banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 208  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Saobraćajke #2
PostPoslato: 16 Mar 2014, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Naravno da nije fino poželjeti smrt nekome ali kao što Milan napisa, ubiće nekog tako jednog dana, a on će vjerovatno preživjeti. Naravno, ni ja ne želim momku smrt, nadam se da će se poslije ovoga opametiti. Ne treba zaboraviti onog Nikolu, zaboravih mu prezime, što ga je neki nedodirljiv lik prepolovio u Rakovačkim barama. Isto tako je i ovaj tip mogao tako nekog da prepolovi sinoć...

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 18:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
AJracbo je napisao:
Milan je napisao:
Ovo mu nije prva nesreca, imao je i prije par godina neku tezu nesrecu...sada su mu obe noge polomljene...

Boze me prosti, ali bolje da je poginuo, ovakva budala ce stvarno nekoga ubiti jednog dana...

Daj nemoj me zajebavati bolje da je poginuo ? Bahate vozace treba kazniti na bilo koji nacin , a nekom pozeliti smrt nije fino , covjek je od krvi i mesa !

Prije par godina je momka sa kojim sa odrastao i koji mi je bio dobar drug, a mome bratu najbolji prijatelj pokupio majmun kod pozorišta trkajući se u pola noći glavnom džadom. Drug nije preživio. Svi kojima uopšte padne na pamet da se trkaju bilo gdje mimo autodroma treba da umru u najgorim mukama.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
takvi obicno budu najsporiji kad dodju na stazu u zaluzane

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Stravična saobraćajna nesreća koja se sinoć oko 21:45 sati dogodila na glavnoj saobraćajnici u sarajevskom naselju Nedžarići, u kojoj je smrtno stradala jedna osoba , dok je vozač teško povrijeđen, još čeka na zvanični izvještaj MUP-a KS i tačne razloge koji su doveli do tragedije.

Prema posljednjim informacijama, vozač R.S. (25-godišnji muškarac) nalazi se Klinici urgentne medicine, zbog kontuzionih povreda glave, kontuzione povrede kičme i ekstremiteta, izjavila je za medije glasnogovornica KCUS-a Muamera Šehić.

Nesreću je izazvao vozač Golfa 6 u blizini autobuskog stajališta, a svjedoci koji su se zatekli preko puta i čekali tramvaj tvrde da se sve dogodilo munjevitom brzinom i da je vozilo proletjelo kroz crveno svjetlo u trenutku kada je žena krenula preko pješačkog prelaza.

Stanovnici Nedžarića kažu i da su često izloženi divljanju nekontrolisanih vozača koji naručito u večernjim i noćnim satima jure ulicama naselja, te da pješaci nikada nisu sigurni, pa ni kada uredno prelaze cestu nakon što se na semaforu upali zeleno svjetlo.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

:(

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2014, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Na auto putu, na jedno 1km od Prijedorske petlje prema Laktasima gori auto... Koliko sam vidio, nije bilo udesa, ali od auta vise nema nista... Nadam se samo da je izasao iz auta ko god da je vozio...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2014, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
ja sam tu prolazio oko 7 ili ranije ... 3 auta slupana i dvoje policjskih auta na uvidjaju

edit : evo potvrde za zapaljeno auto http://www.atvbl.com/banjaluka-zapalio- ... -autoputu/ ... ja sam vidio ranije saobracajku

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2014, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
404_forbidden je napisao:
ja sam tu prolazio oko 7 ili ranije ... 3 auta slupana i dvoje policjskih auta na uvidjaju

edit : evo potvrde za zapaljeno auto http://www.atvbl.com/banjaluka-zapalio- ... -autoputu/ ... ja sam vidio ranije saobracajku

Prolazio sam i ja kad je bila saobracajka, ali je bila u drugoj traci (sto se vraca prema BL... ako mislimo na istu saobracajku)...

A vatrogasci su stvarno brzo intervenisali, od auta nije ostalo ama bas nista...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2014, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Prošao sam i ja dok je bio uviđaj...strašno.
Passat koji je stajao u zaustavnoj traci mi je bio nejasan skroz. Valjda su svi okej.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2014, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Челинац - Погинуо возач "пежоа"
Извор: СРНА
Једно лице је погинуло, а једно повријеђено у саобраћајној несрећи на регионалном путу Челинац - Стара Дубрава, у мјесту Брезичани, рекла је Срни портпарол Центра јавне безбједности Бањалука Марија Маркановић.

