banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3366, 3367, 3368, 3369, 3370, 3371, 3372 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Maj 2014, 12:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
teška je situacija,vrlo malo je razloga ZA koji ljude vuku na stadion...ne mislim naravno na ovih 500-1000 koje je mblm pominjao,za njih nema veze ni ko je protivnik,kako borac stoji na tabeli,kakvo je vrijeme,koji je termin,subota ili nedjelje,ni da li ima prenosa ili nema...a razlozi PROTIV se mogu nabrajati do sutra,kad su u pitanju kibiceri,a ne ovih 500-1000..

-nekvalitetna i preširoka liga

-averzija kod nekih prema svemu što ima veze sa bih

-tipovi u klubu koje mnogi ljudi ne vole,kao ringo,šipovac,draško,novaković

-prenosi evropskih utakmica na kablovskoj,praćenje tiketa

-nikakva medijska popraćenost na rtrs i drugim banjalučkim televizijama,a sad više ni u štampi

-slabe najave utakmica

-loši termini,subota

-loša ekonomska situacija u društvu,gdje su se ljudi zabavili o sebi,a sport kompletan je na margini

sve su to stvari kojih nekad prije 20 i kusur godina,nije bilo

neke od tih stvari se i ne mogu promjeniti,ne može borac ni skratiti ligu,niti pokrenuti neku regionalnu da gostuju hajduk,vojvodina,rijeka,partizan,dinamo,zvezda...

ali za neke se možemo nadati da će se bar malo poboljšati...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 13:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Klubovi koji nisu dobili licencu za učešće u takmičenju Premijer ligi BiH su:

FK Borac Banja Luka, NK Čelik Zenica, FK Slavija Istočno Sarajevo, NK Zvijezda Gradačac i FK Leotar Trebinje.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
менек je napisao:
Klubovi koji nisu dobili licencu za učešće u takmičenju Premijer ligi BiH su:

FK Borac Banja Luka, NK Čelik Zenica, FK Slavija Istočno Sarajevo, NK Zvijezda Gradačac i FK Leotar Trebinje.

Бог дао Другостепену комисију...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Schlager,jesu li provjerene informacije za Grahu? Napisi nesto vise ako vec znas,ili u PP ako neces javno.
Sto se posjete tice,bio Borac prvi ili zadnji nesto ne vjerujem da bi se posjeta mijenjala,samo bi varirala.Dokaz za to jeste jesen kad smo gazili redom a na tribinama protiv Zrinjskog 4.000 ljudi mozda i manje.A onda dodje proljece i losi rezultati i ista posjeta.Schlager je rekao da treba par velikih utakmica da bi se ljudi vratili,e pa bas za to nam i treba Evropa.Napraviti podvig u Evropi bi svakako vratilo ljue na tribine,ojacalao medijsku propracenost i svasta jos.A do toga bojim se da cemo morat proci trnovit put kome se kraj i ne nazire.Kad bi neko bio slobodan da samo uzme i sracuna u ovoj sezoni koliko para su nam trazili svi ukupno ovi sto su prijetili da ne igramo utakmice zbog njih.Da se vidi kome je i koliko vraceno.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 17:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pa bio je juče intervju sa njim u Sportskom Žurnalu,prilično opširan gdje kaže da nema još ništa konkretno,ali da je skoro sigurno da ide u inostranstvo.

Ima do prelaznog roka još dosta,ali definitivno je vrijeme da bar proba zaraditi nešto u životu.U septembru će imati 22 godine,i ako ovog ljeta ne nađe inostrani angažman to neće valjati ništa.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 18:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Moze Graha napraviti lijepu karijeru,ali uvijek mi jednostavno bude zao kad idu iz Borca takvi momci. Jebem ti MODERNI fudbal !!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Srdjan Grahovac vjeciti talenat,ja ne znam ko njega moze ganjati sa zapada...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Cosa Nostra je napisao:
Srdjan Grahovac vjeciti talenat,ja ne znam ko njega moze ganjati sa zapada...

Za nas su već odavno svi zapad.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Мислим да је један од разлога мање посјете ове сезоне и криза која евидентна код већине људи, не знам да ли примјетите кад се играју утакмице да поред стадиона зна бити увијек људи који вјероватно нису у стању издвојити ни 2 КМ а камоли 5 КМ, а чини ми се да их је сваки пут све више и више, ево први ја, прошлих сезона сам ишао на запад, било ми је лијепо одатле гледати утакмицу а и Лешинаре уједно, ове сезоне не могу себи запад приуштити, јер идем са братом, није то пуно ал једноставно не може се, сад сам само на истоку. Бањалучани нису довољно заинтересовани за Борац, једино јача посјета буде кад долазе ови из Сарајева, а остало је слабо, неко остане кући да би гледао Барсу, Челзи, Црвену Звезду, Партизан итд. а Борац ко јебе. Мука ми је од ових Бањалучана који глуме неке љубитеље Борца, а дођу на две утакмице и ћао. Кад је најхладније било ја сам долазио на Борац, кол'ко сам се пута смрз'о и прехладио због Борца, зашто? Зато што волим Борац. Можда је глуп коментар ал' доста ми је оних што глуме да воле Борац. Воли свој град а не Београд. Субота, 17. Часова, сви на стадион, игра Борац. АЈ БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vasim postovima se slade ovi kvazi beogradjani,poradite na tome da na utakmicu dodje sto vise ljudi a ptice na grani znaju za koga Banja Luka navija i o ovoj temi se dosta puta pisalo,nema potrebe opet...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 21:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
sta mislite da li je vrijeme povratku Vlade Jagodica na gradski stadion? tako bi se ispravila nepravda prema njemu, dati mu odrijesene ruke, ne postavljati SD do daljnjeg, neka u miru stvara ekipu i za par godina ce doci rezultati, a ako dodju i ranije, tim bolje

