banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 23:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3317, 3318, 3319, 3320, 3321, 3322, 3323 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Mar 2014, 23:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Jebo vas forum i tema. Politika...u kurcu je i tema i forumasi politicari.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2014, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
i ja prezirem politiku, ali se bojim da ce politika ugasiti Borac

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2014, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sta mislite hoce li Miloradov spermic igrati u subotu? B-) Ili ce biti kao neki bivši igrači našeg kluba. :-)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ima još vremena do subote da ugane članak, polomi nokat ili sl...Bolje i to, nego da mu cijeli stadion zviždi, po njega.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 07:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
-------------------------------------------------AVDUKIC-------------------------------------------

-----Si. DUJAKOVIC-----------JEFTIC------------------------------RUNIC-------------SUBIC----------

-------------------------GRUJIC---------------------------------GRAHOVAC--------------------------

-----------------------------------------------PREDRAGOVIC-----------------------------------------

-----------RADULOVIC---------------------------HANDZIC------------------------ZIZOVIC------------

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 08:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
kod kuće i na strani je napisao:
Jebo vas forum i tema. Politika...u kurcu je i tema i forumasi politicari.

политика је увијек била везана за спорт.
на свакој тачки земаљске кугле.
и зашто да не коментаришемо ако се тиче Борца?!
шта, требамо шутити и пустити да нас праве мулцима?

обећао нам је 300.000 КМ прије мјесец дана. ушутио се. сада су створили прилику да испадне спасилац и да медији обичном човјеку провуку како је милорад лично из свог џепа дао 50.000КМ.
драшко упућује апел да се неко јави и гле јавља се миле? пресмјешно.
ако неко воли да га јебу, слободно.
ја? не хвала!

и ове сљедеће који дођу пљувати ако крену радити по овом шаблону и издвајати милионе наших пара за небитне спортске пројекте.

наша странка Борац 1926!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 10:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovo što ću ja napisat,nije politika već nacionalizam :lol: :lol: ...sinoć gledam onaj sarajevski derbi,i pade mi jedna glupost na pamet...ako i ovdje bude za Sarajevo nastupio isti tim kao dok sam ja sinoć gledao utakmicu,to znači da će u subotu za Sarajevo igrat jedan Musliman,a za Borac dvojica! :lol: :lol: ...ili Bošnjak,pošto se sad svi nešto lako uvrijede...otišlo je sve u krasni! 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 10:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Citiraj:
Nekadašnje uzdanice Borca Vule Trivunović, Nemanja Bilbija i Bojan Puzigaća u subotu će u dresu Sarajeva igrati protiv banjalučkog kluba!

U crveno-plavom dresu su osvajali titule i trofeje u Kupu Bosne i Hercegovine i Kupu Republike Srpske, a u derbiju 24. kola Premijer lige BiH predstavljaće najveću opasnost za "Velikana iz Platonove".

Vule Trivunović je ljetos otjeran sa banjalučkog Gradskog stadiona a u suboru će se vratiti kao kapiten Sarajeva.

"Drago mi je što ću ponovo igrati u Banjaluci, ali sam tužan jer je moj Borac zapao u finansijske probleme. Nisam svojom voljom napustio klub, već su me pojedinci otjerali. U subotu ću morati da budem profesionalac i emocije ću staviti u drugi plan. Borac je bio i biće moj klub dok sam živ. Očekujem dobar fudbal jer su bodovi važni i vjerujem da će sve proteći fer i sportski", rekao je Trivunović za "EuroBlic".

Prvi put u karijeri Nemanja Bilbija će dres nekog drugog kluba nositi u Banjaluci...

"Borac je moj klub i želio sam da se vratim, ali neki su smatrali da nisam potreban. Napadali su me zbog mog odlaska na Koševo, ali ja se vraćam u moj grad i na stadion gdje sam odrastao. Biće tu emotivnih i dirljivih trenutaka, ali profesionalac sam i moram to da prebrodim. Sad sam igrač Sarajeva i tu zarađujem svoj hljeb, tako da ću ako dobijem povjerenje trenera Roberta Jarnija učiniti sve da bordo tim ostvari pobjedu", dodao je Bilbija.

