banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 18:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Apr 2014, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Samo da izdrze... :D
Nismo mi te srece da docekamo 3WW i budemo svjedoci kraja dosadasnjih poznatih sistema moci i upravljanja :(

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
У принципу смо већ видјели крај досадашњих система моћи и управљања. Оног момента кад је Русија анектирала Крим. То је било то, смак свијета какав смо познавали до тад. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jok, to je dio teorije o dogovoru u upravljanju.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Договора? Чисто сумЉам, просто не вјерујем...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Припреме за "друго полувријеме" су у току... http://rt.com/news/ukraine-military-mer ... ildup-013/

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 18:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Donjeck:
Slika

Ukrajinskom crikusu nema kraja:

Citiraj:
Na plenarnoj sednici skupštine Ukrajine došlo je do tuče između poslanika iz Komunističke partije i nacionalističke partije "Sloboda".

Citiraj:
Današnji dan obeležio je uvredljiv gest poslanika vladajuće Partije regiona Oleg Carev koji je pokazao srednji prst kolegama nasred plenarne sednice skupštine. Carev je izabrao da pravi skandal u danu kad je u skupštini već izbila tuča, a poslanici su ipak uspeli da usvoje zakon kojim se pooštrava krivična odgovornost za separatizam i izdaju.

Slika

Citiraj:
Evropska komisija osuđuje ulične proteste na jugoistoku Ukrajine i predlaže demonstrantima da svoje stavove "iskazuju u političkoj formi, na primer u okviru predsedničke izborne kampanje", izjavila je portparolka visokog komesara EU za spoljnu politiku i bezbednost Maja Kocijančić, prenosi Itar-tass.

:pukeleft:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
drug je napisao:
Citiraj:
Evropska komisija osuđuje ulične proteste na jugoistoku Ukrajine i predlaže demonstrantima da svoje stavove "iskazuju u političkoj formi, na primer u okviru predsedničke izborne kampanje", izjavila je portparolka visokog komesara EU za spoljnu politiku i bezbednost Maja Kocijančić, prenosi Itar-tass.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 18:40 
Koja gomila seratora i licemjera...

Kad su ovi u Kijevu palili i zarili onda je to bila demokratij, a sada kada ne odgovara onda teba izborima, aham...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ljudi ovo se baš zagovnalo!

Ako i dođe do ruske intervencije bilo bi bolje da uđu sa sjevera iz smjera Bjelorusije i ušetaju u Kijev. Bliže im je!

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
A mozda bi bilo bolje da uopste ne ulaze u Kijev.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

НеБиХ рекао да је та идеја у игри уопште. Није Путин блесав. Ако јами још шта на истоку - јами, ако не, има да се подаве у властитим говнима, било финансијским било другим.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Neće biti rata Rusije i Ukrajine, nije Putin lud pa da ih bukvalno otjera u NATO. Dosta je Krim koji je i onako suštinski ruski, a ruski cilj je izgleda jačanje uticaja u Ukrajini putem federalizacije, pa bi se vjerovatno imala situacija kao kod nas, gdje Srbija može račnati da BiH neće uraditi ništa na njenu štetu, jer RS može blokirati.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 20:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Ovim Ukrajincima (iz Kijeva) je bolje da se ne uzdaju puno u zapadnjake i da što pre prihvate federalizaciju zemlje jer će u protivnom ostati bez njenog dobrog dijela jer su Rusi ušli sasvim ozbiljno u ovo i ako ih se nastavi provocirati mogli bi u dogledno vrijeme napraviti Krimski scenario i na jugoistoku Ukrajine dok nešto ne vjerujem da će iko od zapadnjaka išta ozbiljnije preduzeti zarad Ukrajinaca osim famoznih sankcija i sotoniziranja Rusije.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 21:06 
Tehnicki zapad i nema sta poduzeti sem ovog trenutnog palamudjenja i "sankcija", cisto sumnjam da smiju vojno na Rusiju...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
http://www.washingtonpost.com/blogs/mon ... intervene/

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А карта лоцирања Украјине је престрашна. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 06:04 
Zar nije jdnostavnije reci "ne znam" nego se prosipati kao idiot...

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Slika

Славяносербия — в 1753—1764 годах — область военно-земледельческих поселений сербов и валахов на южном берегу Северского Донца (сегодня — в основном часть территории Луганской области Украины). Вслед за созданием Новой Сербии в 1751 году на территории нынешней Кировоградской области, в Россию переселились, приняв русское подданство, гусарские полки Шевича и Прерадовича (Де-Прерадовича), поселённые на правом берегу Северского Донца между речками Бахмутом (Бахмуткой) и Луганью и образовавшие особую автономную область Славяносербию, подчинённую непосредственно Сенату и Военной коллегии. Административным центром области, общим с Новой Сербией, стал город Бахмут. При Екатерине Славяносербия вошла во вновь созданную Новороссийскую губернию. История Славяносербии достаточно подробно изложена на странице Бахмутский гусарский полк.

Новая Сербия — административно-территориальная единица в Российской империи (расположенная на территории современной Украины), созданная правительством в северо-западной части Запорожья (территория Кодацкой и Бугогардовской паланок Войска Запорожского), куда в 1751—1764 годах были переселены выходцы из Сербии, Черногории, Валахии, Македонии и других балканских регионов.

Карта: Новая Сербия и Славяносербия (отмечено розовым цветом) в отношении к границам нынешних Кировоградской и Луганской областей Украины.
Славяносербия — в 1753—1764 годах — область военно-земледельческих поселений сербов и валахов на южном берегу Северского Донца (сегодня — в основном часть территории Луганской области Украины). Вслед за созданием Новой Сербии в 1751 году на территории нынешней Кировоградской области, в Россию переселились, приняв русское подданство, гусарские полки Шевича и Прерадовича (Де-Прерадовича), поселённые на правом берегу Северского Донца между речками Бахмутом (Бахмуткой) и Луганью и образовавшие особую автономную область Славяносербию, подчинённую непосредственно Сенату и Военной коллегии. Административным центром области, общим с Новой Сербией, стал город Бахмут. При Екатерине Славяносербия вошла во вновь созданную Новороссийскую губернию. История Славяносербии достаточно подробно изложена на странице Бахмутский гусарский полк.

Новая Сербия — административно-территориальная единица в Российской империи (расположенная на территории современной Украины), созданная правительством в северо-западной части Запорожья (территория Кодацкой и Бугогардовской паланок Войска Запорожского), куда в 1751—1764 годах были переселены выходцы из Сербии, Черногории, Валахии, Македонии и других балканских регионов.

Карта: Новая Сербия и Славяносербия (отмечено розовым цветом) в отношении к границам нынешних Кировоградской и Луганской областей Украины.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Сад знамо зашто је ту највећи пичвајз. :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2014, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol:
Pa moze li ijedan svjetski vasar bez nas proci :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]