banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2004, 23:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
eeeeee da malo i o nba pisemo. Malo smo ga zapustili :)
Pipen je danas objevio da se oprasta od kosarke i da nece igrati ove sezone. Eto, bilo mu je i vrijeme. Melon propusta sezonu zbog povrede koljena ali se ne oprasta od nje i najavio je da ce sledece sezone igrati za LA Lakers-e. Takodje Jaric nece igrati 2 mjeseca zbog povrede.
bla bla bla uglavnom jedva cekam da krene sezona da vidim kako ce se stvari odvijati. bice ja mislim do sad najinteresantnija sezone poslije one kad se jordan povukao prvi put :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2004, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
slazem se
ajd da krenemo
pucaj sine...
8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2004, 17:44 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Sep 2004, 17:35
GORDAN GIRIÈEK!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2004, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hjuston ce da bude dobar ove sezone.imaju stvarno dobru ekipicu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2004, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ekipicu??? Mekgrejdi,Frensis,Yao Ming i to nazivas ekipicom>Ima da gaze ljudi redom.

btw

sta se desava sa kingsima,da li stojak ostaje,da li webber odlazi,ima li nesto znacajno da se desilo,nisam u toku.

btw2

zna li se gdje ce biti prenosa?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2004, 18:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nista se u sakrementu ne desava. Svi ostaju :) Ali danas sam procitao u novinama da lejkersi dovode 2006. stojakovica :lol: :lol: :lol: tacnije divac ce ga dovuci a posto on zeli iz sakrementa mislim da ce se to i ostvariti. Takodje kad budu stojakovica dovodili planira se dolazak i Jao Minga iz hjustona. Auuuu kakva bi to ekipa bila... vidjecemo hoce li ista od tog biti. Lejkersi ove godine treba da budu zadovoljni ako uopste udju u plejoff. Nemaju ni krilnog a ni pravog centra. Loshe loshe. Skroz niska postava ce ove sezone igrati. Hjuston i denver ce biti odlicni ove sezone uz standardno dobre Spurse.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2004, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mislim da nije realno da lejkersi dovedu pedju i minga,ali para vrti... :wink:
uostalom,zivi bili pa vidjeli.
sto se tice lejkersa ove godine,mislim kao sto sam i pisao prije koji mjesec u jednom postu.oni su za mene sad stvarno dobra ekipa.kad kazem ekipa,mislim bukvalno ekipa (timska igra).nece biti gusenja jednih od strane drugih.
Citiraj:
...Lejkersi ove godine treba da budu zadovoljni ako uopste udju u plejoff. Nemaju ni krilnog a ni pravog centra. Loshe loshe...

mislim da ce sigurno uci u playoff.meni su sadasnji njihovi centri i krilini centri dobri.

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2004, 21:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ee gledajuci rezultate lejkersa mislim da ce biti odlican tim :) Jos kad im starkelja zaigra ima da karaju sve opet :) Nekako mi se jedino odom jos ne uklapa ali nadam se da ce se i on zagrijati do pocetka sezone. Mihm, Butler odlicno igraju kao i rezervisti. Vidjecemo sta ce biti. Jeste vidjeli bobcats-e?? 2 zaredom pobjedili i to majami(bez shaq-a naravno :)) i ne znam koga jos, ali mislim da oni nemajus ta traziti prvih par sezona a mozda i vise. Sakremento je ocajan i mislim da ni oni ove sezone nemaju sta traziti posto im je stojakovic sav sjeban i nece davati maximum jer ne zeli vise igrati za taj klub a ni divca vse nema. Polako se glavnina igraca opet premjesta na istok i za par godina mislim da ce istok biti dominantan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 13:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

It was especially clear before tipoff, when the lights dropped and long curtains hanging from the scoreboard served as the backdrop for a short film from the Lakers to their fans. Spliced in among all the championship highlights was this message, delivered line by line:

A LEGACY IS NOT BUILT IN A YEAR ...

NOT WITH A SINGLE FACE ...

NOT IN A SINGLE MOMENT ...

A LEGACY IS CREATED THROUGH CHANGE ...

THE COURAGE TO EVOLVE ...

MEET THE NEXT EVOLUTION ...

WON'T YOU JOIN US?

Lejkersi fantasticnom igrom razbili favorizovani Denver!!! Sakremento ispusio ocekivano od dalasa a detroit (ne)ocekivano unistio minga i drustvo. Stojakovic ocajan 15/3 sut iz igre!!! Mnogo mi je drago zbog lejkersa a pogotovo zbog brajanta jer je po prvi put igrao za tim!!! Mihm je postigao carrier high sa 25 poena i odlicnim precentom suta iz igre.
ajmo ljudi zar nema vise niko na ovom forumu ko prati NBA???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo tu sam.
nemoj da kukas,sad ce da krene ovaj forum. :wink:

sto se tice rezultata,po meni su svi ocekivani.jos samo da vlade zaigra,pa ce biti ok.mislim da ce mu biti tesko da se izbori za prvu petorku ali ...vidjecemo.denver nije meni neka ekipa.imaju par pojedinaca,ali su to igraci tipa VINCE CARTER (igraju tipa toplo-hladno).
na kraju,bitno je da je sezona krenula.dosta vise fudbala :evil:

