banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 878 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Primera 2013/14
PostPoslato: 24 Mar 2014, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
zerocool je napisao:
treci nigdje veze penal.

Treći je bio penal jedno 100 puta veći od onog za Real. Dvojica lome Inijestu, Alonso (mislim da je on) udara ga sa namjerom po nozi. Opet ti dominiraj. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, da, covjek se krenuo probijati medju dvojicom i kad je vidio da ne moze pao. Sta su ovi trebali uraditi, razmaketi se i pustiti ga da prodje zato sto on igra za Barsu? :D
A penal za Real nije bio zato sto je faul napravljen izvan 16 metara, vec sam rekao to.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad je vidio da ne može pao? :lol: :lol:

Vjerovatno je sudija trebao da pokaže na korner, za prekršaj u 16 metara. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma koji crni prekrsaj, to ti i govorim, lik (mislim da bi Iniesta), pokusao probiti izmedju dvojice, gdje nije bilo dovoljno prostora i pao je, i to je po tebi faul? Sta su oni trebali, reci izvoli, sad cemo se mi odaljiti da ti mozes proci. Ono faula nije vidjelo.
Sudija je sinoc bio uzasan, ali tebi to ne smeta posto je Barsa uzela. xD
A kontam da ti je najvise krivo sto je Messi izdominirao sinoc, pa ga ne mozes opet pljunuti koji put. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste, sve je tako. Još mi reci da je Barselona sinoć igrala u plavim dresovima. :lol: :lol:

Moj ti Ziri, pređi na tenis. Ostavi se fudbala koji mjesec. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro, izvinjavam se. Sinoc su sva tri penala bila regularna, ono je najbolje sudjenje ikad, jel tako?

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako se odmah vadiš sada na suđenje, sada kada je Barselona uzela 3 boda. Sinoć kod prvog penala, većina njih dođe na temu i kao nešto pljuju po Barseloni, kao vole Real. Niko tada da kaže da nije penal.
Da je ono Barseloni bilo sinoć, prošli bi kao protiv Sitija. Pljuvali bi po njima 10 dana na temi.
Za Nejmara i penal, mogu biti saglasan što si rekao. Ali ako ono za Inijestu nije penal, ostavi se gledanja fudbala na koju sedmicu.

I ne briši od Hertza postove. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta se ja imam vaditi na sudjenje kad sam navijao da Barsa pobjedi sinoc? Nisi ti dobar nikako..
Real je jedini klub (uz Juventus) koji "mrzim" vise od Barse, pa ti vidi. xD
Ovo je totalno neutralno pisanje, nigdje ja nisam rekao da je sudija navlacio za Barsu sinoc, pa prvi penal je za Real bio i sviran je iako je faul napravljen izvan 16 metara. To sto tebe boli istina je druga stvar, sinoc je sudija usrao stvar. Barsa ne bi ni dosla u tu situaciju da je sudija svirao ofsajd kod drugog gola, em sto ne bi bilo penala, nego ne bi bilo i crvenog, znaci OGROMNA greska.
A ono na Iniestom bi svirali samo u Spaniji izgleda, zato sto je tamo svaki kontakt penal. Pa i Iniesta i neko iz Reala (ne sjecam se ko od njih dvojice) su koristili ruke u toj situaciji, znaci obostrano je bilo. Ali ajde, na kraju taj treci faul i jeste bio najvise za penala kad se uporedi sa ostalim.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije penal bio zato što su koristili ruke, već je Alonso (mislim da je on) nogom dočekao Inijestu. I to je tačno, od sva 3 taj nad Inijestom je jedini što je trebao da bude.
A opet vodiš razgovor u onom pravcu kao juče za Inter. Šta bi bilo, kada bi bilo? Da je Mesi pogodio za 2:0, vjerovatno bi Barselona pukla im petardu, ili 6 golova, kao što su i znali. Ali, to ne možemo znati. :D
Ne kažem da je suđenje bilo dobro, već ti od početka govorim da je penal nad Inijestom bez greške.
Ostalo neću da komentarišem, ima neko ko će da ga ocijeni.
Pogledaj samo koliko je Kristina puta išao laktom na Maskerana.. Dobro, dobio je i on na kraju žuti. :D
Tukli su se sa svih strana, i jedni i drugi. To nije samo sada, to je počelo od kada im je Posebni bio trener.

Kako god, lijepo je dobiti Real dva puta u jednoj sezoni. :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali ne mozes porediti promasaj igraca i gresku sudije koja je moras biti realan prelomila utakmicu, to su potpuno razlicite stvari.
Pa Ronaldo je i zasluzio taj karton nema sta. Ali isto tako je i onaj cigan Busquet morao dobiti crveni za ono gazenje Pepea (nije da mi je nesto krivo sto je to uradio). :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ali ne mozes porediti promasaj igraca i gresku sudije koja je moras biti realan prelomila utakmicu, to su potpuno razlicite stvari.

