nema sta,doslo vrijeme kad od "apoliticne banjalucke elite,koja ne brani nikoga,ali...." ne mozes vise slova napisati,a da ti ne uzjasu na kicmu

....
ja licno obecavam da ni sad u ovoj situaciji,a ni do oktobra vise ni slova necu napisati na ovoj temi..a vi se malo zapitajte da li je u redu da velicate rtrs,dok ostatak RS prica "kako se ukljucuju svakih 15 minuta na banjalucke mostove i bocac sa ministrima,dok u doboju desetine ili stotine ljudi umiru a iz samca 4 dana nema nijedan snimak,iako gladni ljudi sa djecom na krovovima mole za pomoc!!!
tamo gdje su sds-ovi nacelnici,oni su krivi za stradanja i poziva ih se na javni linc,tamo gdje su snsd-ovi,tamo su krive "najvece padavine u zadnjih sto godina",a vlada nije kriva ni za sta,oni se natcovjecanskim naporima trude!!....sto neki novinar rtrs ne upita gdje idu desetine miliona maraka svake godine,koju placamo za infrastrukturu hidroprivrede prilikom svake registracije auta!!!
jel se nije moglo bar 1000 sugavih camaca kupiti,pa nije to mornarica!!??
sto to neko ne upita?
banjaluka je pokazala veliko,ogromno srce u ovim danima, i nicim nije zasluzila da nas zbog sugavog rtrs-a niko ne moze ocima gledati.
meni se vise ne trebate obracati ili replicirati,niti me mozete ubjediti u "pravilan stav" niti cu po ovoj temi vise pisati...ne sto sam placipicka ili se nesto ljutim,vec jednostavno ne vidim svrhe,a pogotovo ne zelim da ispadne da ovaj forum zloupotrebljavam u stranacke svrhe,jer nisu to vlasnici foruma nicim zasluzili.....zato,do 13.oktobra,od mene pozdrav na ovoj temi!