banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 142  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima u oktobru 2014.?
SNSD 14%  14%  [ 11 ]
SDS 29%  29%  [ 22 ]
PDP 5%  5%  [ 4 ]
DNS 3%  3%  [ 2 ]
SRS RS 0%  0%  [ 0 ]
SNS RS (Vučićevi) 4%  4%  [ 3 ]
SP RS 3%  3%  [ 2 ]
NDP - Dragan Čavić 9%  9%  [ 7 ]
Bojkotovaću izbore 33%  33%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 76
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2014, 16:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dajte link,na zvaničnom sajtu SDS,gdje se ja informišem,stoji sasvim drugačije :lol:

Citiraj:
,Треба поштовати различита мишљења али бити реалан и водити прагматичну политику дијалога.У Бих су реалност Дејтонски споразум и Република Српска.Нема основа за укидање Републике Српске,али тренутно нема ни могућности за њено осамостаљење иако то жели 90% њених грађана. Нема никаквог Дејтона 2 и нема формирања трећег ентитета у БиХ'',каже Босић.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jel ovo rekao Bosic ili Dodik?

Zbunjen sam :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
WinstonWolfe je napisao:
Мислим да се Вучић неће уопште мијешати у кампању и да неће никоме дати подршку. И мислим да ће СДС глатко добити СНСД. Али не својом заслугом, већ искључиво зато што је свима пуна капа СНСД-а.

Проблем је у томе што је такође свима пуна капа и СДС-а. :) Све иста говна.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
morao bi to potkovat i nekim argumentima,a ne samo odokativno i ličnim simpatijama...prije godinu i po,SDS je osvojio 25 opština,a SNSD 18..

Што нам говори, шта? Да је народ генерално глуп. Ево СДС влада у Добоју од рата наовамо, па је онда дошло до коалиције са СНСД-ом из које је једини резултат био да су поскупиле све комуналије а општина и град је упропаштен тотално. И тај исти СДС редовно добија изборе а сваки пут је ситуација све гора. Још ако пукне ЖРС, а једном мора, биће игранке...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Schlager je napisao:
Pa će sad Doboj,Sokolac i Romanija glasat masovno za SNSD? :D

Nece ni izaci da glasaju. To jest, tako ce glasati za SNSD :P

Ако будем кући у октобру, изаћи ћу да поништим листић. Набијем их све скупа.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 18:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Elegancija...

https://www.youtube.com/watch?v=P1O38OC ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

К'о да му је први пут...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Glavni baja... ovo kao Radovan III, samo bez sarkasticne konotacije.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
sinip je napisao:
Schlager je napisao:
morao bi to potkovat i nekim argumentima,a ne samo odokativno i ličnim simpatijama...prije godinu i po,SDS je osvojio 25 opština,a SNSD 18..

Што нам говори, шта? Да је народ генерално глуп. Ево СДС влада у Добоју од рата наовамо, па је онда дошло до коалиције са СНСД-ом из које је једини резултат био да су поскупиле све комуналије а општина и град је упропаштен тотално. И тај исти СДС редовно добија изборе а сваки пут је ситуација све гора. Још ако пукне ЖРС, а једном мора, биће игранке...

У Прњавору је СДС узео власт и реално од тада се није променило ништа на боље. Само на горе. Видим рецимо да су опорезивања за власнике локала скочила са 40КМ по квадрату на преко 100КМ по квадрату. Такође да је паркинг у центру града скупљи него паркинг у центру Београда, итд.

Тако да мислим да је то једина општина где ће СНСД да добије више гласова од СДС-а. Тј. управо те општине које је СДС преузео могу да коштају СДС гласова.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 19:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:

ako mislis da mu je ovo neki minus varas se...njegova ciljna grupa uziva u ovim psovkama i vokabularu.

nego sta bi sa onim spijinim i rockerovim linkom u kojem bosic izjavljuje kako narod RS nije za nezavisnost?

nemoj da cekam dva dana,bas me zanima to...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 19:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
Sondri je napisao:

ako mislis da mu je ovo neki minus varas se...njegova ciljna grupa uziva u ovim psovkama i vokabularu.

