banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 10:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3363, 3364, 3365, 3366, 3367, 3368, 3369 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Maj 2014, 09:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
znaci kad dodje trenutni kapitan svog omiljenog kluba za sd vratice se bilbija, raspudic, galesic, ognjen i stojan vranjes, maletic, kajkut, puzigaca i svi ostali ako sam nekog zaboravio

pa ja mu sve oprastam onda :D

a kad smo kod smo kod zadnjeg kola nama je travnik dao pare da uzmemo rudar tako da... :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
горан je napisao:

Može li se isposlovati da ovo bude na nekom vidnom mjestu na forumu?

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 10:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Meni ce nekako biti zao koja god da ispadne od ove dvije ekipe....

Travnik,ekipa sa kojom Borac ima vjerovatno i najbolje odnose u Ligi,tim koji gine protiv Sarajlija cak u toj mjeri idu u kost da Amar Osim u one cetiri godine vodjenja Zeljeznaicara,u Travniku nije pobjedio nijednom!!U Travniku je uvijek izlazio pognute one svoje lopovske labrnje!! ...I to ovih godina kad mu se pola lige sklanjalo!..A Borac kad dodje,igra se fino,korektno,zadnje 4 utakmice imamo tri pobjede i remi tamo!

Rudar,susta suprotnost,govna neopjevana!!! ...Kad Borac dolazi,napale se ko mladi majmuni,a sa oba sarajevska kluba imaju idilicne odnose,gdje se stima sve,od pobjede sarajlija,do hat-tricka adilovica da se bolje proda :( ...Najvise su mi se ipak zgadili jesenas!

Iako sam godinama znao da su sarajevske podguzne muve,jesenas su i sami sebe nadmasili!!
Gostuju na Kosevu,igra se prad praznim tribinama,Sarajevo kaznjeno,uzdrmano serijom losih rezultata,kao i onih 0-3 za zelenim stolom protiv Borca...Znaci,idealna prilike da se iznenadi poljuljani protivnik pred praznim tribinama...I sta radi Rudar? Rudar ostavlja u Prijedoru Stakica i Kotarana,jer imaju dva zuta kartona!!

Znaci,imaju pravo da igraju,ali eto,da ne bi slucajno koji od njih dvojice dobio treci pa da ne moze igrati protiv Borca u sledecem kolu!!!!!!!!!! :roll: :roll:

Znaci,po svemu napisanom,sa ljudske strane,Travnik bi svakako trebalo ostaviti u Ligi....Al opet,taj Rudar je srpski klub,komsijiski,najblize gostovanje,tamo su nasi Mikara,Stakic i jos neki....Tuzna bi mi bila i ta situacija,da oni recimo pobjedjuju Zeljeznicara,i drze tranzistore na uhu,ocekujuci da Borac pobjedi Travnika,a da Borac nesto pusta :(

Znaci,nadam se da ce Borac kao i uvijek igrati posteno,pa od njih ko ostane,ostane.....Necu biti srecan ispadanjem nijedne od ove dvije ekipe...jedne zbog ljudske i sportske strane,a druge ovako zbog komsijsko-srpske :(

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 10:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I da,i od mene srecan Djurdjevdan svima koji slave!!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 10:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Sractna krsna slava svima koji slave...
BORAC IZNAD SVIH.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 12:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Ma Rudar je zreo da ispadne i zaslužili su to.
Redovno protiv Želje skidaju gaće, a redovno sam i na utakmicama u Prijedoru kad igraju protiv nas, umiru od Želje da nas razvale i igraju kao nikad.
Ne patim od tih komšijskih bolesti, pa da zbog tog što je Rudar srpski tim nadam se ispadanju Travnika.
Neka ispadne gori, a vjerujem da je Rudar u težoj poziciji, ne vjerujem da će Željo tako lako pustiti ih da pobijede,a slećamo se svi utakmice Travnika protiv nas u zadnjem kolu prošle sezone kad su odigrali mučki, uzeli bod, ostali u ligi. Previđam nešta takvo i ove sezone.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Travnik otresti koliko mozemo. Nije Travnik nas premirao da njih pustimo, vec da oresemo Radar.
DA mi ostanemo cista obraza, a oni nek se ganjaju I preracunavaju.

Srecan Djurdjevdan svima koji slave.

A u subotu DA se oprostimo od ove sezone.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 13:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Možda sam lud, al idu izbori pa se uzdam u "pomoć" dotične gospode s pozicije 8)

Inače, ko zna kakav će nam tim biti naredne sezone.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Јест да има и тема КК Борац, али ова је доста читанија па ћу ставити овде..
Као загријавање пред Травник долази нам ова утакмица:

https://www.facebook.com/events/318896514931713/?ref=25

Борац игра за финале плеј-офа, побједа у првој утакмици је измакла у посљедњим тренуцима, али се показало да та Сутјеска није нека сила. Мислим да би било фино да што више људи дође на ову утакмицу, то је најмање што се може учинити.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Šipovac na meti tužilaštva
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... a%C5%A1tva

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 18:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
davorr3 je napisao:

Clanak katastrofa. U uvodu kazu:

Citiraj:
nalazi se pod istragom Okružnog Tužilaštva Banjaluke

Na kraju kazu:

Citiraj:
upoznato je Okružno Tužilaštvo Banjaluka koje bi uskoro moglo da pokrene istragu.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 22:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Bilo bi lijepo da sto vise ljudi dodje u subotu i pozdravi igrace jer kako stvari stoje vecinu njih ce posljednji put gledati u borcevom dresu,jer 90%ekipe ce se raspustiti i otici jer jednostavno ne mogu vise da slusaju suplje price i lazna obecanja trenutnog rukovodstva kluba.
pri ovome sto sam napisao ne mislim bukvalno pozdraviti igrace (mada su neki i to zasluzili) vec se na neki nacin ovom utakmicom zavrsava jedna uspjesna era borca (kup,titula,evropa)i pocinje crni period naseg kluba koji ce trajati dok god klubom vedre i oblace ljudi kojima tu mjesto nije nikako.
za ocekivati je da nas napuste igraci tipa handzic,avdukic,grahovac,grujic,radulovic,subic,.................djajicu,dragicevicu,kunicu isticu ugovori tako da ne vjerujem da ce od nas biti nesto u buducnosti.
sramota je da igraci koji su dosli na polusezoni za svo ovo vrijeme dobiju pola plate,da se starim igracima duguje pitaj boga koliko i da na to sve uprava ima obraza i prica kako su uradili mnogo i kako su na pravom putu!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Zavisi sta je za njih pravi put. Ko zna mozda i jesu.

A ako Vule dodje ja ocekujem u timu ni manje ni vise nego divljaka, benu, jandrica, vukelju, smanju. ..

Da nas nema trebalo bi nas izmisliti

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 06:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
36 000 KM il' nista od utakmice...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 07:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
у суботу је одјавна шпица ове сезоне.
већини играча је све јасно и виде да од ових идиота који тренутно воде клуб могу да очекују само нове и нове гомиле лажи.
надам се да ће одиграти мушки, напунити Травник са 3-4 комада и да ће нам приуштити радост пред период који нам слиједи.

СВИ НА СТАДИОН!
ја лудо волим те Борче!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 09:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Cosa Nostra je napisao:

Kome sada?

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

а боли нас курац, задња је утакмица, не могу нас избацити из лиге због тога.
8)
коме је потребно да Борац игра нек плати :lol:

нама никад није досадно

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 10:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Slažem se sa svima,da Borac treba igrati za sebe i svoj obraz,pokušati pobjediti Travnik...nije im Borac kriv što su došli u ovakvu situaciju...Ali neće to biti nimalo lako,jer će oni u utakmicu ući sto puta motivisaniji,kao da im je zadnja u životu.

A treba pokušati i razdvojiti gamad iz FK Rudar Prijedor od onog običnog ljubitelja fudbala koji će uz tranzistor drhtati osluškujući rezultat iz Banjaluke,vjerujući da je Borac institucija i da se ne prodaje za kikiriki. Kao što smo svi mi maja 2005 smjeli ruku u vatru staviti da je Željezničar institucija i da nema sile da proda guzicu Žepču na Grbavici,i za 20 000 maraka se popiša na plavi dres i grb kojega su nosile generacije i generacije velikih igrača :( :(

Kad sam već pominjao sve ružno o Rudaru,red bi bio da pomenem i nešto lijepo...Na ovoj zadnjoj,kad su Grahovac i Joco dali golove za pobjedu tamo,nisam bio jer je padala kiša i bilo po prvi put na tv,ali bio sam bar 10 puta uzastopno prije toga na borčevim gostovanjima u Prijedoru u raznim nivoima takmičenja,i neću tom prijedorskom ljubitelju fudbala nikada zaboraviti ono kad nam se čitav stadion priključio u skandiranju "NE DAMO-BORAC!!"!!

Možda je to bila ona prije godinu dana,kad je Vule izjednačio u nadoknadi.

Znači,svi se slažemo,odigrati pošteno,pokušati pobjediti,a meni lično neće biti drago da ispadne ijedna od tih ekipa,ali mora...Volio bih da je umjesto Travnika i Rudara,ugrožen Olimpic,Leotar,Vitez,Velež ili tako neko za koga me apsolutno zaboli ćošak!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
borac_sampion je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

Kome sada?

teinovic,kozic,lucic,savez

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2014, 10:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Kao što smo svi mi maja 2005 smjeli ruku u vatru staviti da je Željezničar institucija i da nema sile da proda guzicu Žepču na Grbavici,i za 20 000 maraka se popiša na plavi dres i grb kojega su nosile generacije i generacije velikih igrača :( :(

брате ја не знам ко је могао бити луд да стави руку тада у ватру?!
знам да је већина знала да ће нас жељо нагузити само тако. то што си можда ти вјеровао да се они због поноса и имена неће обрукати то је друга ствар.
али био си у мањини.
на тој утакмици смо окачили паролу "ово данас је срамота".
ево јежим се док пишем, јер је чак смрдљиви радио коментатор бхт-а причао преносећи задње минуте утакмице Жељо-Жепче "да је парола са градског стадиона у Бањалуци погодила у саму срж и да је ово данас што се догађа стварно срамота".

ми смо окачили ту паролу и од муке нисмо могли ни навијати, већина нас је након качења пароле и изашла са стадиона и слушала радио пренос. нисмо имали ни трачак наде, понављам ни трачак јер смо били свјесни да ће нас балије продати за шаку риже.
и продали су нас.

а ја сам поноснији на та наша два испадања него на куп и првенство.
јер и тада су градски душебрижници, пушачи курца и највеће паметнице града Бањалуке без цвоњка у џепу причали како смо однијели кофер са (сад цијена је варирала од броја пута препричане лажи) 50-100, па чак и 200.000 КМ у Сарајево.
ја сам знао да од тога нема ништа. и драго ми је да није било.
драго ми је што су они испали тако мали, да су најобичнији шибицари и сјецикесе.
посерем им се на Ивицу Осима и његове намјештене шампионате (не само ове сада, него и на све утакмице за које је био оптуживан још у СФРЈ).

толико од мене за данас.

САМО НАПРИЈЕД ВОЈВОДИНА 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3363, 3364, 3365, 3366, 3367, 3368, 3369 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]