I defanzivac Bojan Puzigaća, koji je s Borcem osvojio Kup BiH pa otišao u poljsku Krakoviju, želio je da se vrati na Gradski stadion. Ali, do dogovora nije došlo.

"Nisam bio po ukusu ljudi iz Borca i oni nisu bili zainteresovani za moj povratak. Zvali su me mnogi klubovi iz BiH, prihvatio sam ponudu iz Sarajeva i nisam se pokajao. Odlično sam primljen na Koševu. U subotu neće biti lako jer ovo nije utakmica kao neke druge. Biće emocija, to je sigurno, ali mi na terenu smo profesionalci i moraćemo da pružimo maksimum", podvukao je Puzigaća.

VULE BEZ TUŽBE

Vule Trivunović nije krio razočaranje i tugu zbog Borčevih finansijskih problema zbog kojih je derbi sa Sarajevom bio pod upitnikom, ali je zahvaljujući intervenciji predsjednika RS Milorada Dodika problem privremeno riješen.

Vule je jedini od bivših fudbalera banjalučkog kluba koji nije tužio Borac zbog dugovanja rekavši da to nikad neće da učini, bez obzira što postoji mogućnost da ostane bez zarađenog novca!

BILBIJA PUSI KURAC
VULE HVALA ZBOG TUZBE

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Jesu li i ovo Narodne Novine?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 10:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

koje god da su,lijepo je pročitat ovo "neću tužit klub,taman ostao bez novca"...čak i ako nije tačno :( ...nismo navikli na tako nešto,a ako je tačno,onda pogotovo kapa do poda Vule!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka

ne bih igrao za sarajevo, pa makar za hljeb ne imao i travu pasao!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 11:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

to su već individualne stvari,od čovjeka do čovjeka...ti ne bi...nije htjeo ni grahovac,pa smo svjedoci koliko se to "cijeni"...vule eto bi....ali prije svakog moralisanja i drženja lekcija o patriotizmu,trebalo bi da znaš da je vule za RS dao najveću moguću žrtvu...oca :( ...koji je poginuo kao major Vojske RS kod Ribnika.

iz kluba je otišao zbog sukoba sa krunićem.

ne znam šta si od ovoga znao,a šta ne,ali nebitno...uglavnom,ja uvijek više volim uključiti mozak nego se uklapati u stado,vjeruj da nema ništa lakše nego napisati "vule,napuši se kurčine" :(

zato nigdje nisam ni prispio,većinom nerviram i članove i moderaciju,i uglavnom sam banovan svagdje osim ovdje (zasad) 8) ..

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Citiraj:
Prvi put u karijeri Nemanja Bilbija će dres nekog drugog kluba nositi u Banjaluci...

"Borac je moj klub i želio sam da se vratim, ali neki su smatrali da nisam potreban. Napadali su me zbog mog odlaska na Koševo, ali ja se vraćam u moj grad i na stadion gdje sam odrastao. Biće tu emotivnih i dirljivih trenutaka, ali profesionalac sam i moram to da prebrodim. Sad sam igrač Sarajeva i tu zarađujem svoj hljeb, tako da ću ako dobijem povjerenje trenera Roberta Jarnija učiniti sve da bordo tim ostvari pobjedu", dodao je Bilbija.

Sreća tvoja da ti Boka nije u BL, već nakon 5 minuta bi zube u ruci nosio!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 11:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

za bilbiju već nemam nikakvog razumjevanja..rođen u borčevom stanu,oba roditelja mu čitav život na borčevom platnom spisku...pa to se igra u borcu dzaba ako treba :( :(

on je za mene završio do kraja karijere,i kao igrač i kao čovjek,a branio sam ga ovdje sto puta...i vojvodinu gledao samo da vidim hoće li on ući..radovao se kad da gol tamo :( :(

