nepokoreni je napisao:
Fiat....ako nisi izrezao ruke ko da nisi ništa radio

Nemoj, molim te.
ssaassaa je napisao:
danas mi drugar prica,hoce uzme nekog pasata limunzinu ,dizel,mislim 2004 godiste i kaze on ima motor fa6 i on je bolji.Sta to znaci fa6 ili fa5 ne kontam,zna li neko da mi objasni
Nešto ti je pogrešno pričao drugar, mislim da nikad niko nije čuo za "FA6" ili "FA5"...
goci master je napisao:
Imam pitanje, kratko da opisem situaciju. Dva trzna centra, jedan peko puta drugog. Jedan ima veliki parking, drugi nema parking. Ovaj sa parkingom, nakacio 4-5 tabli sa naptisom "samo za kupce njegove robne". I ujak dobja obavjestenje o pocinjenom prekrsaju (da se javi u policiji rok 15 dana ili ide prekrsajni nalog. On je parkirao kod ovoga sa parkingom a otisao kod onog preko puta.
Ko je njega zapisao, da li policija koja radi kao parking sluzba za tog privatnika ili je neko od radnika zapisao tablicu jer je vidio da ide preko puta, ako je vo prvo onda je nevidjena svinjarija, a i ovo drugo je svinjarija....
E, da, u ovom obavjesntenju se pozivaju na clan zakona u kojem je ujak nije postovao znak zabrane parkiranja (ukratako) . Stajao je na parkingu tako da ne moze da krsi znak, samo je prekrsio privatnikov znak koji on posto misli da je bog otac kao ima neku sluzbenu snagu.... Dakle prema policiji prekrsio je privatnikov znak zabrane parkiranja(ako kupujes preko puta kod konkurencije) .
Mislim da mu nikako ne mogu dokazati. A i kad bi išlo na sud tako, išlo bi kao građanska parnica, tuži ga za upad na privatno vlasništvo, tako nešto, opet nije saobraćajni prekršaj. Mislim da prosto neko hoće da mlati pare na onome ko se upeca. Kako bilo, sjajnu si je antireklamu napravio, vjerujem da će ga ujak svima "preporučiti"...
veteran 1987 je napisao:
josaBL je napisao:
Jel ovo turbina ? Ne razumijem se ja u ovo

Jeste i po svemu sudeci na ovoj slici Fordova
Đe si, Contadore...