banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 11:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3338, 3339, 3340, 3341, 3342, 3343, 3344 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Apr 2014, 15:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Ako neko ima neka postavi golove sa utakmica protiv zrinjskog i sada protiv slavije . hvala

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V1sVPPFdfc4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TMP4V7V-tT0[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 16:08 
Pripravnik
Pripravnik

E ovde nesto smrdiii i to dobro smrdi , da golman koji je skidao ne moguce da je branio sve i svasta prima ovakve golove u utakmicama protiv ekipa kojima treba (slavija opstanak zrinjski titula ) a svi dobro znamo da se namjesta sve i svasta

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 16:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
kako vas nije sramota pomisliti tako nesto da je avduka uradio...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik

F-K-B je napisao:
kako vas nije sramota pomisliti tako nesto da je avduka uradio...

Valjda ima svako pravo na svoje misljenje , sram me bilo sto imam misljenje

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 17:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
Do sada smo stalno kritikovali igrace, Avduku niko nije spominjao ali je doslo vrijeme da se i Avduki uputi kritika.Jeste nas cesto, vrlo cesto spasavao ali ova poslednja 4 gola, alo!!Sumnjam i nadam se da tu nema namjere sa njegove strane, ali ovakve golove je presmjesno gledati a kamol i komentarisati kad je u pitanju "reprezentativni" golman.Da li je to samo pad forme ili nezainteresovanost nakon oboh saznanja da od evrope nema nista ja ne znam.Ono sto ja znam, da jedan prije svega kapiten a jos i golman reprezentacije apsolutno sebi be smije dozvoliti ovakve kikseve kao u poslednje 2 utakmice!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ljudi, i Bartez je znao primiti gol kroz uši i kroz noge, ajde... Od svih manifetluka, bušenja, kurcobolje za klubom, vi se uhvatili dva gola. Ajde... .

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 17:43 
Pripravnik
Pripravnik

Tommy Vercetti je napisao:
Ljudi, i Bartez je znao primiti gol kroz uši i kroz noge, ajde... Od svih manifetluka, bušenja, kurcobolje za klubom, vi se uhvatili dva gola. Ajde... .

Kako bas da ovakve golove krene primati kad se zna da se ne igra evropa i kako bas protiv ekipa koje se bore za nesto ? Mislim meni je bar zapalo za oko to , ali vidis da ima jos ljudi koji su to primjetili

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 18:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Trener golmana neka poradi sa Avdukicem,jer ocito nesto nije u redu.Nije onaj na koga smo navikli.Ali i dalje ostaje ta fraza da mu se ne moze nista prigovarati kada pogledamo koliko nas je puta samo vadio,ali ljudi on nosi i traku oko ruke.Ne zaboravimo to.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
grijesili su i puno poznatiji golmani od avduke...
ne treba podcijeniti rudar, grcevito se bore za opstanak, i protiv nas moraju ici na pobjedu... sarajevo je sretno izvuklo bod u pd

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

AJracbo je napisao:

Kako bas da ovakve golove krene primati kad se zna da se ne igra evropa i kako bas protiv ekipa koje se bore za nesto ? Mislim meni je bar zapalo za oko to , ali vidis da ima jos ljudi koji su to primjetili

Gle, sigurno mu nije u interesu da mu pada forma u situaciji kad treba da ode na Svjetsko prvenstvo, da rizikuje da neko uleti umjesto njega. Drugačije je bilo kad je imao Boku ispred sebe, pa je i on vjerovatno bio sigurniji. Desi se greška, šta bi. Čovjek napravio dvije vezane greške, i odmah ljudi skočili na njega.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 20:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Niko nije skocio,vec smo iznijeli neke kritike na njegov racun oko ta 2 gola.Isto tako kao sto smo ga i hvalili kad je zasluzio.A one gluposti da je tu nesto sumnjivo necu ni komentarisati jer nisu vrijedne komentara...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 22:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
AJracbo je napisao:

Da pratisi ili da si aktivno u sportu vjerovatno bi cuo za jednu stvar koja se zove MOTIVACIJA.