E jbg sad....ispade da su SNSD-ovi birači sve sirovine, a SDS-ovi suva inteligencija. Jes' ali u panjevima. Hoćeš da ti ja kažem što ljudi glasaju za SNSD? Dva razloga:
1. Sjećaju se kako je bilo pod SDS-om, naročito borci koji su bili ostavljeni da se pješke vraćaju od Kupresa do Bočca, bez objašnjenja i vođstva i bilo kakve komande osim da prolazeći ne uzbunjuju narod (serem se na vrh vojske i države koji civile ostavlja nabrijanim Hrvatima i Muslimanima).
2. Njega ne vole muslimani, mora da je dobar za Srbe. Ne shvataju da je to simbioza.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 19:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam koliko to sto pises ima veze sa 2014,ali za to pod 1.pitaj vojni vrh,ne znam uopste kakve veze ima sds sa tim...a to drugo nisam razumio uopste :lol:

ako si 1995 imao dovoljno godina,onda znas da je doslo do totalnog raskola u zadnjim mjesecima rata,nakon skupstine RS u sanskom mostu,i da od maja,jula,srebrenice,pada svih ovih 13 krajiskih opstina,vrh sds nije imao nikakav uticaj na vojni vrh..vjerovao ili ne,ali mladic i karadzic nisu cak ni pricali tih zadnjih mjeseci :( :( ....oficiri su cijeli rat primali platu iz beograda,a logicno,onaj ko te placa,taj ti je i gazda....

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 19:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Hoćeš reći da SDS nije imao ništa sa padom Krajine? Iako su opštine padale bukvalno sutradan nakon posjete Karadžića tim opštinama?
Ovo drugo....Pričam ja juče sa starim o politici i on kaže da će glasati za Dodika jer čim njega muslimani pljuju on mora biti dobar za RS. Ne shvata da je Mile u simbiozi sa tim pljuvačima. Oni pljuju njega i tako mu "kupuju" glasače kao što je moj stari, on priča o referendumu i vraća im protuuslugu.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 20:02 
Administrator
Korisnikov avatar

I da....da dodam još nešto što se tiče tih zadnjih par mjeseci....Više od pola godine prije pada Krajine kod mene su došli mamini rođaci, Hrvati iz S.Mosta koji su cijeli rat bili u RS al' su pred sam kraj odlučili da se isele. Na naše pitanje zašto odgovor je bio :"Mi smo čuli da će Sana biti muslimanska". Znači nije se sve zbilo stihijski u zadnjih par mjeseci kao što bi neko pomislio iz tvoga posta.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 20:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

odgovoricu na oba pitanja...prvo..DA...SDS nema nikakve veze sa padom tih opstina,niti je mogao imati kad je vojni vrh sve preuzeo u svoje ruke...onaj ko ima komandante,drzi linije,taj i naredjuje povlacenje :( :( ..SDS-u tih zadnjih mjeseci samo mozes "zamjeriti" panteliju curguza koji je odbranio dubicu,kostajnicu i novi grad,i arkanove tigrove,tacnije tomu kovaca koji ih je doveo...i gdje god je pruzen otpor,to je ostalo nase,a palo je samo ovo sto je otislo naredbama o povlacenju od strane oficira :( :( ..pa zar stvarno mislis da je karadzic tolika budala,i da su tacne ove bapske price da on dodje u jajce,kljuc,sasnski most,pokupi lovu iz banaka,daje izjave na rtrs da to nikad nece pasti,a da to sutradan padne????? :( :( :(

a za to drugo, pozdravi straog,koliko sam razumio mog saborca,i reci mu da je u pravu.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 20:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Nije moj stari iz VP. Čovječe, nemam šta da vjerujem, pa gledao sam dnevnike tih dana. Večeras izvještaj iz neke od krajiških opština kako ju je posjetio predsjednik RS, a onda u roku od odmah pade opština. Nebitno, čak i da je tako kao što kažeš dok god u SDS-u sjede tipovi kao što je Cicko Bjelica koji je bio direktor Centreksa ( a svi imamo predstavu šta se tu odvijalo) i koji perući sebe u Hagu optužuje generale VRS (Krstića konkretno) SDS moj glas neće dobiti. Neće ni SNSD jer su uništili ono malo što je preostalo nakon SDS-a.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 20:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jednog dana ces i shvatit da sds nije ni kriv za srebrenicu,tacnije da nikakve veze nema :( :(

