pročitah,pa da malo odgovorim na neka pitanja,meni ili uopšteno postavljena..
@tns opet piše na nekom višem,nerazumljivom levelu,pa mi je tu nemoguće odgovorit bilo šta
@spijo,nije tačno da je u ratu snsd bio mala minorna stranka sa baštincem i dodikom,već je samo mile bio poslanik u ratnim skupštinama RS,i to izabran na listi onih komunjara ante markovića,savez reformskih snaga..snsd je osnovan tek poslije rata...njegovo političko djelovanje iz ratnog perioda će najviše ostat zapaženo po tome što je JEDINI u skupštini RS na jahorini glasao za vens-ovenov plan (kojim nije bilo Republike Srpske!)
@pele mali...ti događaji o kojima pričaš,te podjele,nisu se desile u ratu,tako da i nije bilo moguće da tu učestvuje neki diverzant tek prispio sa linije...inače,tu se radilo o tome,da momci koji su bili u službi,mup,db itd,i koji nisu mogli gledat kako se RS dijeli,kako mile i biljana dočekuju olbrajtovu u banjaluci ko narodnog heroja,kako visoki predstavnik tjera kući legalno izabranog predsjednika,poplašena i na silu instalira dodika

...ti momci su morali na nekoliko mjeseci izbjeći u bjeljinu

...ja nisam,jer sam radio kao konobar

...uglavnom,da ne griješim dušu,svi oni su kasnije dobro prošli,nakon smjene vlasti,bili nagrađeni i zbog lojalnosti proputovali sa čavićem čitav svijet u pratnji...
@bečka škola...vule je osnivač sds-a u laktašima,pa nije ni neko čudo da je još tu...a nije on ni najgori čovjek na svijetu,sigurno...ako ništa,kao i lemi,imao je para i prije rata...
ne znam da li sam nekom propustio odgovoriti,ako jesam,izvinjavam se...