banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 21:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3365, 3366, 3367, 3368, 3369, 3370, 3371 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Maj 2014, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
800 je napisao:
Spoiler:
Slika

Na forum može ići u formatu u kojem je ovaj BLTatoo STUDIO, kaže V@nja.

Slika

Ja sama sebe valjda pitam, odgovaram, i taaakooo...

ti dok to postavis pocece sledeca sezona :)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Nagrada za osvajanje finala Kupa Srbije 100.000 eura .. Koliko je kod nas ako uopste postoji nagrada?

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 21:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
U Kupu RS je prosle godien ono Dodik dao pare,ali obicno ja msm da je 10.000km nagrada .Koliko se sjecam kada smo Radnik dobili 2:0 da je bila 10.000km .
Sto se Kupa BiH tice tu ne znam,ako ima neko upuceniji nek' kaze.Inace,koliko su nesposobni u FS BiH da ni pehar kupa-lige ne mogu da naprave nego kupuju neke otrcane.Da nije zalosno bilo bi smijesno...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Si siguran da je duo? Obecao pola miliona. A znas kako kazu za obecanje.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 21:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... -u-fotelju
:lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 23:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
NEKA SE ORI CIJELU UTAKMICU I SA ZAPADA I I ISTOKA UPRAVA NAPOLJE !!!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 08:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Флајери за суботу:

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 08:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ко год може нек се организује да одштампа пар плаката и флајера и полијепи-подјели у свом окружењу! подсјетите пријатеље да у суботу Борац игра задњу утакмицу и да је битно да дође што више људи на стадион!

толико свако од нас може урадити за БОРАЦ!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 09:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sve je ovo q..c što smo mi radili,i one akcije na big radiju,i kitopsinin natčovječanski napor,i ovo što cimate po čitavom gradu,forumu,pravite flajere :( :(

sinoć sam i ovoj našoj kolegici sa foruma rekao da je stvarno dirljivo ovo što radi i trudi se oko pozivnice za utakmice,ali sve je to dzaba..

žao mi je što moram biti ovako grub,ali ovaj grad je otišao u q krasni.......pored čitavog tog vašeg truda,na tribinama će se pojaviti 1000 ljudi :( :(

eno o jebenom krivom satu pišu 5 stranica,a niti je to izvorni sat,niti je šteta veća od 100 maraka,postaviće ga danas-sutra ponovo...a što je istinski simbol banjaluke Borac uništen,na taj račun se još sprdaju i ismijavaju lešinare.

al nije forum ni najmanji problem...prekjuče i juče,po ovim Slavama,ovako ide priča uglavnom.."Kod moje malene, curice u razredu navijaju za partizan,a dječaci za zvezdu!"...Javlja se druga,kaže kod mojih u školi obrnuto!!!

dok god ovdje ne bude nekih rezultata,malo ozbiljnijeg takmičenja,par evropskih utakmica svake godine,sav ovaj vaš trud će biti uzaludan...činjenica je da ima nešto više dječice koja vole Borac,ali taj broj je za ovoliki grad tužan i pretužan,pogotovo u odnosu kako je nekad bilo! :(

al evo,sve ovo pišem iz perspektive običnog građanina,simpatizera,koji nekad dođe nekad ne dođe,da vidite da ipak ima neko ko vidi i cijeni to što radite,i da vas ne ubije u pojam 1000 ljudi prekosutra na sav taj vaš trud :( :(

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 09:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Schlager je napisao:
sve je ovo q..c što smo mi radili,i one akcije na big radiju,i kitopsinin natčovječanski napor,i ovo što cimate po čitavom gradu,forumu,pravite flajere :( :(

sinoć sam i ovoj našoj kolegici sa foruma rekao da je stvarno dirljivo ovo što radi i trudi se oko pozivnice za utakmice,ali sve je to dzaba..

