banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 532  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Teretana?
PostPoslato: 03 Apr 2014, 15:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Milan je napisao:
nepokoreni je napisao:
Nismo svi isti....neki ljudi su se extra stesali L-carnitinom, dok ja nisam skinuo jedva tri kile a trčao ko konj!

L-karnitin ne skida salo vec adekvatan trening i ishrana, bar to bi trebao znati nakon toliko godina u teretani...

L-carnitin je pomoćno sredstvo uz trening i ishranu, i ti bi trebao sa isto velikim iskustvom znati da se to podrazumijeva.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Slažem se da je svako različit. Ja jedino ne znam GDJE GRIJEŠIM i to me nenormalno frustrira. Doslovno me vadi iz takta. Ne znam da li je do ishrane ali mislim da ne jedem dovoljno jer sam za 2 mjeseca dobio svega 2.5 kg. Zato sam htio ubaciti 6 ili čak 7 obroka. Četiri ili 5 obroka dnevno kao do sada očito mi nije dovoljno. Jedino mi preostaje da eksperimentišem. Znam da imam manjak odmora i da mi bitno utiče na trening ali i da sam najodmorniji ako ishrana nije kako treba nema ništa ni od treninga. Odmor pokušavam srediti. Ide teže jer me čitavu sedmicu puca nesanica. Ja sam jedino slab kada je u pitanju bench press i napredak je očajan i spor što nije slučaj recimo sa mrtvim dizanjem.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 03 Apr 2014, 15:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 15:57 
nepokoreni je napisao:
Milan je napisao:
nepokoreni je napisao:
Nismo svi isti....neki ljudi su se extra stesali L-carnitinom, dok ja nisam skinuo jedva tri kile a trčao ko konj!

L-karnitin ne skida salo vec adekvatan trening i ishrana, bar to bi trebao znati nakon toliko godina u teretani...

L-carnitin je pomoćno sredstvo uz trening i ishranu, i ti bi trebao sa isto velikim iskustvom znati da se to podrazumijeva.

Da, jesu pomocne i skoro pa nebitne stavke, ali ti si napisao tako da ispadne da je to dvoje krivo jer ti nisi izgubio ni kile.

E pa nije tako, nisi jeo i trenirao kako treba, tu si pogrijesio, nemoj kriviti ni karnitin ni kardio, to dvoje nema nikakve veze sa tvojim kilama...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

E vidiš, isti režim sa Labrada Charge-om fantastični rezultati, dok je jedan momak samo sa carnitinom poprilično skinuo sala....opet kažem nismo svi isti nemamo isti metabolizam.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:03 
Zavisi to od milion stvari, nekom je dovboljno vjezbanje, ali ne mozes govoriti ovaj sagorjevac bolji, ovaj losiji...

Sagorjevaci skoro nikada direktno ne uticu na salo vec vise na volju za trening...no, poenta moga posta je da se mora ishrana srediti, ne moze biti osrednja i misliti kako ces smrsati, ili jos gore gladovati...

Btw...komenatara i inteligencije...

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/454936 ... lo-mu-srce

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
_зока je napisao:
Pogledaj i u SportVision-u na Malti....Oni imaju opreme, a znatno su jeftiniji od preskupog Intersporta.

Gdje je Sport Vision? Planiram izaći na stanici kod PMF idući od A. stanice. Da li da izađem stanicu prije tamo kod one mesnice?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:15 
Izadji kod parka, prodjes pored mog marketa, a mozes cak i kod metala samo sto moras prelaziti cestu...

Sport visio je odmah pored benzinske pumpe...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Izadji slobodno stanicu prije
Preko puta BMW salona je SportVision, odmah na raskrsnici kada skreces u glavnu ulicu iduci od autobuske stanice

edit: pretece me Milan
:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka

@sagitarius

Jesi li ti siguran da si do kraja pročitao članak koji si poslao?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja cu samo na ovo Nenadovo reci jedno - vaga je qrva lazljiva!
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:22 
NenadV je napisao:
Slažem se da je svako različit. Ja jedino ne znam GDJE GRIJEŠIM i to me nenormalno frustrira. Doslovno me vadi iz takta. Ne znam da li je do ishrane ali mislim da ne jedem dovoljno jer sam za 2 mjeseca dobio svega 2.5 kg. Zato sam htio ubaciti 6 ili čak 7 obroka. Četiri ili 5 obroka dnevno kao do sada očito mi nije dovoljno. Jedino mi preostaje da eksperimentišem. Znam da imam manjak odmora i da mi bitno utiče na trening ali i da sam najodmorniji ako ishrana nije kako treba nema ništa ni od treninga. Odmor pokušavam srediti. Ide teže jer me čitavu sedmicu puca nesanica. Ja sam jedino slab kada je u pitanju bench press i napredak je očajan i spor što nije slučaj recimo sa mrtvim dizanjem.

