banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 728 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2014, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
shakal je napisao:
Dovukosmo se kuci, doduse ne znam da l' su ovi jos stigli u BL. Akcija je bila uspjesna, ne mogu vam opisati zahvalnost tih ljudi gore. Ekipa iz Stanara je ostala posle nas jos malo.

P.S. I da dodam da je sramotno kako se ponasaju oni sa visih spratova, 3-4 pa nadalje, njih se ne tice nista, ne zanima ih, ne ucestvuju i kazu ovi ljudi od danas da se malo ko od pomenutih hoce ukljuciti da pomogne.

edit: Zito nismo nasli, bilo je kasno da se kupi negdje u ovom kraju

Ne sikiraj se. Bice to ok!

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
I primjetio sam kako su ljudi "zivi". Jest da su mnogi poplavljeni, al' ima nade u tim ljudima, zajebavaju se, sprdaju, vjerovatno se i oni nadaju da ce pregurati sve ovo.

U jednoj pauzi razbacismo i fudbala, lopta se ne vidi od blata, al' se zanimas, igraju ljudi od 50 godina

P.S.

Posto je sad ciscenje najaktuelnije, u Doboj obavezno treba slati sto vise maski za lice, rukavica i gumenih cizama.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 19:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kod mene dvoje u firmi potopljeno, ostali samo zidovi. Ja od sada na tu stranu usmjeravam ono što mogu odvojiti za pomoć. Žao mi je Dobojlija, Šamčana i ostalih al' i od prečeg ima preče :?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
_зока je napisao:
Kod mene dvoje u firmi potopljeno, ostali samo zidovi. Ja od sada na tu stranu usmjeravam ono što mogu odvojiti za pomoć. Žao mi je Dobojlija, Šamčana i ostalih al' i od prečeg ima preče :?

upravo tako....tako smo trebali i sa licnom a ne da mora traziti pomoc.......interesuje me ima li jos ko sa foruma da je bio pod vodom

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
forumska akcija sakupljanja vode je prosla odlicno, E-ov auto se spustio do zemlje, hvala svima

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
krol2 je napisao:
_зока je napisao:

upravo tako....tako smo trebali i sa licnom a ne da mora traziti pomoc.......interesuje me ima li jos ko sa foruma da je bio pod vodom

Čak dvojica urednika, ali neka se sami jave :)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ne interesuju me funkcioneri vec sitna boranija :D

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
To, to :)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Lolly je napisao:
Hvala svima koji su dosli u park veceras. Sakupili smo baas puno vode. Kao i pomoc za licnu u skladu sa mogucnostima, nadam se da ce joj biti od koristi bar za prvu ruku.
800, E., Herc i Blaff ce vjerovatno detaljnije kasnije opisati tok nase akcije.

Kad smo dočekali Mikijeve drugove - odvezao sam vodu i mlijeko kod Vatrogasnog doma.
Tamo su, puni riječi hvale, rekli da im hitno treba hemija (deterdžent, maske, praškovi, pelene itd) i da, naravno ako smo voljni, sledeći put to organizujemo i da se odmah angažujemo po tom pitanju...ne iniciram, samo prenosim.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Fiki je zakazao jer nije u ekselu napravio evidenciju, a i Vanja se pojavio, prikuplja forumske politicke poene, ali smenicu ga ja kad' tad' :)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Filozofe, sta sam ja rekao, gdje je tabela?!

Koliko sam ja pohvatao - u parku su bili: azdajica, v@nja, herzog, ja, malteras sa ekipom (ne upamtih da li su i ostali iz te ekipe forumasi), Lolly, mrkvica, erasmo, coban, eric, Ogi, E. i 800, i onaj onaj V... jbga protrcao je ne stigoh upamtiti (ah, da, Vrba). Jos su posredno ucestvovali TNS, Sajin, ajvarka, bleki i seven. Izvinjavam se preskocenima, usput se diveci samom sebi sto sam i ovoliko upamtio/zapisao.
Ipak nismo odmah otisli do Licne jer ... mi je tako preneseno. Vodu je E. odvezao sa 800, ne sumnjam da izvjestaj slijedi.
Pored onog sto su neki vec licno odnijeli i odradili u Cesmi za Licnu, novac i pomoc su jos kod mene u gepeku. Solidnu svoticu smo sakupili, ne znam da li da javno nabrajam i sabiram ili ne, valjda nema potrebe. Poslije sam otisao do Najgore na posao da preuzmen i ono sto je ona spremila. Poslao sam popokatepetlu pp, posto je vec bio kod Licne i ako sam shvatio planira ponovo ici, pa izvijesticu vas mozda jos veceras. Nece to dugo stajati kod mene, bez brige, bice sve cim prije sve zavrseno.

Poslednji put menjao blaf77 dana 20 Maj 2014, 20:51, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Svaka čast, ljudi :)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2013, 00:37
Hvala vam puno svima na svemu!
Da mi nije zagustilo stvarno ne bih nista trazila, ali ovako moram. :-(
Ne daj Boze nikome jer je strasno da ostanes bez icega sto se godinama stvaralo..

