banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3381, 3382, 3383, 3384, 3385, 3386, 3387 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Maj 2014, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
јавила се екипа која је јутрос отишла у Добој.
стање је катастрофа и према њиховим рјечима тешко да ће се тај град икада опоравити.
ушли су у насеље које се може окарактерисати као шири центар града. нико до сада тамо није дошао и људи су их дочекали као најрођеније.
подијелили су храну, воду, храну за дјецу, одјећу и сл. (отишао је комби пун ствари и 5 крцатих аута) и сада помажу у рашчишћавању. муљ је на неким мјестима у том насељу и до метра у становима и кућама.
када се врате они ће детаљније да вам напишу.

помоћ ће требати и даље и зато нема посустајања. јављајте другарима који нису да се организују и скупљају ствари и храну. знам да смо сви материјално дошли до неког максимума својих могућности, али имамо познанике који могу помоћи. нека одвоје конзерву, литру уља, флашу воде, килограм брашна.

"зрно по зрно погача!"

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... -demantuje

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
http://mondo.rs/a693222/Sport/Fudbal/Zv ... aluci.html

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Стадион се мора напунити како би се скупило што више новца за помоћ најугроженијима.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
aјде онда да напунимо и дворану у ове три утакмице!

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 15:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Ako mi se nesto gadi to je dovodjenje 'beogradskih velikana' da nam pune stadion,kao da su Real Madrid a ne grcaju u dugovima i samo zahvaljujuci razlicitim arsinima gospode iz Niona oni svake godine igraju Evropu a ti Borce iz godine u godinu stagniraj.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 15:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
vazan je cilj koji ce se ostvariti na taj nacin, a to je sto vise prihoda za pomoc kome je najpotrebnija, sve ostalo je u drugom planu i nije bitno

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Real se nije ponudio da nam dodje, ili da odvoji jednu satnicu svoji igraca i proslijedi ovamo.
A ovde je poenta humanitarna utakmica, i ako ce to uticati da se skupi para da se bar jedno dijete obuce od glave do pete, da se nahrani bar bar nekoliko gladnih usta, meni ce srce biti puno.
Pozadina price, navijacka prepucanja i ostalo me interesuje, ne igramo za bodove, vec za ljudskost.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Поптуно је небитно ко долази, битно је само да на утакмицу дође што већи број људи како би се скупило што више новца за најугроженије.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
veselo

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 16:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Борац je napisao:
Ako mi se nesto gadi to je dovodjenje 'beogradskih velikana' da nam pune stadion,kao da su Real Madrid a ne grcaju u dugovima i samo zahvaljujuci razlicitim arsinima gospode iz Niona oni svake godine igraju Evropu a ti Borce iz godine u godinu stagniraj.

U ovakvom trenutku, o utakmici humanitarnog karaktera, ti pišeš o animozitetu prema beogradskim klubovima. Druže, to se u stručnoj terminologiji naziva kompleksom.
A ko će iz regiona da napuni stadion, pa da se skupe desetine hiljada KM? Vojvodina možda? Ništa, najbolje onda da se pozove taj Real, ček samo da odigraju finale LŠ...

Izvinjavam se ljudima što moraju da čitaju ovo, ali stvarno ne mogu da ostanem imun na ovakvo baljezganje.

Spoiler:
Inače, ta tebi omražena Zvezda jeste Real za ove prostore, sviđalo ti se to ili ne.

I da, živo me zanima kakve veze imaju Zvezda i Borac u takmičarskom, sportskom smislu?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 16:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
handzic kaze da nece da ide iz borca i banja luke , sad je na upravi hoce li ga ili ne

avdukic
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ti3y3HjgF7c[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 16:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
divan gest zvezde,i ja sam ga pomenuo na dvije teme gdje je trebalo,ali mislim da mu na ovoj temi nije mjesto jer će samo prizivati svađu,a čisto sumnjam da će zvezda baš protiv borca igrati..

koliko ja znam,borac treba igrati protiv zvezde i rijeke 28 i 29 juna u kranju,pa nešto sumnjam da će igrati svakih 15 dana...pošto ni naš stadion nije nešto velik,možda zvezda ode u prijedor ili tako negdje...zato,bar dok se ne potvrdi ko,gdje,šta,kako i kada,ne vidim nikakav razlog ni za svađu ni za pisanje o tome na ovoj preosjetljivoj temi...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
JohntraVolta je napisao:
Борац je napisao:

U ovakvom trenutku, o utakmici humanitarnog karaktera, ti pišeš o animozitetu prema beogradskim klubovima. Druže, to se u stručnoj terminologiji naziva kompleksom.
A ko će iz regiona da napuni stadion, pa da se skupe desetine hiljada KM? Vojvodina možda? Ništa, najbolje onda da se pozove taj Real, ček samo da odigraju finale LŠ...

Izvinjavam se ljudima što moraju da čitaju ovo, ali stvarno ne mogu da ostanem imun na ovakvo baljezganje.

Spoiler:
Inače, ta tebi omražena Zvezda jeste Real za ove prostore, sviđalo ti se to ili ne.

I da, živo me zanima kakve veze imaju Zvezda i Borac u takmičarskom, sportskom smislu?

Nemoj ti ovdje nikoga da podučavaš o "ovakvom trenutku"...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 17:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Ne podučavam ja bilo koga o bilo čemu, samo sam iskazao čuđenje, je*iga, nepojmljiv mi je onakav rezon. A koliko znam tebi se uopšte nisam obratio, pa nemoj ni ti meni da soliš pamet, i nema potrebe da izigravaš nečijeg drvenog advokata, vjerujem da dotični član može sam da mi odgovori, ukoliko to želi.

Poslednji put menjao Volta dana 20 Maj 2014, 17:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

JohntraVolta je napisao:
Ne podučavam ja bilo koga o bilo čemu, samo sam iskazao čuđenje, je*iga, nepojmljiv mi je onakav rezon. A koliko znam tebi se uopšte nisam obratio, pa nemoj ni ti meni da soliš pamet, i nema potrebe da izigravaš nečijeg drvenog advokata.

Na temi se u stvari obraćaš svima. Nisi napisao privatnu poruku. A tiče me se svakako jer ja dijelim njegov stav.
Čudi se i dalje, ali bude li utakmice biće i problema.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
nece biti problema zato sto nece doci kao i obicno...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 17:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
JohntraVolta je napisao:
Ne podučavam ja bilo koga o bilo čemu, samo sam iskazao čuđenje, je*iga, nepojmljiv mi je onakav rezon. A koliko znam tebi se uopšte nisam obratio, pa nemoj ni ti meni da soliš pamet, i nema potrebe da izigravaš nečijeg drvenog advokata.

Не рисе, свега ти... Поштеди нас демагогије...

Сви у дворану, да се скупи што више новца. Ако неко може, нека узме и више од 1 карте.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tako je. Svi na rukomet!

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 17:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kitopsina je napisao:
Tako je. Svi na rukomet!

ja hoću s tobom da idem sutra,da mi objašnjavaš koji je koji igrač,pošto tri puta nakon rata nisam bio na rukometu :D

znam samo mikaru i blaževića...i obradovića,ako se oporavio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3381, 3382, 3383, 3384, 3385, 3386, 3387 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]