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 19:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tacno. Dosta vise fudbala!!! :D
Ja sam se stvarno iznenadio igrom lejkersa. Nisam ocekivao da ce se ovi novi ovako dobro uklopiti i da ce Brajant konacno biti pravi lider ekipe koji nece igrati samo za sebe. Jos kad Vlade dodje ma uzimamo titulu hehehe. mihm ce biti po meni u prvoj a vlade de ga zamjenjivati sto je potpuno uredu. divac ionako vise od 20ak minuta i ne moze igrati tj. dati svoj maksimum. Interesuje me sta ce majami uraditi u prvoj utakmici. nesto pisu na nba.com-u da Shaq nece prvu igrati zbog povrede zgloba ali vidjecemo. veceras 12 utamica :) :) :)
konacno da je krenulo :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2004, 11:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

koby 38 poena!!! Naravno lejkersi su izgubili i to blizu 30 razlike!!! Sve moje nade padose u vodu nakon ovakvog debakla. Odlaskom Divca se stvarno nesto poremetilo u sakrementu jer su vec drugu utakmicu izgubili zaredom a stojakovic je imao slican postotoak suta kao i prosle utakmice 14/5. Shaq je na terenu proveo samo 22 minute zbog povrede izgleda ali majami je isto tako razbio netse sa blizu 30 razlike.
Bila je to noc velikih brojki kao sto su: Zydrunas Ilgauskas: 35 pts, 18 reb, Kevin Garnett: 28 pts, 20 reb, Paul Pierce: 35 pts, 13 reb, 8 ast, Kobe Bryant: 38 pts, Steve Francis: 26 pts, game winner , Andrei Kirilenko: 16 pts, 8 blk, Tim Duncan: 30 pts, 14 reb ....
Jel zna iko mozda hoce li hrt ili neko drugi mozda prenositi utakmice ove sezone???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2004, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ulrich je napisao:
Odlaskom Divca se stvarno nesto poremetilo u sakrementu jer su vec drugu utakmicu izgubili zaredom a stojakovic je imao slican postotoak suta kao i prosle utakmice 14/5

Rockets 104, Kings 101
Ovaj rezultat sve govori.Imali su 15 poena prednosti.Falice njima Vlade. :-k
Pistons 99, 76ers 91
Detroit kao po starom,satra sve pred sobom.
Toronto me malo iznenadio sa 3 vezane pobjede.
:rr:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 14:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
sakramento je stvarno ocajan! ali doci ce stvari na svoje mjesto, samo da Pedja konacno odluci da zaigra kako zna, i da bobi dzekson da svoj pravi doprinos! medjutim oni nemaju pravog centra, tako da ove sezone nemaju sansi za titulu! ipak, nada posljednja umire 8)

Warren Buffett

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 14:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ma nek stojakovic bude prvi strijelac i men dosta :D

Warren Buffett

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nek pedja bude prvi strijelac,a vlade uzme titulu.
to bi bilo pravo. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 18:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Oooo to mi se vec svidja :D Divac uzima titulu a pedja nek si trazi drugi klub od februara :) Lejkersi sinoc uzeli Hawks-e 20ak razlike. Opet se kobi nije forsirao i naravno lejkersi su pobjedili. Onaj Mihm je igracina teska. Svaka mu cast. I meni je najvece iznenadjenje 3 uzastopne pobjede cartera i drustva. San antonio je bacio pushu sinoc prvi put ali mislim da ce oni ove sezone uzeti titulu. Imaju neku hemiju u timu sto nema niko u nba. Onaj Radmanovic je retard od igraca, ja ne znam kako on uspjeva u nba uopste a da ne pricam o drobnjaku :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2004, 09:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

cuj Radman retard??!? ok, igra toplo-hladno, al ne moze se reci da je bas los!
Shaq-ov ovosezonski procenat slobodnjaka: 31,6 % hahaha :lol:

Warren Buffett

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2004, 18:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa ne moze covjek sve :D

Nego sakremento je krenuo konacno da igra kako zna iako to jos nije ono pravo ali se nadam da ce se malo po malo vratiti na vrh. Lejkersi 4:4 i sad im slijedi 4-dnevna pauza. Nisam nista vise ni ocekivao ali mislim da ce biti mnogo bolji kad divac zaigra. Dalas ljudi razvali, mislim nisam iznenadjen ali nisam ovoliko dobrih partija od njih ni ocekivao.Majami kao sto sam i rekao razbi sve pred sobom i to jos sa povrijedjenim shak-om koji u prosjeku igra samo 25 min.
Da jos sam zaboravio da je kod lejkersa povrijedjen i Deven George!!! I on je igracina.
san Antonio standardno dobar, i da... Najvece iznenadjenje su mi Dzezeri. Bas igraju dobro i angazovanje Buzera im je bio pravi pogodak jer covjek razbi sve. Kirilenko ludi po 6 banana po utakmici ima za sad :)
Na ovom forumu vise nikog nema ko prati nba :( :( :( Prije je mnogo interesantnije bilo. Sad nas samo dvojica ili trojica imamo. UZAS

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 16 Nov 2004, 01:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Evo i mene! Izbivao sam dugo s foruma zbog određenih razloga. (Bivši) navijač Jute . Ajd što su trejdovali Pavlovića, ali još dovedoše onu lopatu Radojevića koji nije htio da igra za reprezentaciju Jugoslavije, a sad igra za Bosnu. Pu!
Nisam baš pratio trejdove posljednjih mjeseci, a ni ove prve rezultate. Nek me neko informiše kako stvari stoje, koji su timovi trenutno najbolji po konferencijama i tako to. I hoće li iko ovde prenositi utakmice? Za nekoliko nedelja selim se u stan s kablovskom, tako da ne bi trebalo da bude problema s tim.
I ko sad igra u tom Denveru kad su tako jaki?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]