banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3293, 3294, 3295, 3296, 3297, 3298, 3299 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
sinedf

Da smo dali jedan gol iz one 4 100% sanse, ovde bi svi pisali samo hvalospjeve o igri i igracima...Toliko o tome.

ne brini kolega,privicices se na ovaj nas forum,samo ga nemoj preozbiljno shvacati :lol: :lol:

da ga nema,valjalo bi ga izmisliti...vec u subotu nova epizoda,samo je pitanje da li ce se igraci vratiti sa pozitivnim rezultatom i biti nasi heroji,ili ce izgubiti i biti balerine i placenici!!

to su jedine dve varijante!

ono da je zrinjski bio bolji,sportski nas nadigrao,ili da nismo imali srece i tako nesto,neces to ovdje procitat.....uostalom vidjeces...neuspjeh-nezalaganje,pobjeda-heroji (eto vidis kako mogu kad hoce)!!

jer inace su nam igraci ubjedljivo najkvalitetniji i najplaceniji u ligi,tako da se jedino nezalagnjem moze desiti poraz.

ja ovako malo remetim to jednoumlje,vjerovatno vecini dizem i tlak,ali polako i meni dosadjuje...bilo je ovdje jos desetak momaka kojima je pukao film...neki vise ne pisu ni slova,a drugi skoro da i ne pisu......ovaj mali davor i ti biste mogli biti jedno fino osvjezenje ovdje.

a sto se grahovca tice,to nemoj ni pokusavat shvatit....to je vec mjesavina opravdane ljutnje ove djece i ogromne sujete kod dva i po forumasa.. :lol: :lol: ...(ovaj i po,zna ponekad nesto i afirmativno napisat)! 8)

PS Koliko bih tek srao da idem na utakmice!! :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Држи се ти викендице и лцда :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Schlager je napisao:
Citiraj:
sinedf

Da smo dali jedan gol iz one 4 100% sanse, ovde bi svi pisali samo hvalospjeve o igri i igracima...Toliko o tome.

ne brini kolega,privicices se na ovaj nas forum,samo ga nemoj preozbiljno shvacati :lol: :lol:

da ga nema,valjalo bi ga izmisliti...vec u subotu nova epizoda,samo je pitanje da li ce se igraci vratiti sa pozitivnim rezultatom i biti nasi heroji,ili ce izgubiti i biti balerine i placenici!!

to su jedine dve varijante!

ono da je zrinjski bio bolji,sportski nas nadigrao,ili da nismo imali srece i tako nesto,neces to ovdje procitat.....uostalom vidjeces...neuspjeh-nezalaganje,pobjeda-heroji (eto vidis kako mogu kad hoce)!!

jer inace su nam igraci ubjedljivo najkvalitetniji i najplaceniji u ligi,tako da se jedino nezalagnjem moze desiti poraz.

ja ovako malo remetim to jednoumlje,vjerovatno vecini dizem i tlak,ali polako i meni dosadjuje...bilo je ovdje jos desetak momaka kojima je pukao film...neki vise ne pisu ni slova,a drugi skoro da i ne pisu......ovaj mali davor i ti biste mogli biti jedno fino osvjezenje ovdje.

a sto se grahovca tice,to nemoj ni pokusavat shvatit....to je vec mjesavina opravdane ljutnje ove djece i ogromne sujete kod dva i po forumasa.. :lol: :lol: ...(ovaj i po,zna ponekad nesto i afirmativno napisat)! 8)

PS Koliko bih tek srao da idem na utakmice!! :lol: :lol:

dobro ako ti tako kazes samo izgleda si postao previse subjektivan

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ako mislis na grahovca,to priznajem..pa familija smo! 8)

a sto se ostalih tice,pogledaj snimak sutra,pa ces se i sam uvjeriti da su momci dali maximum na onom sramotnom terenu,i da samo zahvaljujuci sportskoj (ne)sreci veceras nisu ubjedljivo pobjedili mnogo placenije od sebe...vjerujem da sam maletic prima bar koliko 4-5 nasih vecerasnjih igraca :(

