banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Apr 2014, 20:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
zokzi,ozbiljan si momak,cudi me zasto pokusavas braniti nesto sto se braniti ne moze :-? ...

cujes li ti sebe?

Citiraj:
Da je taj period potrajao

Citiraj:
i da nisu bili u međunarodnoj izolaciji

Citiraj:
pa da su mogli rasprodati Telekom

ovo je posebno zanimljivo razmisljanje za telekom...umjesto da kazes da sds nije prodao nase nacionalno blago,jer svaka budala zna da ta firma donosi cistu godisnju zaradu od sto miliona maraka (znaci ne treba ti MMF!!!)...umjesto toga ti pises kako su ga ovi "uspjeli prodati"..i rastaliti milijardu dosad :(

jel problem bio prodat telekom i dati nekome iz familije kredit od tri miliona "zato sto nije narkoman"? :D

zoka,vjerujes li da nemam snage vise? 8)

uzecu sedmodnevni odmor od ove teme i posvetiti se zajebanciji na caffe!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Makar da nisu otjerali od sebe ljude koji su bili protiv Bosića,poput Čavića,Vojnovića,Novakovića.Ovako otišle su od njih sve jake ličnosti a ostali mlitavi mlatimudi.Tad se u stvari odvojila banjalučka struja SDSa i izašla iz stranke,osnovala novu stranku.Šteta,šteta za demokratiju.Priča koju šire da je danas SDS stranka očišćena od kompromitovanih ljudi koštala ih je jakih ličnosti u stranci.
Danas je kristalno jasno da SDS sa kadrovima koje ima ostaće još duuuugo u opoziciji isto kao i Čavić sa svojom Demokratskom partijicom.Glasači hoće jaku stranku koju vodi jaka ličnost.
Jednog će dana to morati sebi priznati i naš prijatelj Šlager.Živim za taj dan. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja ne mogu da vjerujem da Slager, kao zreo covjek i covjek koji je svasta prosao ima bilo kakvo pozitivno misljenje prema SDSu :(

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
CopyLeft je napisao:
sinip je napisao:
А онда је мрмот замотао чоколаду у фолију...

Mislim da je mrmot zamotao čokoladu kad je obećao investicije iz ruskih privatnih banaka (kojim putem-jedino švercom). :lol:

Pričajmo malo o korupciji u SNSD-u ako je to naravno dozvoljeno.

SDS je mlitav, slazem se sa dijelom komentara o tjeranju nekih kadrova. Isto tako, SDS je krao koliko je mogao ali je pravi sinonim za korupciju i nepotizam SNSD. Kada sam rekao "u 5 deka" mislio sam na jednu zalosnu situaciju: da je SDS umjesto SNSD bio na vlasti ovih 9 godina razmjere pljacke bi bile iste. Vecina kadrova u obe stranke je gladna seljacka kamarila, dobar dio nepismen i dobar dio sa primitivnom, polurazumljivom dikcijom, koji su javne funkcije maksimalno zloupotrebili i iskoristili za pljacku drzavnih resursa.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Glavni mrmot. Ne znam ide li ovo u rubriku aprililili ili tu samo onaj dio od 700.000.000,00 €ura

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-gF3bIw1vD4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
To Manitu care, to! Ne jebe nikog sto Dodo radi to sto radi, vec sto oni ne rade.

Copy, ako nije tajna, gdje ono ti glasas?

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 21:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
da je SDS umjesto SNSD bio na vlasti ovih 9 godina razmjere pljacke bi bile iste.

ajd kolega,posto si ti u pitanju,odgovoricu pa tek onda na sedmodnevni odmor :lol: :lol:

zasto razmisljati u tim kategorijama sta bi bilo kad bi bilo?? :D

zasto se samo ne vratiti u period 2001-2005,i uporediti razmjere pljacke??

da ne mislis da ja smtram i tadasnje rukovodstvo sds idealnim,naprotiv,ali zar stvarno mislis da paravac ima onoliko koliko radmanovic,bukejlovic koliko spiric,ili ovi sto su otisli a tad su bili u vrhu hijerarhije,vojo gligic i cavic koliko dodik ili skrbic npr?

dobro,vidim da si napisao i da je snsd sinonim za korupciju,ali me iznenadila ova hipotetika,bar od tebe...dosta je zoka 8)

znam ja nekad i pretjerati,priznajem,ali ja mislim kad bi na jednu gomilu stavili one,na drugu ove,da bi razlika u imovini bila bar pola milijarde! 8)

zato i treba da se smjeskaju i uzivaju u ovoj narodnoj percepciji-"svi su isti"!!

magija.

Poslednji put menjao Schlager dana 01 Apr 2014, 21:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlagzi, nisu bili sposobni da prebace polovinu, nisu bili sposobni da upravljaju medijima, nisu imali glavnog strumfa...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
To Manitu care, to! Ne jebe nikog sto Dodo radi to sto radi, vec sto oni ne rade.

Copy, ako nije tajna, gdje ono ti glasas?

Što će biti tajna pa glasam tamo gdje i shakal a ako nisam tu u ambasadi RS-a kad produžujem pasoš. :)

Poslednji put menjao CopyLeft dana 01 Apr 2014, 21:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 21:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
zokzi,ozbiljan si momak,cudi me zasto pokusavas braniti nesto sto se braniti ne moze :-? ...

cujes li ti sebe?
Ja ne branim SNSD. Ja samo kažem da SDS nije ništa bolji. Pa pola SNSD kadra je bilo u SDS-u. Eto Kalabić prvi. Davidović. Špirić ne znam u kojoj stranci nije bio....

