banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 243 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2004, 01:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Avg 2004, 14:59
Evo i mene uff sad sam se vratio sa terena nego sta ima ovdje? Cao sweety jesi dobila slike? Kakav delija jelde :wink: Ma kazem ja tebi momak i po nego hvala ti za sliku auuuu pa nisam se nadao onakvim slikama hahaha svaka cast bolje nego sto sam ocekivao nego me interesuje kako se ti branis od muskaraca :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2004, 01:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Okt 2004, 22:28
Nema na cemu!
Ma znam da nismo svi isti, samo je problem sto se ne zna ko je kakav!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Sweet95 je napisao:
:lol: Cuj bakutaneru hahaha sta je sad, sad sam bakutaner jelde a dok nisi korpu dobio nije ti smetalo sve do 45 :wink: i zamoljela bih te da ne budes prost,:

1. ne znam po cemu si zakljucila da sam prost

2. tvoja me korpa strasssno pogodila......da ne spavam nocima.
i ne mogu prezaliti sto tre nemam pored sebe...... :oops: :oops: :lol: :lol:

3. a da si bakutaner i kloc to je cinjenica kad ovdje trazis ovako javno sebi 'momka'.......... :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 15:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
The Godfather je napisao:

3. a da si bakutaner i kloc to je cinjenica kad ovdje trazis ovako javno sebi 'momka'.......... :lol: :lol:

:roll: :roll:

Ne smatras li da si otisao malo predaleko u procjeni ???
:-?
Zasto bi jedna zena koja ima 45 god bila bakutaner?? Mozda zato sto si ti jos balavac ?? :x

Zasto je kloc ako ima dovoljno hrabrosti ( ili da bi me bolje razumio- na tvom jeziku - koja ima muda ) da potrazi i ovim putem sebi partnera??

Pazi, uopste me ne interesuje da li se iza ovog nika krije zenska ili tip, da li je ovaj oglas zeza ili ozbiljusa, ali kad vidim reagovanja slicna tvome... :roll:

Dodji sebi ako nemas kome :P

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 17:26 
Početnik
Početnik

Sweet95 je napisao:
:lol: Cuj bakutaneru hahaha sta je sad, sad sam bakutaner jelde a dok nisi korpu dobio nije ti smetalo sve do 45 :wink: i zamoljela bih te da ne budes prost,:

:x Cuj ti njega molim te hahaha bas si papak stvarno i sto rece indijanka zena ima muda da trazi i da nadje nekoga sebi ravnoga a sto se tice to bakutaner to ti bas i nije neki fazon i nije stara 45 :wink: a i da jeste mozda je godiste tvoje mame a dali ti mislis da je tvoja mama bakutaner hahaha nebih rekao..........nemas smisla za humor i zezanje... bio si prost sa onim zagondjija, halo pa nije to u pitanju jer kao sto zena rece i sama toga bar ima, i sumnjam da neko oskudjeva u tome ali nije to to :wink: ali sta vrijedi tebi objasnjavati ti si jos zelen za neke stvari :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 17:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Nov 2004, 18:42
ova zena je legenda sto trazi muza preko neta. iskreno, nema sta!!!!
legenda..........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 19:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2004, 21:08
Sweet95 je napisao:

Da stvarno kako mozes nekoga ko je nekih 40-tak godina star zvati bakutanerom ccccccccc sramota a sto se tice toga da zena trazi partnera preko interneta tebi je mozda glupo ali nije glupo uopste nego je nesto sasvim normalno i ona nije jedina.Neznam gdje Sweety zivi ali ja sam u USA i ovdje je to sasvim normalno jer mnogi nemaju vremena da se druze i izlaze jer se bore za zivot, sto znaci rade da bi opstali a ujedno zele da se druze ili upoznaju i izmedju ostaloga nadju partnera preko neta.Izgleda da je to mnogima kao tebi nesto primitivno da se javno trazi partner..........svaka cast Sweety i nadam se da ces naci nekoga ko te zasluzuje jer koliko vidim iz tvoga pisanja jaka si zena a muskarci se inace boje takvih zena :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

opala vidi molim te.........sto na mene sad hampa izbilia a ?

1. babroga ...nemoj da ti 'papak' jebe mamu........nemas pravo tako da me zoves........
2. TX 2004......ovo je BL i BiH i dokle svaki dijasporac s' one strane bare ce pocinjati post sa rijecima 'ovdje kod nas'........ovo ovdje Nije kod Vas nego na brdovitom balkanu..........
3.Indijanka......vidim svi ste ziva ozbiljusa.....i zustro reagujes na ovaj moj post........e pa vidis ja sam vise -manje zezao ovim .....a ti lutko ako ovdje dolazis da drzis nekom lekcije.........meni nemoj molim te.....

ovu temu ne da ne shvatam ozbiljno nego...............i zamolio bih
babojebce i bakutanere da mi ne zamjeraju sto sam malo slobodan..... :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 11:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

3.Indijanka......vidim svi ste ziva ozbiljusa.....i zustro reagujes na ovaj moj post........e pa vidis ja sam vise -manje zezao ovim .....a ti lutko ako ovdje dolazis da drzis nekom lekcije.........meni nemoj molim te.....

