banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Apr 2014, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Pa bogami i nije malo. Ostaće njima ovaj tim, evenutalno Baždarić u penziju. A za pare od Smita mogu sovesti 2-3 igrača. Ne vjerujem da su oni uračunali prodaje igrače u budžet, jer to ne mogu znati unaprijed ovoliko, ko će ići a ko ne.
I Cedeviti ko i Zvezdi fali nasušno šuter, mada Cedevita imala Alana Reja, koji ničim izazvan ne igra beka, i uvijek na strani lopte. Repešina sujeta, a možda i neznanje.
A u EL nemaju svakako šta tražiti, bar da imaju navijače pa da nekog i pobjede.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Jagodic-kuridza realno najbolji igrac u zadnjih 6-7 godina sto je izasao iz Borca.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Bez ikakve dileme. Dok je igrao kod nas, bio je najbolji igrac lige. Bilo je trenutaka i utakmica gdje je igrao sve pozicije od 1 do 5. :D Svestran igrac, odlican u skoku i bas mi je drago sto je postigao nesto u karijeri. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 12:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
koji je jos igrac osim kukica napravio kakvu takvu karijeru a da je igrao u borcu?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kojadinović. Reko si kakvu-takvu.

Pa i Đorić.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 12:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Kojadinović. Reko si kakvu-takvu.

Pa i Đorić.

nemoj misliti da podjebavam,ozbiljno sam pitao

zaboravio sam feliksa,on je imao finu karijeru,cini mi se da je igrao i za reprezentaciju

djora je bio najveci yebac dok je igrao u borcu

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nisam ni mislio da podjebavaš...

Šta ja znam, meni se čini da i Šćekić igra u inostranstvu, igrao za Budućnost, Kantu...nije mala stvar.

Kovačević, Vuleta i oni su koje kuda igrali. Stojković.

Ne znam baš istorijati klubova.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 12:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sladjan stojkovic,nikad boljeg sutera nisam gledao uzivo

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

41 poen Igokei u Aleksandrovcu.

Sjećaš se Madnrak trice Vuka Radivojevića kad su nas gani tukli u po Borika a gubili 15 razlike na poluvremenu. Ubio ih Saša Vujasinović.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 12:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
41 poen Igokei u Aleksandrovcu.

Sjećaš se Madnrak trice Vuka Radivojevića kad su nas gani tukli u po Borika a gubili 15 razlike na poluvremenu. Ubio ih Saša Vujasinović.

tad kad nisam izgino ni kriv ni duzan necu nikad.mi parkirali auto tamo jos bile one barake i krenuli prema dvorani kad pored nas bjezi 10-15 policajaca a nakon nekoliko za njima maskirani cigani :lol: :lol: :lol:

srecom samo su protrcali pored nas, a ja se posteno ukenjo.
ja slabo pamtim utakmice ali se sjecam atmosfere u dvorani protiv dukata(montepaski sijena sadasnja) ili makabija pa i protiv igokeje kad citava dvorana pjeva cobane vrati seeee :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa imace od Nurkica i Smita blizu milion. Ne vjerujem ja u ovo, jedino ako ne racunaju transfere, onda je ok.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2013, 19:03
Neće valjda Nurkić odmah ove godine u NBA?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja sumnjam u to. Čak sam ubijeđen da ostaje, da igra EL, bar jednu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 13:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
I ja sumnjam u to. Čak sam ubijeđen da ostaje, da igra EL, bar jednu sezonu.

Puno faktora će utjecati. Ali, realno mislim da je njemu i Šariću najbolje ostati još jednu sezonu u Europi, u Euroligi. Onda bi u NBA došli puno kompletniji.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda sam ja nesto pogresno ukapirao ali Nurkic ove godina izlezi na draft i bice biran u prvoj rundi. Ne bi me cudilo da odmah dobije sansu u NBA, malo je onakvih medjeda od 19 godina a da imaju osjecaj i talenat za kosarku. Kakve ce to zvjerina biti kad se napuca hemije u NBA :confused1:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 13:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mislim da su i on i Šarić predali prijave. A nisu ih povukli. Tako da izlaze 100%. Nego, pretpostavljam da imaju neki deal po kojeme bi ostali još godinu-dvije u Europi na kaljenju.
I inače, nisam vjerovao da Nurkić ima 127 kg. U cenat je sa Pekovićem i u 4-5 kg. A Peković mi ko medo izgleda naspram njega.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 13:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mandrak je napisao:
koji je jos igrac osim kukica napravio kakvu takvu karijeru a da je igrao u borcu?

najbolji igrač koji je ikada igrao u borcu je radenko dobraš....ako si čuo za generaciju svetislava pešića,prvaka svijeta iz bormia 1987...

kasnije je igrao po kk bosna,izraelskim klubovima,tako...evo s kim je osvojio to svjetsko zlato!!...stara vijest,pa nemoj da te zbuni :D

Aleksandar DJORDJEVIC (Srbin). Igrac Barselone, posle sjajne karijere u Partizanu (prvak Evrope 1992. u Istanbulu njegovom famoznom trojkom u poslednjoj sekundi), Filipsu i Timsistemu. Prosle sezone pokusao je u NBA (Portland) ali se u decembru vratio u Evropu i "zapalio" Barselonu sa kojom je postao prvak Spanije i finalist Evropske lige.