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Јовић: Недостајали концентрација и квалитет у завршници

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Slika

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:28 
Majstor
Majstor

dobro ali teren je i njima drugi nemamo pusti to kraju placeni kome se ne svida reci malo mi je i nemoj igrati a ne nesto se muvati po terenu i okolo pricati
realno jos 90 min mi gola ne bi dali
jos vise zabrinjava podatak da 360 min kod kuce bez datog gola

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Kako se ona dvojica u drugom poluvremenu (nisam vidio ko Suba i ?) zapetljaše u šesnaestercu, jedan drugom uđoše u putanju a imali bismo i tu čist zicer :angry4:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kako se ona dvojica u drugom poluvremenu (nisam vidio ko) zapetljaše u šesnaestercu, jedan drugom uđoše u putanju a imali bismo i tu čist zicer :angry4:

zurzinov zajebao subica,ubacio mu se u putanju kad je suba vec predriblao beka i trebao sutat... :(

@zelim zelim

ako ima problem,po meni je najveci-neralne ambicije..ne mozes pustit jocu stokica,djelmica i raspudica i pricat kako je evropa imperativ...ne mozes,oni su nam pola tima bili!

da se tako pristupilo,i da je receno afirmisacemo mlade igrace,dacemo sve od sebe,a ako se ukaze prilika za evropu, vrebacemo svoju sansu i iskorostiti je,mnogo manja nervoza bi bila i u timu,i na tribinama i na banjalukaformu! 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 16 Mar 2014, 00:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Zurzinov i Subic....
Kada smo kod Zurzinova, kakvo je stanje sa njim, zna li neko? koliko sam skotao hitna ga je odvezla.

Poslednji put menjao srdjanBL dana 16 Mar 2014, 00:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Schlager je napisao:

ako ima problem,po meni je najveci-neralne ambicije..ne mozes pustit jocu stokica,djelmica i raspudica i pricat kako je evropa imperativ...ne mozes,oni su nam pola tima bili!

da se tako pristupilo,i da je receno dacemo sve od sebe,a ako se ukaze prilika za evropu, vrebacemo svoju sansu i iskorostiti je,mnogo manja nervoza bi bila i u timu,i na tribinama i na banjalukaformu! 8)

Amin.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:44 
Majstor
Majstor

Schlager je napisao:
Citiraj:
Kako se ona dvojica u drugom poluvremenu (nisam vidio ko) zapetljaše u šesnaestercu, jedan drugom uđoše u putanju a imali bismo i tu čist zicer :angry4:

zurzinov zajebao subica,ubacio mu se u putanju kad je suba vec predriblao beka i trebao sutat... :(

@zelim zelim

da se tako pristupilo,i da je receno afirmisacemo mlade igrace,dacemo sve od sebe,a ako se ukaze prilika za evropu, vrebacemo svoju sansu i iskorostiti je,mnogo manja nervoza bi bila i u timu,i na tribinama i na banjalukaformu! 8)

znam ja da si ti u pravu ali ne zelim da priznam :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 00:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma ne zelim ni ja,i navijacu dok bude i matematicke sanse :lol:

al da je realno,nije ni po jednom segmentu...u svemu su nam konkurenti organizovaniji,i svi odreda su mnogo jaci docekali proljece nego sto su bili jesenas! :( :(