žao mi je što moram biti ovako grub,ali ovaj grad je otišao u q krasni.......pored čitavog tog vašeg truda,na tribinama će se pojaviti 1000 ljudi :( :(

eno o jebenom krivom satu pišu 5 stranica,a niti je to izvorni sat,niti je šteta veća od 100 maraka,postaviće ga danas-sutra ponovo...a što je istinski simbol banjaluke Borac uništen,na taj račun se još sprdaju i ismijavaju lešinare.

al nije forum ni najmanji problem...prekjuče i juče,po ovim Slavama,ovako ide priča uglavnom.."Kod moje malene, curice u razredu navijaju za partizan,a dječaci za zvezdu!"...Javlja se druga,kaže kod mojih u školi obrnuto!!!

dok god ovdje ne bude nekih rezultata,malo ozbiljnijeg takmičenja,par evropskih utakmica svake godine,sav ovaj vaš trud će biti uzaludan...činjenica je da ima nešto više dječice koja vole Borac,ali taj broj je za ovoliki grad tužan i pretužan,pogotovo u odnosu kako je nekad bilo! :(

al evo,sve ovo pišem iz perspektive običnog građanina,simpatizera,koji nekad dođe nekad ne dođe,da vidite da ipak ima neko ko vidi i cijeni to što radite,i da vas ne ubije u pojam 1000 ljudi prekosutra na sav taj vaš trud :( :(

Nije ni cudo kad brdo velikih borčevaca ne dolazi na tekmu da bi gledali bg derbi,i onda kaze klinci ne navijaju,ne navijaju jer im stariji ne daju dobar primjer.Kreni prvo od sebe budi ti covjekpa ispostuj te sto se cimaju pa dodji na utakmicu,tj niko od njih ne trazi da neko dolazi radi njih na tekmu već radi kluba,ali malo ko to shvata...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 09:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa bar ja ne glumim ništa,uvijek otvoreno napišem da sam gledao na tv,nisam od onih koji ne pišu na forumu za vrijeme utakmice glumeći da su na stadionu..a i taj bg derbi sam prvi put u životu gledao prije deset dana,zato što sam bio tri dana turistički u bg,final four aba lige,bg maraton,ovo,ono...kamo sreće da sam ja najveći problem...

a doćiću u subotu naravno,i zbog borca,i zbog vas i ovog cimanja,a želim da pogledam vjerovatno i srđin zadnji nastup u borčevom dresu..gledao sam prvi kad je kao dijete ušao prije 5 godina protiv širokog u kupu kod baje stojnića,pa da pogledam i zadnji :( :(

biću sam na istoku gore visoko oko one ograde za goste,to mi je najdraže mjesto,,pa ako hoćeš dođi i da se upoznamo,možemo i na cugu na poluvremenu..

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

слажем се ја са тобом око многих ствари.
али јел треба да се дигну руке и кажемо предајемо се?
изјебите нас до краја, уништите све до краја јер само то знате?!

нећу да се предам. НЕ ДАМ!
не дам стоци безрепој да уништава нешто што је изазивало милионе емоција.
не дам им нешто што се гради 90 година!

то за клинце ме не погађа. клинци мјењају мишљења и увјерења мало мало.
ако се Борац издигне сви ће они кренути да навијају за Борац. сад док смо у каналу и док медијска машинерија пумпа као да смо и даље у СФРЈ и потенцира и даље та два државна и државотворна пројекта ни не очекујем да буде боље.
(ево погледај примјер Војводине-освојили куп а на интернет страницама србијанских новина више има о Звездиној лиценци, да ли ће Звезда играти у Ужицу и сл.)
то је једноставно тако. треба радити на мјењању свијести и не мислим да се овај китопсин труд или труд било кога од нас не исплати.
мораће се једном поклопити коцкице (надам се веома веома брзо)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Apokalipsa, omiljena srpska tema. Spas mora da dođe odjednom i u velikom stilu kada će sve da se odjednom okrene na dobro.
E, to je gubljenje vremena, razmišljanje na takav način. Treba raditi, pokušavati. Svaki uspjeh je uspjeh. Eto, kolegica Blackrose se pobrinula da krajem maja u sklopu ekskurzije u Banjaluci stotinjak osnovaca iz Prnjavora dođe i u posjetu FK Borac. (Nadam se da nas neki zlotvor neće spriječiti u tome.)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 10:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