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ako su naši pAlitičari htjeli da od ovih davanja izvuku nekakvu korist, onda neka daju pare koje su potrebne za licencu za Evropu. Ovako su ih iz perspektive svoje predizborne koristi dali i daće ih džaba.
Prekosutra ćemo pobijediti Sarajevo i direktno se vratiti u borbu za vrh. Šta će biti kada neko za sedmicu ili dvije pronađe u nekom džepu sve te pare, samo onda kada bude kasno za licencu...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
to su već individualne stvari,od čovjeka do čovjeka...ti ne bi...nije htjeo ni grahovac,pa smo svjedoci koliko se to "cijeni"...vule eto bi....ali prije svakog moralisanja i drženja lekcija o patriotizmu,trebalo bi da znaš da je vule za RS dao najveću moguću žrtvu...oca :( ...koji je poginuo kao major Vojske RS kod Ribnika.

iz kluba je otišao zbog sukoba sa krunićem.

ne znam šta si od ovoga znao,a šta ne,ali nebitno...uglavnom,ja uvijek više volim uključiti mozak nego se uklapati u stado,vjeruj da nema ništa lakše nego napisati "vule,napuši se kurčine" :(

zato nigdje nisam ni prispio,većinom nerviram i članove i moderaciju,i uglavnom sam banovan svagdje osim ovdje (zasad) 8) ..

svaka cast njegovom ocu, i neka mu je vjecna slava!
jos jedan razlog vise da ponovim: ne bih igrao za sarajevo makar travu pasao!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 13:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
F-K-B je napisao:
Citiraj:
Nekadašnje uzdanice Borca Vule Trivunović, Nemanja Bilbija i Bojan Puzigaća u subotu će u dresu Sarajeva igrati protiv banjalučkog kluba!

U crveno-plavom dresu su osvajali titule i trofeje u Kupu Bosne i Hercegovine i Kupu Republike Srpske, a u derbiju 24. kola Premijer lige BiH predstavljaće najveću opasnost za "Velikana iz Platonove".

Vule Trivunović je ljetos otjeran sa banjalučkog Gradskog stadiona a u suboru će se vratiti kao kapiten Sarajeva.

"Drago mi je što ću ponovo igrati u Banjaluci, ali sam tužan jer je moj Borac zapao u finansijske probleme. Nisam svojom voljom napustio klub, već su me pojedinci otjerali. U subotu ću morati da budem profesionalac i emocije ću staviti u drugi plan. Borac je bio i biće moj klub dok sam živ. Očekujem dobar fudbal jer su bodovi važni i vjerujem da će sve proteći fer i sportski", rekao je Trivunović za "EuroBlic".

I defanzivac Bojan Puzigaća, koji je s Borcem osvojio Kup BiH pa otišao u poljsku Krakoviju, želio je da se vrati na Gradski stadion. Ali, do dogovora nije došlo.

"Nisam bio po ukusu ljudi iz Borca i oni nisu bili zainteresovani za moj povratak. Zvali su me mnogi klubovi iz BiH, prihvatio sam ponudu iz Sarajeva i nisam se pokajao. Odlično sam primljen na Koševu. U subotu neće biti lako jer ovo nije utakmica kao neke druge. Biće emocija, to je sigurno, ali mi na terenu smo profesionalci i moraćemo da pružimo maksimum", podvukao je Puzigaća.

VULE BEZ TUŽBE

Vule Trivunović nije krio razočaranje i tugu zbog Borčevih finansijskih problema zbog kojih je derbi sa Sarajevom bio pod upitnikom, ali je zahvaljujući intervenciji predsjednika RS Milorada Dodika problem privremeno riješen.

Vule je jedini od bivših fudbalera banjalučkog kluba koji nije tužio Borac zbog dugovanja rekavši da to nikad neće da učini, bez obzira što postoji mogućnost da ostane bez zarađenog novca!

BILBIJA PUSI KURAC
VULE HVALA ZBOG TUZBE

Jadnici jadni svi se u Borcu protivili dolasku njih trojica,pa nisu imali gdje vec puff Teheran...
U subotu ce sigurno biti prigodno pocasceni,kako i zasluzuju,a posebno najmlađi dupelizac...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 14:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nešto imam osjećaj da je upravi najveća frka da ovi naši momci pobjede u subotu :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 14:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
A pobjediće 1-0. Handžić če dati svojim gol i neće se radovati :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Какво стање на табели до краја сезоне може да буде, испоставиће се на крају да онај гол Аце Радуловића у Мостару може да буде злата вриједан :D

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3317, 3318, 3319, 3320, 3321, 3322, 3323 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]