Саобраћајни удес, илустрацијаФото: РТРС

У саобраћајној несрећи, која се догодила данас око 10.00 часова, погинуо је возач "пежоа" чији су иницијали М.К, док је возач фолксвагеновог "туарана" Б.Ј. задобио повреде.
Повријеђени возач одмах је превезен у Дом здравља Челинац гдје му је указана медицинска помоћ.
Увиђај врше припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука заједно са дежурним тужиоцем бањалучког Окружног тужилаштва.
Саобраћај се одвија алтернативним правцем.
Срна незванично сазнаје да је погинуо Мирсад Кебић, а повријеђен Бранко Јанковић.

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=110967

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 43810.html

Citiraj:
BANJALUKA - Dva maloljetna pješaka teže su povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na putu Šušnjari – Slatina, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.
Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 22.40 časova u mjestu Veliko Blaško, opština Laktaši, kada je maloljetne pješake vozilom udario, za sada nepoznati vozač i potom pobjegao.

Citiraj:
AKO IKO IMA IKAKVE INFORMACIJE O AUTU KOJI JE SINOC UDARIO DVIJE CURE U VELIKOM BLASKU JAVITE HITNO,ZASAD SAMO ZNAMO DA JE AUTO TAMNE BOJE I DA JE VJEROVATNO RAZBIJEN,POMOZITE DA SE PRONADJE

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 21:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 44346.html

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Prosao jutros pored udesa, taman lolicija i hitna dosle... BMWa nisam ni video, ili su ga sklonili ili je upao u neki kanal pored oita, koji je poprilicno dubok... Inace ne mogu da verujem da je isao 170, nije bas da ima prostora za to

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 21:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Pogledaj prezimena u članku...ovim Moravcima treba uvesti zabranu na tu dionicu puta.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2014, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka

cuj "Zakucao se u BMW brzinom od 170 km/h" a vidi se lijepo na slikama da mu je cak i sajba ostala citava :lol: :lol:
pa trebali su napisati da je vozio 270, mozda bi bili jos citaniji, kakvi debili

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2014, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Šta znaju novinari šta je istina...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2014, 13:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nije udario sa 170, već je prošao tolikom brzinom kroz Zeleni Vir... Tamo je postvljen digitalni mjerač brzine, koji sve bilježi, a neposredno pred udes je očitao 170km/h iz pravca Čelinca...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2014, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka

bitno je da je naslov "Zakucao se u BMW brzinom od 170 km/h"
kakvi glupani

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 23:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Beba je srećom zadobila lakše povrede, dok je majka teško povrijeđena i smještena je na Odjeljenju intenzivne njege Opšte bolnce u Trebinju.

U Ulici Nikšićki put, na izlasku iz centra Trebinja prema naselju Gorica dogodila se teška saobraćajna nesreća kada je za sada nepoznato vozilo krećući se velikom brzinom izletilo na trotoar i pogazilo majku koja je šetala sa bebom.

Od siline udara žena je preletjela preko ograde i zadobila je teške tjelesne povrede, dok srećom vozilo nije direktno udarilo u kolica pa je beba zadobila samo manje ogrebotine.

Nezvanično saznajemo da je povrijeđena 25-ošnja Milica Rupar, i da je sa teškim povredama smještena na Odjeljenju intenzivne njege Opšte bolnice u Trebinju.

Vozač je nakon nezgode pobjegao sa lica mjesta, i policija nakon uviđaja traga za njim, a nezvanično od prolaznika smo saznali da je vozilom upravljao policajac koji je bio u alkoholisanom stanju.

Prije nekoliko godina na istom mjestu dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je nastradao mladi bračni par.

(BN TV)

:(

Iza te ograde je jedna velika provalija, a na dnu provalije džungla, kažu da je mama u komi, a njega da su uhvatili. Uopšte ne volim se kretati tom dionicom.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2014, 17:48 
Na zalost nista novo kod nas...svaki seljak ima vozacku...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2014, 10:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zna li se šta je bilo kod Lesnine noćas? Neko sinoć izvalio stub od rasvjete, one visoke narandžaste sijalice, i onaj svijetleći znak za obavezan pravac na ostrvu između dvije trake.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4156 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 208  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]