Ako već kažeš da budem realan, kod koga je bila prva greška? U čiju korist? :D :D
Bitno da nije prvo nama. :P
Ta posljednja rečenica ti je dobra, al' bolje da ja ne pišem to. :D
Nisam to vidio na utakmici, poslije kada je Hertz stavio sliku. Sve kako je zaslužio. :D

I da to nije sve sinoć bilo, o čemu bi sada nas dva eksperta za fudbal pisali? :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Судија је био мање-више ок, ако се све узме у обзир, и његове одлуке нису биле пресудне за исход меча. Барселона се боље снашла у датим околностима од Реала (који очигледно подједнако добро кука и цмиздри колико и игра), и то је то. Причати да су једни или други оштећени, у контексту фудбала који гледамо задњих година, је смијешно и јадно. Оштећени су Енглези на СП 2010, и Челси против Барсе 2009. Све остало је ту негдје, у границама подношљивог.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa rekao sam da je prvo svirao penal izvan 16 za Real, citaj bekane. :P
A jbg Popo, sudjenje je bilo daleko od ok. Mozes reci da je pravio greske na obe strane, sto i jeste, ali to nije ok.

Nego, sinoc sam skontao koliko ocajnu odbranu imaju i jedni i drugi. Pa Bayern ce ih satrati u LS, a nece se fino provesti ni protiv Celzija/PSG-a.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čitaj Ziri.. Novine iz Madrida ništa ne kritikuju suđenje. :D

"Barselona je odnela pobedu u svim aspektima igre u noći punoj uzbuđenja i golova. Ovo je jedan od najlepših duela ova dva kluba ikada", zaključila je madridska "Marka", i dodala de je Real učinio sve što je bilo u njegovoj moći, ali da je na sve to Barselona imala odgovor.

"Liga tek sada počinje", glasi naslovna strana "Marke".

"Mesi razorio Madrid", glasi naslovna strana "Sporta", uz konstataciju komentatora Marije Kasanovasa da je "orkestar pobedio grupu".

"Ličilo je to na državni udar. Oni koji su verovali da su favioriti bili su poraženi. Bernabeu je morao da se preda pred velikom Barseloninom igrom", zakljucio je novinar.

"Sport" je Kristijana Ronalda nazvao "plačljivom bebom", pošto je portugalski as kritikovao suđenje Alberta Undijana Maljenka rekavši da "mnogi nisu želeli da Real danas pobedi".

http://www.mozzartsport.com/vesti/da-li ... riji/73013

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"Mesi razorio Madrid", glasi naslovna strana "Sporta", uz konstataciju komentatora Marije Kasanovasa da je "orkestar pobedio grupu".

Priznaj da te ovo najvise boli. :D

Atletiko do titule! Mislim da bi izbio rat u Madridu ako bi Atletiko uzeo titulu. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koji je tebi? Još će neko da pomisli da ga ne volim. :D
Kada vidim kako moja dva doktora okreću u krug igrače Reala sinoć, tako nisam srećan sa 6 golova Mesija. :D
Neka njega, on je odmah poslije ove dvojice.
Samo da Taško ne pomisli da nešto ružno pišem za Lea.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Barsa je napisao:
Ташко je napisao:
Sa'ce Barsa da ti objasni kako sam ga ja preveo na pravu stranu onomad :D

Samo se ti nadaj.. Još on treba da uči od doktor Ćavija i doktor Inijeste, onaj njihov osjećaj za prazan prostor i lopte za napadača. :P :D :D

Iniesta je i dalje bog, ali Ćaviju je vrijeme da polako kači kopačke o klin.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Schlager je napisao:
nemoj me tjerat da citiram...vrati se na zadnjih pet stranica,pa ćeš vidjeti da je 90% postova takvih..potcjenjivačkih prema toj ligi i ta dva kluba...pa i sinoćnjoj utakmici! :lol:

Slageru, vrijeme ti je da se prestanes provaljivati, stariji si momak :D

Ja sam rekao da me umaraju svojim glumatanjem, salijetanjem sudije i slicno.
Nidje veze da je 90% postova takvih.
I to se nije odnosilo uopste na ligu, nego na pristup utakmici u El Klasiku.

zerocool je napisao:
Da, da, covjek se krenuo probijati medju dvojicom i kad je vidio da ne moze pao. Sta su ovi trebali uraditi, razmaketi se i pustiti ga da prodje zato sto on igra za Barsu? :D
A penal za Real nije bio zato sto je faul napravljen izvan 16 metara, vec sam rekao to.

Nad Inijestom je cist penal.
Pogledaj kako mu je Xabi uletio u noge.

Barsa je opet okrenuo plocu, dok Mesi ne bude na klupi jedno 5 tekmi, a Barsa ne bude mogla meda :P

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 13:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam rekao da njega treba prodati i za taj novac kupiti dva kvalitetna igrača odbrane, dva napadača, dva golmana, dva igrača sredine terena. Od ostatka novca, kupiti i za klupe još toliko igrača. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidio sam kad je ovaj bekan rekao to za noge, nisam skontao na ponovljenom sinoc kad sam gledao. Aj dobro, to je bio penal. Ali i dalje je sudija bio uzasan, cinjenica.
Pa to, on kao da jedva ceka neku losiju utakmicu Messija ili los sut (kao sinoc) da bi odmah opleo po njemu. Pa nije ebeni robot da igra bez greske.

Kako se danas krecu cijene igraca za te pare ne bi mogli ni odbranu pokriti. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 878 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]