banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 15:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Da li sebe smatrate agresivnom osobom?
da 28%  28%  [ 7 ]
ne 72%  72%  [ 18 ]
Ukupno glasova : 25
Autoru Poruka
 Tema posta: Agresivnost
PostPoslato: 15 Okt 2004, 07:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Recite mi da li ste ikad ispoljili agresivnost, i zasto. :-? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2004, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Čekaj malo, da li se gore treba glasati "za" agresivnost ako se ona ispoljila jednom ili ako se ispoljava preko neke granice učestanosti? Koja bi to bila granica i koliki potreban intenzitet ispoljavanja agresivnosti?

Mada ne, ne bih rekao da sam agresivan. Mnogi bi rekli: suviše miran.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2004, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
pa pazi, imam ja nekih svojih metoda za praznjene. kad zagusti, izoliram se negdje, razmislim o svemu, shutam zidove oko sebe to prodje. napolju medju ljudima uglavnom sam miran stalozen i skoro me je nemoguce isprovocirati. medjutim i kad dodje do toga, uglavnom se znam kontrolisati i ne pravim sranja...dok ne puknem ako se predje svaka granica :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2004, 13:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2003, 21:02
kad god osjetim da sam slaba i da ne mogu na neki 'normalan nacin' da se izborim sa situacijom postajem agresivna.to mi se cesce desavalo kad sam bila mladja,sada tek ponekad.ili jednostavno ako ti se citav dan desavaju s**nja na kraju puknes.nazalost,to mi se najcesce desava u kuci , a moji su mi najmanje krivi ali eto jednostavno su se zatekli tu u pogresnom casu. :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2004, 01:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2004, 19:51
Svako ima svojih momenata, bolje se malo isprazniti kad se 'poludi' nego skupljati u sebi, i skupljati, i skupljati i na kraju BUM! :mad: I onda kud koji milli moji :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 15:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
ih ina ti agresivna ? 0X dobro to za ispoljavanje u kuci na starcima, to nam se cini mi se svima desava pogotovo ako nemas onaj odnos roditelji- djeca da slobodno pricas o svojim problemima, pa kad si nervozan prosto im kazes nesto sto ne mislis, pa te oni pitaju : "djete sto si nervozno" a ti prosto odgovoris "zato"(kao da bi razumili i da im fino objasnis)...ali to je vec druga tema...elem svi smo mi nervozni i tu nervozu ispoljavamo na jedan ili drugi nacin...ja licno sportom i rekreacijom, a opet neki ljudi agresivnoscu(dokazivanje sakama ko je jaci,uz prolivanje krvi) , sto je primitivan nacin jer se sve moze rijesiti na fin nacin... :angel:

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
svakome od nas pukne film nekad.razlika je kako ispoljavamo tu agresivnost.ne znam da li se ovdje pojam agresivnost uzeo u smislu-RAZBITI NEKOGA??neko agresivnost lijeci muzikom,plivanjem,sexom(moje 3 omiljene metode),vezenjem goblena :wink: ,basketom,teretanom....
poenta je da se covjek isprazni.mnogo je zdravije.ne valja trpiti usebi,nije zdravo po tebe,ali i okolinu :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 21:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
Agresivnost kao definicija nazalost ne postoji , zbog toga moram da idem tezim putem da objasnim ono sto ja smatram je neko kao agresivna osoba.
Vecinom mladji ljudi su agresivni(ili bolje receno pate od agresivnosti, jer to je jedini nacin koji cini smisla da se ispolje onako kako se zaista osjecaju), agresivnost se ne moze kontrolisati( mada ja licno vjerujem da moze- sve je u mozgu--) i agresivnost je veoma veoma negativna osobina na covjeku. ( oh evo definicije :) _
Prvi put kad ja sam osjetila potres prouzrokovan agresivnoscu bio je nekoliko godina unatrag. Nazalost u pravom svjetlu sami sebe nikada nismo u mogucnosti da vidimo tako i meni je trebalo nekoliko godina da shvatim da sam ja ustvari agresivna osoba (obicno bez razloga) i da bih trebala poceti razmatranje nacina -kao to osjecanje obuzdati.??
Ovo cak smatram prilicno cool temom , mada je ovo sve sto sam ja htjela reci , postoji jos jedna stvar koju bih da dodam..
ne budi agresivan, veoma je providno nezrelo i bezrazlozno je u potpunosti.
bye

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2004, 22:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
....postoji, postoji :wink:
"Agresivnost je fizičko ili mentalno ozljeđivanje drugih ljudi, te destruktivno ponašanje usmjereno kažnjavanju i ozljeđivanju ljudi i uništavanju objekata".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 17:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Argentina je napisao:
....postoji, postoji :wink:
"Agresivnost je fizičko ili mentalno ozljeđivanje drugih ljudi, te destruktivno ponašanje usmjereno kažnjavanju i ozljeđivanju ljudi i uništavanju objekata".

