Jedino ja tu trebu i po, da se ne izražavam forumskim izrazima, nisam trefila po televizorima.
Reče mi WNoob danas da sam kvalitetnija na slikama i tvima nego uživo...
Nego, stranu na šalu

Izvještaj:
Iako smo počeli sa organizacijom veoma kasn, morala sam se vazdan pojavljivati pred kamerama, jelte,
odaziv forumaša je bio odličan.
Hvala Skevi za prvu pomoć onom narodu u kritičnim momentima i ideju za ovo što smo danas radili,
800 i E. za početničku nogu u dupe i motivaciju,
Noobu, Blekrouz, Loli, Zoki, Fikiju (dječica su stvarno bila oduševljena bojankama

Stigmi koja se javila iz dalekih zemalja, drago mi je da smo uspjele da nađemo način :*
Tašku, našem vozaču i prirodnoj ljepoti usred prirodne katastrofe, i naravno
i svim ostalim forumašima koji su htjeli da nam se uvale, al mi nismo dali

KROLU, Krolčini koji je svojim nesebičnim i neočekivanim učešćem učinio da ovo sve bude puuuno bolje.
Ima malo dijete, pa se, jel'te, razumije

Zadovoljstvo je upoznati takvog čovjeka. Triput smo se izljubili :* *: :*
(ali nek uđe u zapisnik da mu je palo na pamet da ne uzimamo samo karneksove konzerve,
zbog tamo nekih u DOboju

)
Natrpali smo pun auto, otišli u Doboj i u ovim zavučenijim ulicama ljudima koji su čistili ispred zgrada
uručili sve što smo imali, tako da smo sigurni da stvari nisu završile đe nisu trebale.
Svi su pitali odakle smo, čude se što nismo stranačka ili neka druga organizacija.
Nas bilo sramota reći da smo kleti forumaši.
Najtraženija roba je bila dječija hrana, pelene, vlažne maramice, sirupi protiv temperature,
ženski higijenski ulošci.
Stariji su uzimali mlijeko, odjeću i hranu.
Da ne gnjavim dalje, da se citiram
FORUMAŠI SU PRAVI