Slusaj ti pilence :lol: Nece tebi tetka indijanka da drzi lekcije samo ce da te uputi na pravi put kulture i reda :wink:
Daleko od toga da smo uvijek ozbiljni ali nismo ni neozbiljni :roll: Postoje teme gdje se zeza a postoje teme gdje se ocekuje koja pametna... E sad, ako ti na ove druge malo teze reagujes i teze ti je da se uklopis u njih , onda ostani ta trane ine brkci dje ti nije mjesto :lol:

Podnesi muski dobijenu korpu i izadji iz citave price dostojanstveno, a pusti "bakutanera" da ovim putem pronadje sebi odgovarajuceg partnera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo vidis..........ne znam zasto......odosmo u off al' .......volis drzati lekcije ...ti si kako teta Djana.....nabila si godina u guzicu i sad kenjas po forumu......jer imas dosta vremena........pa da ti meni malo objasnis kako se ponasai kulturu i red a ??......ma nemoj...... i ti si ta koja pametne samo pise a ??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

evo vidis..........ne znam zasto......odosmo u off al' .......volis drzati lekcije ...ti si kako teta Djana.....nabila si godina u guzicu i sad kenjas po forumu......jer imas dosta vremena........pa da ti meni malo objasnis kako se ponasai kulturu i red a ??......ma nemoj...... i ti si ta koja pametne samo pise a ??

Polako pile, i nisu neke godine kod mene :wink:

A vremena se nadje, uvijek :P

Nije mi bas svaka pametna, al zato svaka druga :wink: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 14:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

2. TX 2004......ovo je BL i BiH i dokle svaki dijasporac s' one strane bare ce pocinjati post sa rijecima 'ovdje kod nas'........ovo ovdje Nije kod Vas nego na brdovitom balkanu..........

:lol: Hej bolan pa ohladi malo to sto sam ja sa ove strane bare a ti dole ne znaci nista nego sam samo mislila da je vrijeme da se i vi dole malo emancipujete kao mi ovamo hahaha tebi se stvarno neke stvari moraju nacrtati :D ocigledno je da zena postavila ovaj oglas sa razlogom na ovu web site jer pretpostavljam da zeli da upozna nekoga iz nase zemlje ali nije izgleda ocekivala da ce da naidje na primitivne odgovore pojedinaca :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 18:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Okt 2004, 15:42
Sweet95 je napisao:

Neke osobe tesko podnose poraz zar ne :lol: Vidim da donosis zakljucke o osobama koje cak i ne poznajes a to nije lijepo.Ti ustvari nemas pojma ni ko sam ni sta sam i zasto sam postavila taj oglas i ako ti se ne svidja to sto citas onda jednostavno zaobidji ovu stranicu jer koliko vidim i druge se razocarao svojim rijecima i psovkama.Nemam namjeru da se prepucavam sa osobama kao sto si ti jer je ocigledno da iako ti je 28 veoma nezreo za svoje godine.Takodje bih zeljela da se zahvalim osobama od kojih imam podrsku, hvala Indijanka, Babaroga i ostali. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 23:10 
Početnik
Početnik

1. babroga ...nemoj da ti 'papak' jebe mamu........nemas pravo tako da me zoves........

ovu temu ne da ne shvatam ozbiljno nego...............i zamolio bih
babojebce i bakutanere da mi ne zamjeraju sto sam malo slobodan..... :wink:[/quote]

Slusaj mali sto se tice mame, zar ne mislis da ti je tvoja mama bliza nego moja. :lol: :lol: :lol: :lol: ..ma nisi ti samo papak nego si primitivac, nemam ja pravo da te tako zovem, ma nemoj a ti imas pravo da zoves pojedince kako tebi odgovara :mad: nego daj ohladi malo :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2004, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

babojebac.....opet se pravis ozbiljusa a ?

p.s

TX2004......daj molim te nas primitivce zaostale malo (emancipuj)prosvijetli.....ja mogu misliti tvoja americka iskustva samo..... ih mi ovdje jos po granama sjedimo...'ajde budi i ti malo uciteljica zivota ......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2004, 15:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

:lol: Hej nisam ti ja mama da ti dajem savjete :wink: sto se tice situacije dole poznato mi je sta i kako :wink: :D a sad sto se tice moga Americkog iskustva hahaha mozes samo da sanjas nazalost :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2004, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TX2004 je napisao:
:lol: Hej nisam ti ja mama da ti dajem savjete :wink:

=D> =D> =D> =D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2004, 15:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

:angel7: :headbang:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2004, 08:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zero points..... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2004, 18:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

\:D/ :bs:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 243 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]