sinip je napisao:
Sinny je napisao:
spijo je napisao:
Koja naftom i gasom bogata zemlja ima i jaku privredu?Možeš ih nabrojati na prste jedne ruke.Norveška.......?
neizreverbiliziran,baš me zanima koji bi GDP imali Ameri da Kinezi uvedu sva radnička i ljudska prava sa jakim sindikatima

Ја сад стварно немам ни времена а ни снаге да тражим податке о једној најјачој свјетској привредој сили која се звала СССР и која је била најјача у многим аспектима. Значи Русија се диже ал је и даље на кољенима. Може Путин да се курчи колико хоће ал ако ови стварно уведу економске санкције биће гутаво!!!!!!!!
Ако сам и у шта у свему овоме сигуран, онда сам сигуран да је Путин у ово ушао са комплетним тимом експерата, од војних, преко пропагандних до економских и политичких и да у том плану не постоји нешто што се зове "па неће ваљда" и да су спремљени одговори на све варијанте које су се могле предвидјети. Сјети се само оног налога члановима владе и парламента, прије пар година, да или врате паре из иностранства или изађу из политике. Ваљда је сад свима јасно зашто. Самим тим сигурно је да су испитане све ШББКББ варијанте а и поразговарано са Кином јер Кинезима је јасно да су они сљедећи на лАмеричком нишану. Ово је јако дуго и јако детаљно планирано.
Дај Боже да је то све тако како ти пишеш.
Ал историја и менталитет говоре друго. Инат и курчење! Морало их је изгинути 27 милиона ал су доказали читавом свијету да ће први да уђу у Берлин.
Запалити Москву само да се не би Наполеон сладио њеним љепотама. Има тога још.
Тренутно рубаљ пада. Цијене расту. Инвестиције падају. Ништа добро на видику.
Питање је само колико ће те санкције да буду жестоке, јер ће Руси да одговоре реципрочно, а онда ће то да осјете и западноевропљани по својим новчаницима.