Citiraj:
ovo je posebno zanimljivo razmisljanje za telekom...umjesto da kazes da sds nije prodao nase nacionalno blago,jer svaka budala zna da ta firma donosi cistu godisnju zaradu od sto miliona maraka (znaci ne treba ti MMF!!!)...umjesto toga ti pises kako su ga ovi "uspjeli prodati"..i rastaliti milijardu dosad :(

Pa prodali bi da su mogli. Nije im se ukazala prilika. Kad je rasprodano i opljačkano sve što misliš da bi Telekom ostao državni? I ne kažem da ga je trebalo prodati. Ako već vršimo privatizaciju, ništa od infrastrukture i opšteg značaja ne treba ispustiti iz državnih ruku.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
CopyLeft je napisao:
sinip je napisao:
А онда је мрмот замотао чоколаду у фолију...

Mislim da je mrmot zamotao čokoladu kad je obećao investicije iz ruskih privatnih banaka (kojim putem-jedino švercom). :lol:

Pričajmo malo o korupciji u SNSD-u ako je to naravno dozvoljeno.

Не видим што би било забрањено? Ја сам своја искуства изнио, а ти се надовежи. Мада, како рекох, гаде ми се сви генерално.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nego šta bi sa one druge vizije što je Dodik pričao do prije pola mjeseca? Sad odjednom se kao okreće ruskim kreditima. Ja nisam zaboravio ono lamatanje kako Evropa vidi i ima neke druge poglede prema BiH i njenim enititetima. Sad odjednom "mi predlažemo" a to naravno podrazumjeva da se one druge dvije strane slože sa prijedlogom. Zašto bi neko prihvatio nešto što mi hoćemo ako mi ne želimo kompromis oko ničeg. Samim tim ono što "mi predlažemo" pada u vodu. Mislim da su sva ova obećanja prazna i šuplja priča. Pitanje samo koliko će se na to primiti. Opet naravno ne priča o socijalnim problemima, o neisplati 6, 9 i više plata u mnogim firmama u RS. Ne priča o lošim, mafijaškim privatizacijama. Kad smo mi toliko uspješni što ne procesuiramo privatnike od 1 KM koji npr u ovom trenutku pljačkaju mnoge firme po RS-u i pri tom se hvale kako im je to 10-ta firma (biblijski skakavac koji uništava redom). Kasnije ćemo se sjetiti tih likova kao i onih u litvanaca u Biraču. Što se sad ne procesuiraju ti likovi koji kradu od entiteta a samim tim i od države? Opet se ne bavimo ekonomijom nego politikanstvom. Kakva je sreća u još jednom zaduženju? Ko će to plaćati i u čije ime se to Dodik zadužuje? Kako niko u Narodnoj Skupštini RS ne pokrene pitanje pod kojim uslovima su ti aranžmani napravljeni? Nek se neko uhvati za takva pitanja i riješi ih i netreba biti jak lik da bi uspio na izborima.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja se sjecam kada su iz SDS-a izjavljivali da su ustvaei oni pripremili super privatizaciju Telekoma, a da je Mile dosao na gotovo :P

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2014, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Schlager je napisao:

ajd kolega,posto si ti u pitanju,odgovoricu pa tek onda na sedmodnevni odmor :lol: :lol:

zasto razmisljati u tim kategorijama sta bi bilo kad bi bilo?? :D

zasto se samo ne vratiti u period 2001-2005,i uporediti razmjere pljacke??

da ne mislis da ja smtram i tadasnje rukovodstvo sds idealnim,naprotiv,ali zar stvarno mislis da paravac ima onoliko koliko radmanovic,bukejlovic koliko spiric,ili ovi sto su otisli a tad su bili u vrhu hijerarhije,vojo gligic i cavic koliko dodik ili skrbic npr?

dobro,vidim da si napisao i da je snsd sinonim za korupciju,ali me iznenadila ova hipotetika,bar od tebe

Milion je primjera, ne znam odakle bi krenuo. Evo npr opstina Banjaluka i SDS kadar Glamocic kao sef urbanizma, olos nad olosima a poslije njega druga partija a kontinuitet u bahatosti i neznanju isti, a tako je i danas pod podguznim SNSD buvama iz DNS, sve se radi da se rastjeraju investicije i investitori koji nisu "sefovi" ili s njima u talu.

Strasne su to strukture i razmjere umrezenosti izmedju seljaka sa slicnim preferencijama i kulturnim obrascima. Najvise slice italijanskoj mafiji. A glupi i oduzeti narod brine o granicama :(

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 01:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Ako vec morate ga glasate, glasajte za SNSD. Oni su svoje vec pozaposljavali u drzavnim firmama.

Glas za SDS je glas za novih 100-tinjak hiljada budzetskih korisnika.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 06:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Schlager je neumoran.. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 06:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nikad nije dosta bužetskih korisnika, treba još, nije sve pozapošljavano, eno mali od tektke se tek oženio pa sestrićka se vratila sa koledža... Zato se zadužujemo za dodatnih 100 godina jada i bijede da nam neradnički inkubator bude što glomazniji. Patriotizam nema šta.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 07:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nazalost, narod nece brzo skontati da Srbaljima nisu Munosi i Kroasani najveca pretnja za opstanak. Vec bijeda.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 07:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Samo cekam ko ce prvi sa foruma osnovati politicku partiju nihilista pa da se uclanim :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 07:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
ja osnovo davno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]