Не знам, можда и јесу напорни. Али то не оповргава сљедеће, да је Партизан канта за напуцавање и топовско месо у Евролиги, а све ми се више чини да су повреде само згодан изговор за лошу селекцију и ко зна какве још мутне радње (реално, и мени који не пратим сва дешавања помно и детаљно, јасно је да је Бертанс повријеђен још прошле сезоне, а Вестерман на почетку ове, што значи да су то несрећне околности које су могле и морале бити боље саниране). Онда, тај култ личности и недодирљивост тренера и све (углавном негативно, на жалост) што иде уз то су, вјерујем, постали дегутантни свим нормалним људима који се изјашњавају као навијачи Партизана. Разум поручује да оно што је "непогрешиво" и има оправдање за сваки неуспјех, не може бити добро, на дуже стазе. Мислим, разумијем да ту има тактизирања и свега, али је опет гадно. На крају, просто је смијешно да клуб који годинама игра Евролигу и влада домаћим такмичењима, у року од годину-двије дође у ситуацију да му од једне утакмице зависи судбина. Истина, неке околности нису ишле наруку, али толике успјехе не искористити да се створи одређена стабилност у сваком смислу, финансијском, играчком, преговарачком, говори да иза свега стоји група, или крајње неспособних, или крајње бескрупулозних ликова.
Опет, рекох, не познајем ствари нешто помно, па је могуће да претјерујем, али мислим да нисам ни толико далеко од истине.
_________________ Umro je Džimi Hendriks iz Sijetla, Klepton i Pejdž su dva matora pijetla, al' budućnost je ipak svijetla sve dok nam je Popokatepetla...
|