e,po toj definiciji ja nisam agresivna :wink: ma svako je agresivan,ko kaze da nije laze.samo je pitanje koliko cesto sebi dopustimo taj luksuz. naravno da treba imati ventil da do ispoljavanja agresivnosti ne bi dolazilo.mislim da je to ustvari najvise povrjedjivanje sebe,jer drugi i zaborave,ali tebi krivica ne da. :(
e,anonima,pojma ti nemas kakva sam ja agresiva -bila :D ali odrastanjem naucis i da se nosis s tim,i da postanes skroz fina ososba :oops: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 17:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tough nisam razumila bas u potpunosti, rekla si da si bila agresivna, a onda nisi dovrsila kako si se izljecila ili nisi? Mislim da je u godinama puberteta normalno da si malo vise nervozan "bez razloga", jer hormoni luduju, ali kao sto si rekla uvidis na kraju da je greska u nama samima i pokusas to ispraviti, a za to treba dosta hrabrosti da to sebi priznas i volje da to ispravis ( sto je obrnuto proporcionalno brzini hormona koji putuju kroz tvoje tijelo). :lol:
Kako se odbraniti od agresivnih ljudi? :-?

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 18:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ina oces da kazes da 75% ljudi koji su glasali lazu?
(mislim na ono kada si rekla da svi koji kazu da nisu agresivni lazu)

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 18:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ignorises ih...mislim da to najvise ih nervira,jer je agresivnost mozda i zelja za paznjom :-? znam da je mene jako nerviralo kad niko nije odgovarao na moje provokacije,al onda se umoris i prestanes maltretirati narod
ne mislim da lazu svjesno ili tako nesto,ali svako o sebi ima najbolje misljenje'ko agresivan?ja?ja sam osmjeh proljeca! 8) 'to pod jedan,a drugo opet se razlicito tumaci agresivnost.pa ni ja nisam mlatila narod po ulici ili se tukla sa ukucanima,ali sam svjesna da sam bila agresivna

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 18:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
anonima je napisao:
tough nisam razumila bas u potpunosti, rekla si da si bila agresivna, a onda nisi dovrsila kako si se izljecila ili nisi? Mislim da je u godinama puberteta normalno da si malo vise nervozan "bez razloga", jer hormoni luduju, ali kao sto si rekla uvidis na kraju da je greska u nama samima i pokusas to ispraviti, a za to treba dosta hrabrosti da to sebi priznas i volje da to ispravis ( sto je obrnuto proporcionalno brzini hormona koji putuju kroz tvoje tijelo). :lol:
Kako se odbraniti od agresivnih ljudi? :-?

Agresivnost je isto tako dosta uticajna na stres. Mozda je na neki nacin najbolje da se upitas :zasto: i pronadjes pravi razlog zbog cega se osjecas tako. Moja agresivnost je prestala, kad sam se rjesila ljudi koji su me nervirali, kad sam promjenila nacin zivota i kad sam pronasla covjeka koji je zreo i koji me je naucio da agresivnost ne postoji onda kad i stvari koje prouzrokuju agresiju NESTANU!

kako se odbraniti agresivnih ljudi,????- rjesi ih se, mimoidji ih i ignorisi.U medjuvremenu ne postani isti kao i oni.

LOL

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2004, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
nije problem agresivnost toliki koliki
da se ona ne ispoljava na drugim ljudima

ako se naljutis izadjes vani izlupas vrecu, drvo ili zid i
istreses sranje iz sebe na necemu sto zaboli da li si ljut ili ne

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2004, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Tako bi trebalo da bude, kao sto rece ajsmen, ali nazalost tako nije.

Naime ovu temu sam postavio ponukan veoma malim istrazivanjem koje sam sproveo iz radoznalosti.
Da li onda smatrate da ako se ne ispoljava agresivnost dolazi do unistavanja ljudskog bica. Smatrate da ako se agresivnost ne ispoljava na bilo koji nacin, automatski vrsi agresija nad sobom.
:-? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2004, 15:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

citala sam nesto na taj fazon bas me utopija podsjeti-kao drzave sa visokom stopom ubistava imaju malu stopu samoubistava i obrnuto.pitanje je ka kome uputiti destruktivnost...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Nov 2004, 19:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

destrukcija se moze kanalisati i na lijep nacin tipa umjetnost, neka vrsta relaksacije, sport...

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2004, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
dosta tog sranja ce da rijesi virtuelna kaciga koja ce
donekle da prenese stvarnost pod virtuelno tako
da moze dobro da se iskoristi kao terapija ali i kao
zabava

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2004, 15:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2004, 12:13
Nekako je logicno da negativna osjecanja imaju los uticaj na onoga ko ih ispoljava,ponekad vise nego na nekoga kome su upucena.Kao kod svakog takvog osjecaja mislim da je bitan konkretan izvor nezadovoljstva.Licno smatram da vecina proizilazi iz ne rarazumjevanja,ili pogresnog shvatanja okoline(postupaka licnosi,uzroka dogadjaja...)Sagledajte malo profil istinski agresivnih osoba.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]