banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 676, 677, 678, 679, 680, 681, 682 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Mar 2014, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Slika

razmisljao sam da li bi mi ovo bilo OK da sam ih pogledao prije LOTR-a ali uvijek se vratim na neke seksualne paralele... ne moze da se zanemari LOTR ali i ne treba da se poredi ali jebeno opet...iz skoro 6 sati prva dva Hobita ja sve sto se sjecam je nekog trcanja po sumskim puticima i Petra Bozovica kao kralja Goblina (bar je prvi put ustao nakon 15 godina)... bojao sam se kako ce mi masu hobita biti problem, na kraju se ispostavilo da je to mozda i najmanja zamjerka... efekti varijraju od nedostaje-jos-par-rendera-da-bude-dobro pa do kriminalnih i to mi je nejasno...vecina potjera izgledaju kao nesto iz igrice...ali jebena prica...mozda zato sto je Jackson razvukao jednu knjigu na 10 sati ali sve ovo izgleda kao serija koju je neko odlucio da radi u svrhu ubiranja plodova na ustrb LOTR-a... super je sresti ponovo stare, poznate likove ali ovo je kao na X-toj godisnjici mature kada skontas koliko su price suplje i da je jedini razlog zasto se i pozdravljate iskljucivo na racun starih vremena

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 07:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Dakle ono što želiš reći je da ne idem na deset godina mature?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 09:35 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pogibe snješko bez zrna baruta...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Dakle ono što želiš reći je da ne idem na deset godina mature?

mozes otici ali cisto da se nasmijes zlobno taktickom celavljenju lika koji ti prvi dan ekskurzije povratio na madrac i da vidis koliko je djece u medjuvremenu dobila riba koja ti nije dala na eksurziji zato sto ti je madrac smrdio na parizer

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 10:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Care nije to parizer...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 12:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Sad mi se jede parizer...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 12:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Jel isao ko gledati ovaj novi nastavak filma 300? Kakav je

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Nije. Los je...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Jeste. Los je...
Samo ako ga posmatras kao parodiju moze se istrpiti 2h.

Spoiler:
Tesmistokle ima jeben autralijski naglasak, prosto se ocekuje da ce iza svake izjavljene drevne mudrosti (kojima film inace obiluje :wink: ) dodati ono ´mate´

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Šmaugovo pustošenje - uspio je da me umori, dosta nepotrebnih stvari, pretjerivanja, da ne pričam što više od pola događaja i likova iz filma nema u knjizi (ne smeta mi to ali ovde je baš nepotrebno i iskorišteno samo za punjenje minuta). Patuljci neuništivi, kao da je svaki od njih po jedan Čak Noris, scene sa zmajem koje je trebalo da budu najbolje su preduge i dosadne, i kao šlag na sve Legolasovo ljubomorisanje. :D :D Ali dobro, i Gospodar II dio je bio najlošiji pa će valjda treći Hobit da bude bolji od ovoga.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

instant kvlt klasik! dok je se snimaju ovakvi filmovi Spike Lee nece ostati bez posla... Joon-ho Bong je godinama najbolji reziser u Juznoj Koreji i jedan je od strasno malo ljudi koji je napravio odlican film u prvom pokusaju radjenja filma van domaceg govornog podrucja tj na engleskom...po francuskom stripu je film radjen a i sam film, prvenstveno scenografski i kostimografski podjseca na onaj odlicni period kada je Jean-Pierre Jeunet radio sa Marcom Carom (Delicatessen, City of Lost Children)...Bong nastavlja zavidnu karijeru u kome je sve i jedan film do sada u najmanju ruku veoma, veoma dobar....ovako se treba da izgleda moderan film!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:blob4:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 18:16 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
kontam da prica o Snowpiercer filmu..

