banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 15:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3339, 3340, 3341, 3342, 3343, 3344, 3345 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Apr 2014, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
treba ova govna pogledati, cisto da se vidi da nema nikakve razlike izmedju njih ... i zapitati se postoji li jos neki sportski kolektivi ili sam blizanci

https://www.youtube.com/watch?v=fgb6K9ofmuI

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Има толико љепших начина да се квалитетније утроши сат и по, април је, сунце напољу, баште отворене, излетишта лијепо уређена...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 12:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Jovic potpiso na dvije godine u onom klubu,1.avgust cini mi se da se zove.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 13:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Volim Borac je napisao:
treba ova govna pogledati, cisto da se vidi da nema nikakve razlike izmedju njih ... i zapitati se postoji li jos neki sportski kolektivi ili sam blizanci

https://www.youtube.com/watch?v=fgb6K9ofmuI

A kakve to veze ima sa temom FK Borac?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
http://sportlive.ba/index.php/sl-novost ... i%C4%8Dara

Шта ли се овде мути, ђаво ће га знати... Чини ми се да овде има много више од ''једне обичне пријатељске утакмице'', суптилан начин да се оде у Сарајево због нечега много вишег...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 15:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
seljacka posla!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ovi idu ladno iz jedne packe u drugu. Samo naprijed...

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 10:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
A u delegaciji fk krupa su i podpredsjednik uo fkb i direktor fkb !!!

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Колумна: Дуг као оснивачки капитал = крај Борца

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 12:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Postoji li nacin protjerati ovu upravu pod hitno? I pokusati dovesti neke nove ljude?

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 12:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
Shadow je napisao:

Ne slazem se sa kontstatacijama autora ovog teksta.Jednom priliko cu izloziti svoj stav po pitanju organizacije kluba u buducnosti.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Shadow je napisao:

"...Борац мора и да врати своје дугове, да казни правно и морално одговорне за нанесену штету!... "
mislim, odnosno bolje reci, ubijedjen sam da od ovog nema nista. kako da vrati dugove, od kojih para?
i da se dug pretvori u akcije, sta smo dobili, nista... imamo masu ljudi koji traze svoje pare od Borca, i sad cemo njihov dug pretvoriti u akcije pa da ocekujemo da ti isti ljudi uloze jos svojih para u Borac, umjesto da Borac njima vrati dug?? ne razumijem... vjerovatno vecina tih ljudi nije vise u fudbalu, neki nikad nisu ni imali veze sa fudbalom, niti ih Borac zanima uopste, i jedino im je bitno kad ce vidjeti svoje pare, jer je kriza ogromna

radije ce oni svi prihvatiti po jedan stan, ili poslovni prostor, kada se na mjestu gradskog stadiona za jedno 4-5 godina dignu nove zgrade, jer mislim da je to sustina svega
daj Boze da grijesim

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 17:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
davorr3 je napisao:
radije ce oni svi prihvatiti po jedan stan, ili poslovni prostor, kada se na mjestu gradskog stadiona za jedno 4-5 godina dignu nove zgrade, jer mislim da je to sustina svega

ТО ЗАВИСИ ОД НАС И НИКОГ ДРУГОГ, ЈЕР ДОК ГОД СЕ МИ БУДЕМО БОРИЛИ ЗА БОРАЦ НЕ МОГУ НАМ НИШТА, НИ НАМА НИ НАШЕМ БОРЦУ!

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 18:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Борац 1926 je napisao:
davorr3 je napisao:

ТО ЗАВИСИ ОД НАС И НИКОГ ДРУГОГ, ЈЕР ДОК ГОД СЕ МИ БУДЕМО БОРИЛИ ЗА БОРАЦ НЕ МОГУ НАМ НИШТА, НИ НАМА НИ НАШЕМ БОРЦУ!

Погодио си у центар!

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
davorr3 je napisao:
Shadow je napisao:

"...Борац мора и да врати своје дугове, да казни правно и морално одговорне за нанесену штету!... "
mislim, odnosno bolje reci, ubijedjen sam da od ovog nema nista. kako da vrati dugove, od kojih para?
i da se dug pretvori u akcije, sta smo dobili, nista... imamo masu ljudi koji traze svoje pare od Borca, i sad cemo njihov dug pretvoriti u akcije pa da ocekujemo da ti isti ljudi uloze jos svojih para u Borac, umjesto da Borac njima vrati dug?? ne razumijem... vjerovatno vecina tih ljudi nije vise u fudbalu, neki nikad nisu ni imali veze sa fudbalom, niti ih Borac zanima uopste, i jedino im je bitno kad ce vidjeti svoje pare, jer je kriza ogromna

daj Boze da grijesim

Није то баш тако (по мени): Они којима дуг буде претворен у акције имаће избор или да се рјешавају акција по багателној цијени, чиме неће доћи у ситуацију да извуку своје паре и евентуално зараде или да се труде да подигну цијену акција кроз подизање вриједности Клуба (трофеји, квалитетни играчи, омладинска школа итд.). У сваком случају, Борац неће бити у ситуацији да га блокира неко сваке седмице због 2000 марака дуга. Ту је, наравно, и држава/ентитет која МОРА да створи атмосферу да су наши клубови занимљиви на тржишту, иначе пропада не само Борац, него сви клубови Републике Српске. То је, опет, нешто што Република Српска не смије дозволити, из више разлога.

