shakal je napisao:
Schlager je napisao:
becka,vjeruj na rijec da je ovaj futbol24 mnogo ljepsi sajt,cak i mnogo pregledniji....naravno da sve to sto si pomenuo (oznacavanje liga,oznacavanje utakmica,zvucni signal) ima i tu...i ima ono sto mi na rezultati.com fali...kad hoces npr da pratis sve lige koje te zanimaju,oznacis ih,potvrdis sa ok,i onda u padajucem meniju sa desne strane gdje sad stoji "no events info",oznacis Always,pa ti onda uz zvucni signal uvijek izbacuje na vrh utakmicu gdje se desilo nesto (gol,crveni karton,HT,FT)
Nema za fudbal ni blizu boljeg i preglednijeg sajta od futbol24...
ustvari,bolje ti je da ne probavas,navuces se pa ces im i ti slati mailove zboh toga sto jure da istog sekunda objave gol

Joj kako me nerviras. Sledeci cetvrtak dovodim ti par forumasa, upadamo ti u radnju i stavljamo flashscore u bookmark, milom ili silom.
ajd ne zajebavaj,pa nisam retardiran da nisam probao rezultati.com,jos prije par godina.....al gledaj sad (najcescu) situaciju....subota,nedjelja,zanima me jedno 20 liga,znaci stotinjak utakmica,sto sa sportskog,sto sa kladionickog stajalista....i na tom jebenom rezultati,flashscore,nema sile da to bude u jednom prozoru,vec bih kao bilde morao sjedit cijeli dan kraj laptopa i dizat,spustat kursor da vidim gdje se sta desilo....
a na futbol24,fino pokrenes sve lige koje te zanimaju,cekiras always umjesto no events info,i u prozorcicu ti stalno na vrh iskace utakmica na kojoj se nesto desilo,i to uz zvucni signal!!
ne volim sjedit kraj laptopa ko budala cijeli dan,vec ga stavim negdje u cosak,radim nesto drugo,ili gledam na tv nesto sto me zanima,i samo kad cujem PINGGGGGG,okrenem se i vidim gdje se sta desilo....
kako materet mislis da na flashscore (ili rezultati.com,nebitno),izvedem to????