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2014, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
pripremio sam moje govance za ovaj film, ali vidim da ga je snješko već iznio na trpezu.

gnusni_snjesko je napisao:
Joon-ho Bong je godinama najbolji reziser u Juznoj Koreji

slažem se samo sa ovim, mada ja više volim parka i kima.

na stranu setovi, kostimi i kako je sve uslikano, ja sam očekivao da će ta metafora voza kao klasnog društva biti samo dobar okvir za zanimljiv psiho triler zaplet, nešto drugačije od svih tih sf sranja koja gledamo godinama, da će zaista imati neki punch efekat, neku težinu, nemam pojam..ali jok. ovo je toliko dosadno, predvidivo, bolno jednodimenzionalno sa krajem koji je nestvarno glup čak i za američke standarde, a navodno je trebalo da bude jako pametan, mada to nije ni važno jer do kraja i izgubite interes za film. kim jee wonov film sa švarcenegorm je za ovo građanin kejn.
ja se samo nadam da ovo neće dobro proći u bioskopima i da će se bong vratiti kući gdje mu je i mjesto.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2014, 23:59 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Blood Ties - repriza francuskog filma Les liens du sang...vidim vec komentare tipa "jedan je skorses"...jeste jedan je, koji se pali na di kapria da u zadnje vrijeme ne moze sastaviti dobar film a da covjek ne zaspe pred ekranom..boli me patka za skorsesa i sta je uradio u proslosti..goodfellas je proslost, da se pojavio danas ne bi imao nikakav znacaj. rekli bi "nista novo sto nije vidjeno"...e pa u Blood Ties ima sta da se vidi, Marion Cotilllard (Bad girls, peder ko kaze da je mrsava, te nema grudi i goozu)..sasvim solidna crimi drama, prica o 2 brata:jedan pajkan koji pokusava bati odrazati moralne lekcije dok s druge strane i sam krsi moralne principe zbog jedne divne crne zene, a s druge strane bato koji nakon izlaska iz zatvora pokusava zaboraviti proslost i zapoceti novi zivot no sistem mu jednostavno ne dozvoljava. mislim, tip je shvatio da su svi lopovi, svi lazu, petljaju i zato se vraca starim navikama, starom terenu na kom se osjeca najbolje..taj stari teren ugrozava rodbinske veze, al ih s druge strane i ojacava sto ce da se prikaze na samom kraju..film traje dugo 2h i nekih 5 min. moglo je i krace, al onda bi bila velika praznina vezano za karaktere burazera, tako da nemam zamjerku zbog duzine filma..izbor muzike fantastican..uvod New York Groove-Ace Frehley, Bad girls, Money is-Little Richard, What is Hip -Tower of power, I'll Come Running Back To You-Sam Cooke, You'll never change-Betty Lavette..

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
gnusni_snjesko je napisao:
Slika

instant kvlt klasik! dok je se snimaju ovakvi filmovi Spike Lee nece ostati bez posla... Joon-ho Bong je godinama najbolji reziser u Juznoj Koreji i jedan je od strasno malo ljudi koji je napravio odlican film u prvom pokusaju radjenja filma van domaceg govornog podrucja tj na engleskom...po francuskom stripu je film radjen a i sam film, prvenstveno scenografski i kostimografski podjseca na onaj odlicni period kada je Jean-Pierre Jeunet radio sa Marcom Carom (Delicatessen, City of Lost Children)...Bong nastavlja zavidnu karijeru u kome je sve i jedan film do sada u najmanju ruku veoma, veoma dobar....ovako se treba da izgleda moderan film!

+1
jebeno dobar film. nisam očekivao ništa, s obzirom na to da je meni "Host" sjajan, ali "Mother" i "Memories of murder" su me prilično smorili. veoma, veoma dobar.

Slika

podsjeća na "Good fellas" Martina, samim tim možda i najbolji Scorsese u zadnjih nekoliko godina, ali teško mogu da mu svarim tri sata.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Ja sam dosta vremena trazio Snowpiercer na netu, ali nema nigdje do danas :D, skidam pa javim utiske. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 17:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slika

Zabavno
Kao 2h igranja igrice na ogromnom ogromnom platnu
Meni taman ono sto sam htio da bude
:D

Snowpiercer sam pogledao bez da sam trepnuo
Sad se ubi po netu trazeci strip da kupim
:oops: :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 18:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Kakav je film Noje?

Послато са GT-S5830i користећи Тапаток 2

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2014, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Pogledao Snowpiercer, odlican film.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 676, 677, 678, 679, 680, 681, 682 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]