У сваком случају, неће бити дијељења станова и пословних простора јер Борац нема имовину на којој би то било грађено. У нормалној тржишној утакмици, уз неки прелазни период да би клубови успјели да се реорганизују, овакав приједлог Закона о спорту, тј. сам закон ако буде усвојен, може бити користан за Борац.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 19:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Misljenja sam da kad bi u upravu sjeli ljudi koji znaju sta hoce i koji ce se latiti posla postepeno bi se ti dugovi mogli vracati.Dio po dio.Ne moze se preko noci vratiti silni milioni ali milion po milion.Ja sam totalno protiv privatizacije !

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Najveće stanje obaveza klub je prema poreskoj, nekoliko miliona.

Da li ima neko "specifikaciju" tih obaveza.
Nemamo velik broj stalno zaposlenih kojima bi se plaćali porezi i doprinosi. Ne ostvarujemo profit da bi imali neke velike obaveze po osnovu toga.
Nisam siguran ni da li kao udreženje građana smo pdv obveznik, ako i jesmo, opet tu ne može nekih velikih obaveza. Nama jedini "izlaz robe" je prodaja igrača, koja je mizerna.

Opet, obzirom da većina tih obaveza potiče iz prethodnih perioda, na koju se obračunavala kamata, nema mi logike da to bude toliko.
Ako i ovi u poreskoj znaju ušicati odakle taj iznos.

Da li je klub podnosio zahtjev poreskoj o otpisu (ne reprogramu) obaveza?

Da se ima volje, ovo bi se lako moglo ispeglati. Da ima volje!

Dok god niko ne snosi odgovornost za svoje postupke (ne samo u Borcu) možemo mi pričati ovde 100 godina, ništa se promijeniti neće.

Tek kad se vođenje poslovanja kluba bude vodilo domaćinski, onda i možemo nešto i očekivati.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
kiovva je napisao:
Ту је, наравно, и држава/ентитет која МОРА да створи атмосферу да су наши клубови занимљиви на тржишту, иначе пропада не само Борац, него сви клубови Републике Српске. То је, опет, нешто што Република Српска не смије дозволити, из више разлога.

У сваком случају, неће бити дијељења станова и пословних простора јер Борац нема имовину на којој би то било грађено. У нормалној тржишној утакмици, уз неки прелазни период да би клубови успјели да се реорганизују, овакав приједлог Закона о спорту, тј. сам закон ако буде усвојен, може бити користан за Борац.

mislis stvarno da drzava (dodik) nesto mora? i to da bi spasio Borac? ne mora on nista ako nece
nije on na vlasti od juce, davno je to mogao uraditi da je htio, njemu je bitna igokea a za Borac ga zaboli kurac
stadion nije Borcevo vlasnistvo, ali kad se Borac ugasi onda je lakse i stadion srusiti, jer, realno ko ce onda da igra na njemu? a povrsina je ogromna i lokacija je jako atraktivna, a stadion se ovako ne moze srusiti sve dok Borac postoji (ili dok se ne napravi novi, a od toga nema nista)
opet ponavljam, daj Boze da grijesim, ali sve mi ovo smrdi na to

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 22:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2013, 22:19
Tommy Vercetti je napisao:
Najveće stanje obaveza klub je prema poreskoj, nekoliko miliona.

Da li ima neko "specifikaciju" tih obaveza.
Nemamo velik broj stalno zaposlenih kojima bi se plaćali porezi i doprinosi. Ne ostvarujemo profit da bi imali neke velike obaveze po osnovu toga.
Nisam siguran ni da li kao udreženje građana smo pdv obveznik, ako i jesmo, opet tu ne može nekih velikih obaveza. Nama jedini "izlaz robe" je prodaja igrača, koja je mizerna.

Opet, obzirom da većina tih obaveza potiče iz prethodnih perioda, na koju se obračunavala kamata, nema mi logike da to bude toliko.
Ako i ovi u poreskoj znaju ušicati odakle taj iznos.

Da li je klub podnosio zahtjev poreskoj o otpisu (ne reprogramu) obaveza?

Da se ima volje, ovo bi se lako moglo ispeglati. Da ima volje!

Dok god niko ne snosi odgovornost za svoje postupke (ne samo u Borcu) možemo mi pričati ovde 100 godina, ništa se promijeniti neće.

Tek kad se vođenje poslovanja kluba bude vodilo domaćinski, onda i možemo nešto i očekivati.

Udruženja građana nisu u pdv

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2014, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ubjedlji ... asu/128720

Citiraj:
Nakon utakmice na Grabavici domaći klub je upriličio večeru i druženje za goste iz Krupe na Vrbasu.

Stoko.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3339, 3340, 3341, 3342, 3343, 3344, 3345 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]