nisam htio prethodnih dana pisati jer nije nikome bilo do toga,ali pošto više bar ne bi trebalo biti opasnosti za ljudske živote,evo da napišem svoja saznanja iz kluba u vezi nekih pitanja i dilema koja su se ovdje potezala prije ove tragedije...
u novu sezonu će se sigurno ući sa vinkom marinovićem...on će obaviti pripreme i biti stari-novi trener borca za sledeću sezonu...igrači su na odmoru,preostala utakmica kupa grada će se odraditi sa nekim skrpljenim timom,juniorima,a datum kojim se barata za prozivku i početak priprema za novu sezonu je oko 20 juna.
odlasku su najbliži avdukić i grahovac...avdukić jer je odmah nakon travnika tražio da napusti borac,kao ljut zbog prozivki i skandiranja,a graha jer ima dva kluba u opticaju...u pitanju su jako dobri klubovi,i želim mu da uspije konačno,i zbog njega a i da to bude odskočna daska i motiv nadolazećim igračima da mogu direktno iz borca otići u tako pristojne klubove..neću da ga baksuziram i pominjem imena klubova,pogotovo što je u jednom tek rezervna opcija ako ne uspiju dovesti nikolu drinčića iz partizana...drugi klub je sa njemačkog govornog područja,veoma su zainteresovani,a skaut je bio prezadovoljan kad ga je gledao protiv zvijezde iz gradačca i rekao da će učiniti sve da ga dovedu ovog ljeta..nisam bio na toj utakmici,pa i ne znam čime ga je baš mogao toliko impresionirati u meču gdje gubimo od davljenika,ali eto,drago mi je što je tako,jer graha je to zaslužio i svojim igrama i ponašanjem...a u informaciju vjerujem,jer sam je saznao od istog čovjeka iz kluba koji mi je jednom rekao da je skaut jednog dobrog poljskog kluba,nakon što je došao da ga pogleda na U21 bih-austrija,rekao "ovakvih ja imam 7"

..najgore od svega što ga je tada gledao i albert nađ,a ja naknadno saznajem da je izašao na teren sa temeraturom i sam sebi napravio štetu..
što se dolazaka tiče,još je prerano,ali neće biti velliko iznenađenje ako nam se vrate joco stokić i ognjen đelmić,što bi po meni bilo odlično...
ima još dobrih vijesti...sve vezano za izgradnju pomoćnih terena,papirologija,tenderi i sama izgradnja bi trebali biti završeni do kraja godine!!
naravno,borac ne bi bio borac da nema i ružnih vijesti,ali previše ih je ovih dana,pa ne bih previše o tome..a bitno je i što glavni protagonisti te loše priče i "prijatelji" kluba,i nisu više tu,pa neće više moći sami sebi isplaćivati za ishranu igrača tolike cifre kao da igrači jedu nosoroge i žirafe,što bi rekao šojić
tako zasad stoje stvari.
vule nije ozbiljna opcija za sportskog direktora,i mnogo više je zainteresovan za gradnju nekog balona,ili sportskog terena,pojma nemam..