Unosi 3600-3700 kalorija svaki dan pa javi ide li...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Milan je napisao:
Izadji kod parka, prodjes pored mog marketa, a mozes cak i kod metala samo sto moras prelaziti cestu...

Sport visio je odmah pored benzinske pumpe...

Je li to tamo gdje je nekada bila Astorija? (koliko sam često u BL :D)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Par metara prema gradu....

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka

V@nja je napisao:

Složio bih se s tobom! :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Milan je napisao:
Zavisi to od milion stvari, nekom je dovboljno vjezbanje, ali ne mozes govoriti ovaj sagorjevac bolji, ovaj losiji...

Pa vidi, hoću da kažem da ne djeluje na svakoga isto svaki preparat i od toga nastaju urbane legende tipa ne valja to moj drug koristio pa nije ništa napravio :-? Evo ja prvi kažem da je Animal Cutts za mene loš preparat, jer me od njega boli želudac i prežestok mi je, što opet ne znači da će tebi biti odličan i nemaš nikakvih tegoba.
Milan je napisao:
Sagorjevaci skoro nikada direktno ne uticu na salo vec vise na volju za trening...

Zato što većina sadrži dosta kofeina i taurina pa te "dignu" dok neki sagorjevači nemaju taj efekat jer ne sadrže navedeno, među njima i L-carnitine.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
V@nja je napisao:

jest vala...vaga pokazuje sve više a ja sve bolje izgledam :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka

Vratiću se ipak na stari dobri trening snage sličan SL-u. Nije loš recimo ovaj RPT sa linka što je sagitarius poslao. Vidim da se zgibovi rade s opterećenjem. Dugo se kanim da nabavim dipping belt Bio sam zamolio poznanika da mi ga napravi jer se i ponudio ali evo prošla su već 2 mjeseca od tada i ništa. U SA se ne može naći te sam ga danas naručio iz Gradiške. Ne mogu više čekati.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 18:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Jul 2009, 01:28
@ Milan - ne, svi smo gotovo pa isti, izuzev netolerancije hrane. Bitna je kolciina proteina, primarno, a sekundarno izvori, dakle, whey nije svetinja i slicno, dok god si pokriven dovoljnim unosom proteina, ostalo ce se posloziti.

Svi cemo dobro reagovati na mnogo proteina, najbolje koristiti hidrate kao energiju, dobijati salo ako pretjeramo, i gubiti ga ako smanjimo unos ili povecamo potrosnju, nema tu odstupanja, samo je pitanje ko ce izabrati koji put do istog rezultata.

L karnitin je smijesan za pominjanje, jos smjesnije da neko to uzima i misli da ce mu pomoci u gubljenju sala, ista vise od par promila.

Nenade, na koji dio clanka mislis, posto je velik i sveobuhvatan? Poenta je bila da te malo ponuka da ne komplikujes stvari vec da gradis trening i snagu.

Mirdza, heh, pa evo mala pomoc, testosteron enanthat, koji je ujedno androgen i anabolik, 20 bocica koje su dovoljne za 5 mjeseci umjerenih doza ili 2.5 onako bas finih doza, ti na nasem trzistu dodje 40-60 KM. Zamisli kako je to mizerno ulaganje. Povecace ti sintezu proteina i izgradnju misicne mase nenormalno.
Naravno, kljukaju se i metanom kao da su bombonice, i to se da jeftino naci a ne mora se bockati.
Uglavnom, glupa i usijana glava tinejdzera je cudo. Otidji u neki sportski klub gdje se zahtijeva snaga, pogledaj kako izgledaju momci koji su u naponu mladosti i snage i imaju sigurno radne kilaze puno vece od ovih naduvenih, i lako ces skontati koliko ovi pacenici iz teretane kljukaju steroida, a da se primjetiti i u sportu ko "odskace" za 2-3 broja od okoline, "na cemu je".

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 18:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sagitarius je napisao:
Mirdza, heh, pa evo mala pomoc, testosteron enanthat, koji je ujedno androgen i anabolik, 20 bocica koje su dovoljne za 5 mjeseci umjerenih doza ili 2.5 onako bas finih doza, ti na nasem trzistu dodje 40-60 KM. Zamisli kako je to mizerno ulaganje. Povecace ti sintezu proteina i izgradnju misicne mase nenormalno.

Kupi konopac....jeftinije je.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 18:37 
Citiraj:
@ Milan - ne, svi smo gotovo pa isti, izuzev netolerancije hrane. Bitna je kolciina proteina, primarno, a sekundarno izvori, dakle, whey nije svetinja i slicno, dok god si pokriven dovoljnim unosom proteina, ostalo ce se posloziti.

Poenta je u tome da ektomorf moze pozderati boga oca i da i dalje moze imati trbusnjake, a endomorf ne moze...

Nemaju svi ljudi isti metabolizam...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278 ... 532  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]