banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 23:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zna matori. Bravo Slageru, sta zna ova omladina!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa nema veze, trazio si carobnu desetu, a Okocha je to definitivno bio..

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Italija Kamoranezija, Engleska Staridza npr, Njemacka Boatenga, Francuska uzima sve i svja - ne pita, Spanija Diega Kostu, itd, itd...

Iljadu je tu faktora, ne samo crnacko-bjelacki.

I Francusku su sacekali Urugvaj, Meksiko i Bafana-Bafana pa ih vratili kuci ko zadnje levate, sto bi reklo da je Riberi niko.

Nigerija i bratija imaju malu bazu vrhunskih igraca. Tj, dobrih, da ne pretjerujemo.

A Njemacka i Spanija npr. imaju klupu, pogotovo Spanija, koja bi mogla osvojiti isto to SP, samo da im dozvole da igraju sa dva sastava.
I lakse je jednom u cetiri godine imati 11 u super formi. Nego ovamo, kad si Okoca i moras biti dobar bas tad. A tebi zena trudna, nije rodila kruska, strina slomila nogu.

Jebeni Ljubomir Fejsa postade igrac otkad predje u Benfiku. On da je ostao u Srbiji, ne bi znao i dalje loptu dobaciti.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:
Meni i dalje nije jasno kad i kako je on naucio igrati?! Vjerovatno nije ni njemu..

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 13:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
inače,ovo prosvjetljenje za italijane i mozak,sam doživio upravo 2006...de rossi je u kaiserslauternu protiv usa,napravio neki tipičan potez za nas,za obalu slonovače i slične bezmozgaše...polomio nekog amerikanca bezeze,na početku utakmice,dobio odmah crveni,italija odigrala samo 1-1..i meni se upali lampica da prvi put u životu od italijanske reprezentacije doživjeh tako nešto (što od nas na svakoj utakmici doživljavam :( :( !!!...italijan se tako dobro taktički postavlja,tako dobro igra na rezultat,a karton će uglavnom dobiti ako njime sprečava baš neki jeben napad protivnika...!!

sve kontra od navedenog primjeniti na reprezentacije bez mozga! :( :(

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Osim kad je bas De Rossi u pitanju, taj je izuzetak sto se tice mozga. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 13:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neko bi rekao da su i ove velike reprezentacije ogrezle u rezultatsku kolotecinu dok Juzna Afrika na celu sa Tschabalalom igra iskonski fudbal "ispred-zgrade" i ne mari za rezultat :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 13:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
Za starog gaúchosa Schlagera (tipicno njemacko prezime) :) Ovaj lijevonogi fudbaler Andreas "Andy" Brehme, inace lijevi bek "panzera" je protiv "gaúchosa" u finalu WC-a 1990 izvodio penal DESNOM "slabijom" nogom, znaci finale WC-a takva odgovornost i takva sprdnja nezapamceno :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Аргентина увијек има један од најјачих тимова на турниру, али немају они тај турнирски менталитет као Италија и скоро увијек подбаце тактички, гдје су италијани далеко испред свих. Италија увијек, кад се гледа играчки списак, догура далеко више него што би по именима требало. Аргентина увијек подбаци, сигуран сам да су Аргентинци имали барем дупло јачу екипу него швабе 2010, али су их ови размонтирали са 4-0, и то због слабе тактике и недисциплине. АЛ да знају лопте, знају. Једино се не би сложио да су неки борци, прије да су пргави па се због тога чини да се боре.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 14:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

spotpala je napisao:
Za starog gaúchosa Schlagera (tipicno njemacko prezime) :) Ovaj lijevonogi fudbaler Andreas "Andy" Brehme, inace lijevi bek "panzera" je protiv "gaúchosa" u finalu WC-a 1990 izvodio penal DESNOM "slabijom" nogom, znaci finale WC-a takva odgovornost i takva sprdnja nezapamceno :)

jbg kolega,imaš problem što ja pamtim kao kornjača,i vrlo dobro znam da andreasu brehmeu desna noga nije služila samo za ulazak u autobus! 8) ...tako da je taj penal daleko od sprdnje.