d.a,kitopsina.....sve ja to kontam,ali osim ovih priča po Slavama,još više me demoralisalo što mi se čini da borčeva priča ne tapka u mjestu,već krupnim koracima ide nazad :( :(

ajd lozana što se tražila karta više i što je danima to u krajini jedina tema bila,poželio se narod evrope...ali tad je bilo i protiv zrinjskog 11 000,sarajeva 12 000,željezničara (2-0)-13 000 :( :(

i ne samo na derbijima,sjećaš se kad je čak ovaj isti travnik gostovao one nedjelje naveče da je bilo bar 8000 ljudi!!

onda kad je kajkut dao gol u nadoknadi,iz penala...čini mi se da utakmice nije bilo ispod 4-5 hiljada, a ove zadnje dve-tri godine borac ništa slabiji nije,a interesovanje pada,pada,pada...

a za medije se slažem...pogotovo otkad je ova uprava došla...o borcu više nema ni slova,osim izvještaja sa utakmica i eventualne neke negativnosti,krunić,ovo,ono...tad se raspišu!!

Poslednji put menjao Schlager dana 08 Maj 2014, 10:06, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

камен по камен палача...
кад би се свако мало ангажовао прије би сазидали Борчеву тврђаву.
овако мало зидамо, па се уруши, али уз вјеру и љубав сазидаћемо је.

СУБОТА 17ч
СВИ НА БОРЧЕВ!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 10:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Nisam ja mislio na tebe konkretno,već ih je bilo dosta koji se busaju u prsa da su borčevci a kad je borcu gusto,oni radije ostanu u kuci toploj,nego da kisnu na tekmi protiv tamo neke zvijezde iz gradačca.Zato mrzim velike utakmice i derbije neke izmišljene,volim kad pada kisa,kad dolazi neka desna ekipa,e onda vidis ko je tu zbog ljubavi prema necemu,a jos kad se uzme u obzir trenutno stanje u klubu,e ja mislim da su to pravi zaljubljenici u crveno-plavu boju.Nikada nas nije bilo po 20 000 na tekmama,da mi sad zbog toga patimo,ali mislim da je uvijek tu onih pravih 500-1000,koji nista sem Borca nije bitnoo,i koji nemaju nikakav izgovor kad za vrijeme utakmice nisu na stadionu...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ма ја сам огуглао на ове што иду само кад је Борац први и кад је европа. Цијеле сезоне кењају, а онда се први у реду нацртају за карте, и тако у круг.

Слажем се са Шлагером да нема велике посјете без европе и добре позиције на табели, па и маркетинга (навијачког, управа нема појма шта је флајер и наљепница, о другим аспектима не треба говорити :D ).
Сви би ми вољели да буде стално 7-8 миља на стадиону, није то мали број за наш стадион.
Тешко је овом клубу кад нема потпору ни у чему, свака будала га саботира на свој начин и онда још менталитет овдашњих људи који само серу по свему.
Кад чујем шта појединци причају о играчима мука ми дође.
Али биће некад боље. Доћи ће и овдје некад лига европе, а онда ће нам бити досадно 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma i da smo ostali na prvom mjestu ne bi bilo puno vise gledalaca. Zeljeznicar prosle godine osvaja drugu titulu zaredom, a prica im je kao da ispadaju iz lige. Posjeta takodje.
Svakako prenos ne smije da bude izgovor za to sto neko ne dodje na utakmicu. Najprije placas ulaznicu, a drugo prisustvom dajes podrsku tamo gdje je najpotrebnija.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ne bih se složio da bi bila onakva posjeta ko na mravinjaku. Ali dobro, šta bi bilo kad bi bilo.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Ne bih se složio da bi bila onakva posjeta ko na mravinjaku. Ali dobro, šta bi bilo kad bi bilo.

Pa kolika je bila jesenas kada smo vodili dugo vremena i igrali lijep fudbal?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3365, 3366, 3367, 3368, 3369, 3370, 3371 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]