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 07:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
O utakmici sinoć neću pričati, jer su se momci trudili, lopta nije htjela u gol, a nažalost mi gol igrača otkad je Joco otišao više ni nemamo, tako da će i u narednim utakmicama svaki gol biti malo čudo.
Meni je interesantno da ovdje nekoliko ljudi još uvijek Fedora i Grahu kuju u zvijezde i očekuju od njih ne znam ni ja šta. Realnost je da su to momci koji imaju neki talenat, ali je to vrlo tanko. Njihov najveći domet je odlazak u neku srednjoevropsku ili srpsku ligu i tavorenje tamo i pozajmljivanje Borcu, kao što smo već imali prilike da vidimo sa Bilbijom i Kunićem. Grahovca forsiraju u timu već godinama, a on ni da mrdne. Kakav je bio prije tri godine, takav je i danas, ponekad bljesne nekim potezom, ali to je jednom u pet utakmicama, što je malo za nekog od koga se toliko očekuje. Fedor još nije odigrao kršteno ni u jednoj utakmici u kojoj je ušao u igru, i kad dobije loptu usere što može usrati.
Mnogi ovdje su previše bolećivi prema banjalučkoj djeci u Borcu i to im ne da da vide stanje realno. A realno stanje je da, očigledno, mi omladinsku školu ni nemamo kad su njen najveći uspjeh u zadnje vrijeme Fedor i Graha. Ili nema talentovanog djeteta za fudbal u Banjaluci, što mi je teško povjerovati.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
zna li iko sta je sa zurzinovom odvezen je u hitnu? isto tako, sta je sa stefanom dujakovicem nije se ni zagrijavao uopste samo sjedio na klupi jel on ima neku povredu ili?

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 08:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ono što je mene najviše iritiralo su taktičke vratolomije i izbor igrača. Pa nismo u Opatiji na pripremama i ne igramo protiv Kostrene...
Zašto pored živog Dragičevića na (lijevom!) stoperu igra Jevtić? O šetanju Ace Radulovića sa ofanzivnog veznog na desno krilo da ne govorim. Stavi ga na zadnjeg veznog sa Grahovcem. To mu je pozicija, bez obzira što je bio loš protiv Obarske, a Gruja na istoj poziciji dobar u Bijeljini. Gruja već godinu dana igra uglavnom ofanzivnog veznog i to je bilo najlogičnije rješenje za ovu priliku. Kasnije umjesto da se da desetak minuta Stefanu Dujakoviću na desnom krilu uvode se još dva beka, a Subić i Marković isturaju kao krila. Kod Subića mogu i da shvatim, ali kod Markovića to prema očekivanju nije dalo nikakvog efekta. Onda, idiotsko forsiranje Žuržinova do zadnjega. U Bijeljini nas je koštao kartona zbog olako izgubljenih lopti u fazi napada. Većinu kartona koje smo tamo dobili (Predragović) smo dobili zbog sprječavanja kontri nakon grešaka Žuržinova. Sinoć je bio još gori. A tragikomične situacije kao ona kada ulazi u putanju Subiću koji se sprema da raspali po golu sa deset metara su posebna priča.
Pa ne može biti da neke stvari već na poluvremenu vidim ja ili Đuro ili Pero na tribini, a da ih ne može vidjeti trener.
Velež sinoć spreman da lagano primi tricu. Umorna ekipa koja je pala još i prije isključenja igrača. I što je najgore, eto nas u Mostaru za sedam dana u sasvim drugom izdanju, možda čak i sa dobrim rezultatom. Pa ćemo na kraju sezone žaliti za ovim ili onim bodom koje smo sami sebi izbili iz džepa.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Hajde, biće bolje...

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 09:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
ja dok god idem na utakmice uzimacu sebi za pravo da serem o svemu sto se tice Borca, jer kad je on u pitanju nemam oraha u dzepu, pa dok god kupujem ulaznicu mogu svakom reci sta ga pripada, kad prestanem ici onda cu da cutim, do tada cu da pricam sta hocu, ovdje na forumu ili svakom u lice, sa tim nemam problem, u vecini slucajeva sam objektivan, a ponavljam kad prestanem svom klubu pomagati na bilo koji nacin, prestacu i da serem...

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
ВЕЛЕЖ ОДНИО БОД ИЗ БАЊА ЛУКЕ (ФОТО)

http://www.fkborac.net/sajt/izvjestaji/ ... 6/03/2014/

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2014, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ma ovo sa kitopsinine slike je najvažnije, da se djeca interesuju za nas klub, da guramo i dalje onu akciju u školama, da mi uradimo ono na šta možemo uticati.

Jbo Evropu :D
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3293, 3294, 3295, 3296, 3297, 3298, 3299 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]