najljepši gol tog SP 1990 je postigao Andreas Brehme-desnom nogom!...pogledaj od 1.20... 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I3r4t3liNpM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 15:03 
Pripravnik
Pripravnik

Ako vec pamtis znas da mu je lijeva noga bila jaca strana, a sto on i desnom zna da pogoditi to je vec znanje ili majstorija :), tako da opet ponavljam izvodio je penal "slabijom" desnom nogom.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 15:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jebo mu ja mater!

pošto se ti i ja slabije znamo,čisto da znaš da mi je ovo komentar kad ostanem bez argumenata..ostali već znaju :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Postavljene su kvote za prve utakmice.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ташко je napisao:
A mozda i zato sto nisu isti uslovi za igranje fudbala u Italiji i Nigeriji, tokom istorije.
Nigerija je siromasna; ratovala je 4-5 godina prije nekih 40, pa onda opet poslije sukobi, nemaju infrastrukture, nemaju mocne klubove... Igrace im naturaliziju i sta sve ne.

Ja bih rekao da ne mozemo znati.

Ukini Italijanima (ili bilo kome drugome) jaku ligu, klubove, stadione, pokupuj im igrace i daj im svoje pasose jedno 40-50 godina, pa cemo vidjeti koja bi se pjesma pjevala.

Italija više nema jaku ligu, a Engleska ima najjaču na svijetu pa opet kao reprezentacija su manje-više smiješni.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aman! Kakve veze?

Dobra liga nije garant za dobru reprezentaciju.
Ali ozbiljna liga je bitna za reprezentacije, pogotov danas. Nije mozda 60ih bila.
Italija, koliko god da je pala, opet je medj 5-6 liga na svijetu.
A dje Nigerija?

Poenta je bila u poredjenju zemalja osmog svijeta poput Nigerije, sa evropskim silama.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2014, 18:49 
Pripravnik
Pripravnik

Schlager je napisao:
jebo mu ja mater!

pošto se ti i ja slabije znamo,čisto da znaš da mi je ovo komentar kad ostanem bez argumenata..ostali već znaju :lol: :lol:

Eto sada sam te i ja upoznao :) Imas ti i previse tacnih i dobrih argumenata samo me ubode ovo za Andreasa B., a vec sam na njemu zaradio cugu prije par godina za sigurnu desnicu :)

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2014, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://mondo.rs/a683534/Sport/Fudbal/Su ... sanku.html

Joj Susica sabana

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2014, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Joj kad bilo koji trener nešto ovako izjavi, odma dođe ko alibi za neuspjeh. Jebem mu kru, nek cugaju do zore al kad izađu na teren da poginu.
Pa nisu igrači budale znaju da će biti razapeti od strane novinara i navijača ako bude debakl.
Ne samo bih, nego svi živi, se možda hondurasa i kostarike :D
Sad je samo fora šta je kome debakl.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Da li to znači da će igrati bunker, poput Irana?
Citiraj:
Sušić u Brazil vodi samo dva napadača i amidžića Svena

"TINO SVEN SUŠIĆ će u Brazil zbog prezimena", ironično nam je danas odgovorio izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić na pitanje čime je njegov bratić zaslužio poziv. Nažalost, ironični Safet je rekao samo istinu.

http://www.index.hr/sport/clanak/susic- ... 43638.aspx

Citiraj:
Samo u BiH: Potrošili milijune na moderni kamp u Zenici da bi se prirpemali u Hrasnic

NOGOMETNA reprezentacija BiH za debitantsko Svjetsko prvenstvo pripremat će se u Hrasnici na neuvjetnom travnjaku.

Iako je još u rujnu prošle godine predsjednik UEFA-e Michel Platini otvorio moderni kamp reprezentacije u Zenici, izbornik Safet Sušić odlučio je da se reprezentacija priprema u blizini Sarajeva na travnjaku koji je uništen nakon obilnih kiša i na kojem se može pripremati jedino vaterpolo reprezentacija.
http://www.index.hr/sport/clanak/samo-u ... 43656.aspx

:lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a-NUxuC8q4A[/youtube]

:lol:

Poslednji put menjao Choban dana 05 Maj 2014, 22:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
ko će znati šta je problem sa zenicom

Nego, kad ostale repke izbace sastav meći ovdje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]