ja nisam htio pisat prije mjesec dana,ali doslo mi je da zaplacem kad sam gledao ono suocavanje karadzic-mladic u hagu :( :(

raso ga tri puta pita (pogledajte snimke)..."generale,mozete li potvrditi samo da nije postojao nikakav dogovor izmedju vojnih i civilnih vlasti u RS oko protjerivaranja nesrpskog stanovnistva"??

i on,umjesto da kratko i jasno kaze,naravno da nije,on tri puta ponavlja ono sto su mu advokati rekli da spasi svoju guzicu "ne mogu odgovarati na takva pitanja" :( :( :( :(

pa jbt,polumrtav covjek,i sad tamo gleda kako da se spasi... :( :(

ajd zoka,sad da ja tebe nesto pitam...mozes li zamislit situaciju da isto pitanje postavlja franjo tudjman gotovini npr,a da ante odgovori "ne bih ja o tome'??????? :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Gledao sam sta je suntavi Bosic rekao, i moram biti iskren da je rekao istinu u jednom dijelu - 90% nas hoce nezavisnost.

To sto je politicki idiot i misli da do nezavisnosti nece nikad doci, samo govori da se radi o suntavcu bez muda i karaktera.
Pa sta je koji kurac duznost politicara, nego da predstavlja narod i sprovodi u djelo ono sto narod zeli?

Zato - manje skakanja po Sarajevu i uvlacenja u dupe tipovima poput Sacira Filandre, a vise rada na oslobodjenju, Majke vam ga stjeram, pa vi ste nas i poveli u borbu za slobodu, sta je picke, gdje je sad zapelo ?
Za koji kurac sam ja sepav isao u akcije, da mi suntavi bosic kaze kako "nema sanse za samostalnost" sve onako kroz nos i pokunjenog pogleda ?
Mrs bre. Zasto bre SDS-ovci ne izaberete nekog ljudinu da vas vodi, zasto se izabrali suntavu smlatu Bosica ?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 20:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Gledao sam sta je suntavi Bosic rekao, i moram biti iskren da je rekao istinu u jednom dijelu - 90% nas hoce nezavisnost.

To sto je politicki idiot i misli da do nezavisnosti nece nikad doci, samo govori da se radi o suntavcu bez muda i karaktera.
Pa sta je koji kurac duznost politicara, nego da predstavlja narod i sprovodi u djelo ono sto narod zeli?

Zato - manje skakanja po Sarajevu i uvlacenja u dupe tipovima poput Sacira Filandre, a vise rada na oslobodjenju, Majke vam ga stjeram, pa vi ste nas i poveli u borbu za slobodu, sta je picke, gdje je sad zapelo ?
Za koji kurac sam ja sepav isao u akcije, da mi suntavi bosic kaze kako "nema sanse za samostalnost" sve onako kroz nos i pokunjenog pogleda ?
Mrs bre. Zasto bre SDS-ovci ne izaberete nekog ljudinu da vas vodi, zasto se izabrali suntavu smlatu Bosica ?

kolega,primjetio si da ti nisam htio neki dan replicirati kad si nas sve iz sds-a nazvao teroristima...dobro,demokratija je,naveo si da si imao i porodicnih problema sa sds-om,pa mi je bilo neukusno da ti odgovaram,cak ti i vjerujem jer bilo je svega i svacega...ali danas jebes u usta bosica sto je rekao da u RS nema vecine za nezavisnost,i sad bez ikakvog izvinjenja pricas sasvim drugu pricu...takve stvari te diskvalifikuju iz ozbiljne diskusije...ja sam za sds,ti si za drugu opciju,ali ipak to nije razlog da se vrijedjamo i budemo nekorektni.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Večeras na BN u 21:00 Biljana Plavšič.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2833 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 142  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]