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 21:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Cosa Nostra je napisao:
Vasim postovima se slade ovi kvazi beogradjani,poradite na tome da na utakmicu dodje sto vise ljudi a ptice na grani znaju za koga Banja Luka navija i o ovoj temi se dosta puta pisalo,nema potrebe opet...

Ti nesto pricas,ti koji prvi nisi bio na utakmici ali si pratio derbi na tv i na forumu!! Postedi nas laznog moralisanja ipreseravanja .

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
uf, ubi mblm kozu našu :P
Nemojte se na ovoj temi svađati.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mblm je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

Ti nesto pricas,ti koji prvi nisi bio na utakmici ali si pratio derbi na tv i na forumu!! Postedi nas laznog moralisanja ipreseravanja .

apsolutno :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
A jest tema zna otici u q.ac to je strasno.

Te price o blizancima, celziju, barci, prenosima boljih liga such prezvakane 30 puta.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
ne znam sto se tolika frka digla oko ove zadnje utakmice... ionako nece biti ni 1000 ljudi
bio sam na zapadu svaku utakmicu ove sezone (i prijateljsku sa ofk, i kup protiv drine kad nije bilo ni 300 ljudi...), ali sam odavno prestao da zovem ljude da idu sa mnom jer nema vajde, samo ispadam budala, jos mi se nasmiju, i kazu: "...jebo te Borac, ko to jos gleda..."
i razumijem te ljude, koji ionako o Borcu cuju ruzne stvari uglavnom na tv-u, samo neke afere, dugovanja, blokade...
i onda mi bude smijesno kad se protiv zelje ili sarajeva "napuni" stadion svakakvim likovima koji se svih 90 minuta uglavnom na tribinama slikaju telefonima
pa sad protiv sarajeva nije bio ni blizu pun stadion, i kako ja sad nekoga da nagovorim da ide sa mnom gledati borac - travnik, zadnju utakmicu sezone, sezone koja je za Borac ionako vec odavno zavrsena...
to cemo doci gledati jedino mi koji volimo Borac, i koje niko ne treba zvati da dodju, ni kad dolazi zvornicka drina, ni zvijezda iz gradacca, ni leotar...

da se razumijemo, ja cu biti na zapadu, kao i uvijek

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Teme blizanaca imaju jedno 30, 40 puta postova manje nega ova. Po čemu zaključujete da ljudi zbog njih ne dolaze gledati Borac. A vidjeli smo i za koga Banjaluka navija u direktnim duelima. U posljednje vrijeme sam više čuo po gradu jbl te zvezda i partizan i Begrađani i sl., nego bilo šta protiv Borca.

Ja mislim da i kvalitet fudbala u ligi, i naravno naše ekipe tu igra veliku ulogu, pa kad se to sroza i publika se pritaji. Jednostavno publika naša to osjeti. Pa za rukomet nije bilo nikakve reklame 5 dana zaredom je dvorana bila krcata kad je igrala Srbija SP u Boriku. Sa Sarajevom kad smo ovdje imali pun stadion, imali smo bogme i ekipu ... Sad ljudi dođu, vide mučenje i indolentnost na terenu, svađe u i oko kluba svako sa svakim, navijači pozivaju da se dođe i viče uprava napolje, ma baš će doći samo da viknu uprava napolje ... radije vrijeme ubiju radeći nešto drugo do nekih boljih dana za klub. Čim se malo popravi ekipa i atmosfera u klubu, eto i navijača. Osjete to naši ljudi i 10 KM neće biti problem, pa ni marketing. Sa druge strane i broj navatrenijih je drastično opao u posljednje dve tri godine, znači ne pauziraju samo simpatizeri.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 06:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
http://sportsport.ba/bh_fudbal/grahovac ... ebe/130698

Ovo je jedini pravi pristup.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 07:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ма јок, треба да вичемо управа напријед, крадите нас још мало.
ево чекам да видим дал ће поштењачина и овај пут дати играчима њихов дио или ће покушати опет ставити у џеп.
само не знам ко ће сада бити крив и на кога ће свалити да је задржао паре. можда на чистачице.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 07:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
слажем се да је то једини исправан приступ.
дај да ми њих побједимо као што смо побједили Рудар.
нисмо се курвали када смо испадали, нећемо ни сада!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3366, 3367, 3368, 3369, 3370, 3371, 3372 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]