Luka PAVICEVIC(Crnogorac). Poceo u Buducnosti, igrao u NCAA, zatim u Ciboni, Jugoplastici (tri puta prvak Evrope), Radnickom, Izraelu, ponovo u Buducnosti, Crvenoj zvezdi, Zelezniku dok ce naredne sezone igrati u Beobanci.

Nebojsa ILIC (Srbin). Najveci deo karijere u Crvenoj zvezdi, sa izuzetkom jedne i po sezone u spanskom Kaseresu gde je bio treci strelac ACB lige. Trener Svetislav Pesic tvrdi da je Ilic "najbolji suter koga je ikada trenirao". Lopte odluke u juniorsko vreme bile su rezervisane za njega.

Radenko DOBRAS (Srbin iz Bosne). Poseo u Bosni, studirao u SAD, nekoliko godina igrao u izraelskim klubovima. Poslednjih godina u Nemackoj. Postigao relativno manje od onoga sto se od njega ocekivalo.

Zoran KALPIC (Hrvat). Jedini koji je ostao u nacionalnim granicama. Igrao za vise hrvatskih ekipa, bez posebnog isticanja.

Toni KUKOC (Hrvat). O njemu se sve zna. Sampion NBA sa Cikagom, tri puta prvak Evrope sa Jugoplastikom, prvak Italije sa Benetonom. Sa reprezentacijom Hrvatske osvojio srebrnu olimpijsku medalju u Barseloni 1992, bronzu na SP u Kanadi 1994. i dve bronze na EP 1993. i 1995.

Samir AVDIC (Musliman). Igrao u Bosni, potom u Spaniji (Unikaha Malaga i Melilja), poslednjih godina u Turskoj gde ima status domaceg igraca posto je dobio tursko drzavljanstvo. Standardni clan bosansko-hercegovacke reprezentacije.

Teoman ALIBEGOVIC (Slovenac). Rodjen u Zenici, otac Musliman, majka Slovenka, studirao u SAD, zivi u Ljubljani, igra za slovenacku reprezentaciju. Igrao u Italiji, Nemackoj, Turskoj, opet Italiji, sada ce probati u Spaniji (Kaseres). Standardni clan slovenacke reprezentacije.

Slavisa KOPRIVICA (Srbin). Posle Partizana (prvak Evrope 1992), igrao malo u Grckoj i Italiji. Prosle sezone igrao za Beobanku ciji ce dres nositi i naredne godine.

Miroslav PECARSKI (Srbin). Posle Partizana (do 1989), medju prvima iskoristio "fleksibilnost" grckih zakona i postao Grk. Igrao prvo u Arisu, potom u Panatinaikosu i Panioniosu.

Dino RADJA (Hrvat). Imao peh da ode u Boston, inace jedan od najslavnijih NBA timova, u njegovo najgore vreme. U slabom timu nije mogao da uradi nista. Cesto se povredjivao. Letos je potpisao dvogodisnji ugovor sa Panatinaikosom.

Vlade DIVAC (Srbin). Posale sedam godina u Lejkersima presao u Sarlot i odigrao odlicnu sezonu. Jedan od najboljih Evropljana u NBA. Ne namerava da se vrati bar jos 5 godina, ali kaze da bi poslednju godinu-dve rado odigrao u Evropi.

Trener: Svetislav PESIC (Srbin). Igrao u Pirotu, Partizanu i Bosni. Afirmisao se kao trener Bosne. Posle Bormija postao selektor Nemacke koju je 1993. doveo do titule prvaka Evrope. Tada preuzima Albu. sa kojom 1995. osvaja Kup Radivoja Koraca a prosle sezone Kup i prvenstvo Nemacke. Jedan od najcenjenijih evropskih trener

Poslednji put menjao Schlager dana 30 Apr 2014, 13:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nurkic je sto bi narod rekao bosanski baja, cetvrtast, da se ne bavi kosarkom izvlacio bi balvane po planinama. :D U sustini to nije puno kg imajuci u vidu njegovu gradju, ima nisko teziske , jake kukove i noge (zato i nije nesto ekstra skocan, ali i to je dovoljno), tako da mu 127kg nije uopste puno. Ici ce bez problema preko 130kg sa dodatnom misicnom masom.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 14:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Dok sam gledao Nurkića kako razvlači one nesrećnike Gagića i Muslija ko jufke po Areni,kontam sam u sebi kako nema nikakvih pravila u životu pa tako i u sportu...
Taj Dejan Musli je prošao sve moguće kategorije u FMP,išao na kampove,trenirao dan i noć,osvojio sve moguće u mladjim kategorijama,proglašen za najboljeg mladog igrača,proglašen za najveću nadu srpske košarke... A ono ispade kloc. Dok taj nurkić,naizgled obična bosanska bukva,počeo sasvim slučajno da igra košarku jako kasno (čini mi se sa 16-17 godina),a za Muslija već poslije par ozbiljnih sezone Admiral Dejvid Robinson lično.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2014, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Musli je bio snagom dominantan u mlađim kategorijama, tako da mu tehnika nije ni trebala. Ugura pod koš i od tablu lagano. I sad je on jako ko zemlja, samo sada ne može to proći, kad dođe udvajanje, ma izmicanja, pa neki igrači koji su jači, a spori od njega. Mada je igrao solidno jedno vrijeme ove sezone.

Za Nurkića ste sve rekli. Velika snaga, dobar desni poluhorog, i dobra otvaranja u napadu. U odbrani malo kaska, pogotvo na pnr-u. Ali doće to na svoje.
I Divac je bio duduk, al nauči od Džabara, a pnr branio protiv Džonsona, i ne naučio :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]