kako se motivisati (ne samo avduka vec citava ekipa) kada te rodjena uprava slaze i umjesto obecane licence ti gurne qrcinu,kada te trener napusti ko zadnjeg papka,kada ti se duguje sto-sta,kada igras u onoj selendri od lukavice na qrcini od terena,kada klubu kojem igras nema zagarantovanu mirnu buducnost,kada te svaki dan neko tuzi i strepis da li ces uopste igrati tu j ebenu utakmicu............................................treba li jos.
ne zamjerim mu ja nista,da nije bilo njega mi bi bili osrednja ekipa a isto tako se sjetim one utakmice protiv sarajeva kada je mrtve lopte skidao i sve mu momentalno oprostim.
da se ne treba praviti slijep na njegove greske ne treba,ali ima on jos kredita (barem kod mene).
i na kraju,ko je ikada makar jednom pricao s njim,znao bi da od te smijesne price da je vagnuo utakmicu nema nista!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 22:56 
Pripravnik
Pripravnik

pinkara je napisao:
AJracbo je napisao:

Da pratisi ili da si aktivno u sportu vjerovatno bi cuo za jednu stvar koja se zove MOTIVACIJA.

kako se motivisati (ne samo avduka vec citava ekipa) kada te rodjena uprava slaze i umjesto obecane licence ti gurne qrcinu,kada te trener napusti ko zadnjeg papka,kada ti se duguje sto-sta,kada igras u onoj selendri od lukavice na qrcini od terena,kada klubu kojem igras nema zagarantovanu mirnu buducnost,kada te svaki dan neko tuzi i strepis da li ces uopste igrati tu j ebenu utakmicu............................................treba li jos.
ne zamjerim mu ja nista,da nije bilo njega mi bi bili osrednja ekipa a isto tako se sjetim one utakmice protiv sarajeva kada je mrtve lopte skidao i sve mu momentalno oprostim.
da se ne treba praviti slijep na njegove greske ne treba,ali ima on jos kredita (barem kod mene).
i na kraju,ko je ikada makar jednom pricao s njim,znao bi da od te smijesne price da je vagnuo utakmicu nema nista!

Ja ne mogu da tvrdim 100% AVDUKA NAMJESTA UTAKMICA ,nisam to rekao ! Vec sam samo ukazao na to , nista lose . Razumijem ja sve da nema te vise motivacije u evropu ne mozes a opstanak si izborio , ali hocu da kazem da me jako zacudilo da jedan Avduka prima to sve sto je primio e to mi nije jasno niti ce mi ikad biti .

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

AJracbo je napisao:
Ja ne mogu da tvrdim 100% AVDUKA NAMJESTA UTAKMICA ,nisam to rekao ! Vec sam samo ukazao na to , nista lose . Razumijem ja sve da nema te vise motivacije u evropu ne mozes a opstanak si izborio , ali hocu da kazem da me jako zacudilo da jedan Avduka prima to sve sto je primio e to mi nije jasno niti ce mi ikad biti .

https://www.youtube.com/watch?v=-1eGamKDTPQ

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2014, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
eto kakav smo mi narod...
a sta je sve avduka skidao u prvom dijelu sezone, i u ranijim godinama... i sad nakon njegove 2 greske sve to pada u vodu?
u mojim ocima, asmir avdukic je jos uvijek najbolji golman u ligi, i veliki Borcevac, i hvala mu na tome!

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 00:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
O kakvim silnim Avdukinim greskama pricate?
Dvije greske u momentu kad je ekipa i klub (gle cuda) u kurcu?
Pa mene cudi kako takvih egzibicija nije bilo ranije...

I ne bi Avduka namjestao utakmice, "on ima siguran biznis u Travniku" i te price.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 00:34 
Pripravnik
Pripravnik

davorr3 je napisao:
eto kakav smo mi narod...
a sta je sve avduka skidao u prvom dijelu sezone, i u ranijim godinama... i sad nakon njegove 2 greske sve to pada u vodu?
u mojim ocima, asmir avdukic je jos uvijek najbolji golman u ligi, i veliki Borcevac, i hvala mu na tome!

Malo ste otisli predaleko , ne umanjujem njegovu velicinu niti mi je pao u ocima , samo sam ukazao na to i nista vise , najbolje da zavrsimo pricu oko tog.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 07:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
:D

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2014, 08:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
''Црвено-плави сат'' (3. емисија)

http://www.mixcloud.com/boracsport/crve ... 3-emisija/

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3338, 3339, 3340, 3341, 3342, 3343, 3344 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]