banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2014, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nemoj da lajem javno po forumu

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Laj pseto :lol:

Ja uredno odem, vratim se pijan, zena malo galami, ponekad odvali koju pedagosku i sve dobro...

Docekace i tebe to, samo sto ces uz batine i galamu biti kao slager, samo po dopistenju :)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ja sam samo napisao svoje viđenje situacije, dok mi, tj Repubila Srpska ne budemo imali svoju reprezentaciju za mene je reprezentativni fudbal čisto ubijanje vremena, lagano gledanje fudbala bez nerviranja, umiranja od srčanog udara, srčane aritmije... Čak i Srbiju gledam opušteno, ovi ostali me i ne zanimaju uopšte...

Najposteniji komentar i davno sam rekao da se za reprezentaciju navija srcem.Nismo u Koreji da neko mora navijati samo za jednu reprezentaciju ili ce biti ubijen :D mada bi ja vise volio vidjeti Republiku Srpsku da navija za BiH nego tamo neki Sandzak ali........... :cry:
I ta rostiljada kad je i gdje i ja donosim jagnjetinu pecenu ako primate :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Primamo te sa jagnjetinom, ta nijesi pogan. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
opaaaaaaaa biće i janjetine :lol:

Budite ozbiljni, imate kafe pa tamo rasprijedajte oko 14-tog juna.

ovo je ozbiljna tema, ozbiljnog takmičenja. 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 13:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dobro kjaže ćaća,odsad ćemo se dogovarati ili na caffe ili na pp...uostalom,nema se šta ni dogovarati više...zna se datum,14-ti,znaju se učesnici roštiljijade,oni od prošlog puta +skeva i šakal,s tim što ću ja još samoinicijativno pozvati krola,jer je naš drug a i tematski bi se uklopio pošto voli sport...boss je naravno dobrodošao,ali mislim da se zajebava jer on je u obližnjem lilehameru 8) ...ja ću otkupiti prava za prenos utakmica 8) i od mene tri gajbe piva,a što se tiče hrane,ono što kupite,donesete i ispečete,to ćete i pojesti,kao i prošli put :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
dobro kjaže ćaća,odsad ćemo se dogovarati ili na caffe ili na pp...uostalom,nema se šta ni dogovarati više...zna se datum,14-ti,znaju se učesnici roštiljijade,oni od prošlog puta +skeva i šakal,s tim što ću ja još samoinicijativno pozvati krola,jer je naš drug a i tematski bi se uklopio pošto voli sport...boss je naravno dobrodošao,ali mislim da se zajebava jer on je u obližnjem lilehameru 8) ...ja ću otkupiti prava za prenos utakmica 8) i od mene tri gajbe piva,a što se tiče hrane,ono što kupite,donesete i ispečete,to ćete i pojesti,kao i prošli put :D

A to sad 14.juna,e onda nista jer necu prije jula dole.Ipak zelim ovdje u miru pogledati WM.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 13:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne brini,bude i u julu onaj forumski roštilj,tako da ti ovo obećanje za janje neće biti zaboravljeno! 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 13:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
:lol:

Moze Krol naravno. Sad ce to, za 18 dana. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 13:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Valjda ce BOSS put Brazila...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 13:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

hoće malo morgen,haha...zmajevi su zmajevi,ali 7000 evra je 7000 evra :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
hoće malo morgen,haha...zmajevi su zmajevi,ali 7000 evra je 7000 evra :lol: :lol:

Eh da je nekako bilo jednoga zeznuti pa da ostane kuci al hoce obojica :( isao bi ja.Nadam se nasem zajednickom druzenju u Francuskoj 2016 :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 13:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne brini,i bez tebe bar na prvoj utakmici na marakani ćete imati bar 80% podršku na stadionu,pošto je poznata "ljubav" između brazailaca i argentinaca. :lol:

ali naravno,gaučosima to neće biti nikakva prepreka da vam daju bar 6 golova...ništa manje nego što su nama dali u gelzenkirhenu i atini-ne priznajem 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ne brini,bar na prvoj utakmici na marakani ćete imati bar 80% podršku na stadionu,pošto je poznata "ljubav" između brazailaca i argentinaca. :lol:

ali naravno,gaučosima to neće biti nikakva prepreka da vam daju bar 6 golova...ništa manje nego što su nama dali u gelzenkirhenu i atini-ne priznajem 8)

Sad 6,nismo dosli do tog levela jos :lol:,a ja sam rekao zadovoljan sam pobjedom protiv Irana,a protiv Nigerije sta bude,ipak je i ovo uspjeh doci do Brazila bez obzira na grupu koju smo imali.Jos se jasno vidjelo da Slovacka igra za Grke :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 14:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
ipak je i ovo uspjeh doci do Brazila

jedina konstanta u mojoj reprezentativnoj navijačkoj karijeri je bila ta,da sam poslije svakog SP i EP,proklinjao što smo se uopšte kvalifikovali :lol: :lol:

nadam se da nećeš tamo krajem juna djeliti taj moj višedecenijski osjećaj! 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
ipak je i ovo uspjeh doci do Brazila

jedina konstanta u mojoj reprezentativnoj navijačkoj karijeri je bila ta,da sam poslije svakog SP i EP,proklinjao što smo se uopšte kvalifikovali :lol: :lol:

nadam se da nećeš tamo krajem juna djeliti taj moj višedecenijski osjećaj! 8)

Ma ne nemislim da se mozemo obrukati,cak naprotiv mislim da ni Aguero i Zabaleta nece igrati 100% i da nas nece unistiti posto znas skim i za koga igraju :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 14:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

druže,da se ne opterećuješ previše,sad ću ti otvoreno reći rezultate vaših utakmica na sp..

argentina-bih 6-1

iran-bih 1-1

nigerija-bih 3-1

za prvu se nadam da ću pogoditi,a za druge dvije bih volio promašiti i da me demantujete prolaskom u drugi krug...a ovo ti pišem iz razloga da te psihički spremim i da lakše podneseš neuspjeh..zato što si čovjek! 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 14:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2013, 19:03
http://bljesak.info/rubrika/sport/clana ... ciji/86351

Boris Pandža se naljutio. :D
Ima i nacionalnog u svemu ovome, kaže on.

Znao sam za ovo, odnosno da će se ovo dogoditi. Pričao mi bivši radni kolega ima mjesec-dva, da se ovo sprema i da će Boris o svemu ovome progovoriti. Jer već je tada bio gotovo siguran da neće na SP.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
druže,da se ne opterećuješ previše,sad ću ti otvoreno reći rezultate vaših utakmica na sp..

argentina-bih 6-1

iran-bih 1-1

nigerija-bih 3-1

za prvu se nadam da ću pogoditi,a za druge dvije bih volio promašiti i da me demantujete prolaskom u drugi krug...a ovo ti pišem iz razloga da te psihički spremim i da lakše podneseš neuspjeh..zato što si čovjek! 8)

E jos kad bi mi rekao strelce pa da igram kladionicu :lol: ,ma nezamaram se uopste oko rezultata protiv Argentine i Negerija al protiv Irana nebi volio izgubiti.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2014, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Onefootball Brasil aplikacija nije lose 10MB uzima.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]