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma kakavo nabrajanje blaff, dali smo, koliko je ko imao, lepo smo skupili. Super je ovo ispalo, pogotovo sto ljudi daju na vise strana, tako da hvala svakom ko je pomogao, pa i da utovarimo stvari u auto...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Dočekali smo forumaše iz Doboja, uvjerili se da su živi i zdravi stigli. Vjerujem da će i sami kad stignu napisati Slovo o Doboju i kako je sve tamo bilo, a evo i Šako je već prenio utiske.

Što se tiče naše "Flaširana voda" akcije, budimo ponosni! Imamo se čime ponositi, pa preko 500 l vode je dopremljeno u Vatrogasni dom odakle će biti raspoređena direktno u ruke ugruženim nam sugrađanima!
Forumaši su su se odazvali ovog puta u veeelikom broju, nema šeme da sam skontala ko je ko, ali to nije ni važno, važno da smo se ujedinjeni našli kako smo se i dogovorili u parku sa vooooooodom. Sa puuuuuuuuuno vode ------->
Spoiler:
Slika

Vanja i Vader su se takođe odazvali ovoj akciji, što joj daje i poseban pečat. :wink: :D

Hvala svima! Ljudiiiiii, bili smo zaista veoma uspješni! Ljudi ispred Vatrogasnog doma su se oduševili našom dostavom! Brzo smo sve istovarili u lančanom redu, a voda je raspoređena prema litrama, vrstama flaša, pa čak i boji čepova. U rokovnik su zabilježili količinu i broj flaša, i potpisali da je donacija od banjalukaforum.com.

Slika

Slika

Slika

Pitali smo ih šta im još treba, rekli su da se primat daje sakupljanju higijenskih stredstava i sredstava za čišćenje, pa bi u tom smislu možda mogla ići naredna akcija, ako se svi složimo, i ako budemo bili u mogućnosti da je realizujemo.

Posebno hvala E.-u na svoj nesebičnosti ovih dana, davao je jedno auto na raspolaganje za Doboj, drugim je vozao sve ovo ovih dana, išao je juče i do Lične, danas sa mnom u romsko naselje, bili smo po Budžaku... Uh, Čova! Svaka čast na sveeeeeeeeeeemuuu!

Blaf je sakupljao ovo za NjuLično, i taj dio će on narisati. I tu se plemenitost forumaška pokazala u pravom svjetlu.

Sve u svemu...
:wav:

Poslednji put menjao 800 dana 20 Maj 2014, 21:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
Hvala eric_cartman-u sto je ostao malo duze i sacekao momke koji su kasnili sa vodom ( opravdano kasnili jer su pomagali ciscenje u Prijecanima )

Svaka cast za akciju.

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema zahvaljivanja, bacamo se hemiju i higijenu :)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Hvala E-u za automobil.
Hvala Ruži za sendviče. Napisao bi drugo ime ali sam danas dobio poljubac pa ću biti kulutran :D
Hvala Đuletu što mi je rekao koga sam u međuvremenu upoznao. :iconbiggrin:
Hvala Tašku na sjajno vožnji u oba pravca. Križaljak odlično ispunjena :lol:
Hvala onim dobrim ljudima na piću i druženju.

Što se tiče same akcije, ono je strahota na šta grad liči. Maltene nigdje "ne postoji" prvi sprat, sve poplavljeno i izbačeno napolje. U dosta zgrada voda je išla i na 3-4 sprat, bar ono što smo mi vidjeli.
Mi smo radili u jednom ulazu, i do našeg povrata ka kući nije bilo završeno. Vjerovatno su to skeva, maca i ostali završili dosad.
U podrumu ima svega, od drva, čajevac televizora do peći od 120 kila, do mrtvih zmija, bukvalno.
Spomenuo je Šakal gore neobazrivost komšija, samo bi dodao da nas je jedan đed psihički satro sa svojim upadima kako ne da alat, da ne diramo burad, da ne iznosimo peć i krevet, koji se raspada.
Imali smo pomoć uz skevine drugare i 2-3 momka iz zgrade.

ako se opet bude moglo valjalo bi otići tamo pomoći narodu...Preteška situacija, a još im vodu nisu pustili, rekli su da će večeras.

Za vrijeme zadnje pauze, ispred zgrade je bila tika-taka, čak je i skeva igrao 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 21:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Кад је та сљедећа акција и шта тачно треба купити? Доместос, ЦИФ, варикину или нешто слично? Не замјерите, нисам никад чистио по кући, па не знам :)

Већ сам на измаку средстава, али кад чујем како се људи радују, морам купити неколико тих средстава, а покушаћу да исцимам и пријатеље...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
p.s. čestitke na večerašnjem skupljanju i broju priloga koje ste dali.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 728 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]