banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 15:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2014, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Launcher jeste grozan u svakom pogledu, ali to je barem lako srediti. 16GB verzija Motorole je nešto skuplja od P2, isto toliko 8GB verzija nešto jeftinija.
Na amazonu ima 4.3 od 10 od strane korisnika. Navode da je baterija preslaba, procesor spor, nema microSD utor, ružan, neki imaju problema sa mrežom itd.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 14:49 
<Enter_name> je napisao:
OK, zanemari launcher... ali mislilim da će Motorlin fabrički na 4.4.2 raditi bolje nego Apex na 4.1.2. Možeš reći i custom ROM, ali i sam znaš da oni rijetko rade bolje od fabričkog, uvijek im nešto fali. Isprobao sam ih bezbroj, i uvijek se na kraju vratim na fabrički. I dalje mislim da je G bolji izbor. P2 sam gledao davno, tek kad se pojavio... mislio sam ga uzeti, međutim ne opravdava svoju cijenu. Zato sam i uzeo SP.

Slazem se da je stock uglavnom najbolje rjesenje...mada i on nekada ima falinki koje se "zakrpe" u custom romovima...

Moto G launcher radi savrseno, nema nikakvog laga niti ista, ali nije samo o launcheru rijec, vec o cjelom sistemu, kitkat radi zaista rfantasticno (cist android, radi perfektno), cak i na mom dual core HTC-u nema nekih lagova, a programi generalno rade puno brze nego na sense-u...

Samo meni ta velicina ekrana ide na zivce, 4.3 mi je zaista premalo, 4.7 mi je recimo sasvim ok (pod uslovom da tipke nisu integrisane u ekran, vec da su odvojene)...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 14:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ja ne volim prevelike telefone. Prema meni, 4.3" je idealno, sve preko 4.7" teško upotreblivo. Al dobro, stvar ukusa...
Zadnji put kada sam gledao P2, koštao je oko 300 €. 16GB G je oko 200 €.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 14:55 
Citiraj:
stvar ukusa...

Upravo ovo, meni je idealno 4.7-5 inca, pa cak i 5.7 bih mogao imati jer puno ceprkam po telefonu...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
U dimenzijama širina im skoro ista, P2 je 3mm tanji, G 6mm niži...to je skoro nikakva razlika kad gledaš da dobijaš 0,5" više ekrana.

16GB G jeste 400KM, a P2 je 380KM. To su cijene iz prodavnica mobilnih u SA.

Ja kad sam prešao sa telefona od 3,5 inča na 4,3 imao sam osjećaj kao da tablet imam, a sad bih 5" bez problema prihvatio.
Stvar je i u tome da danas u odnosu na moj bivši Alcatel 997 mogu dobiti dosta veći ekran a da dimenzije telefona ostanu iste jer je on imao beskorisnog crnog dijela oko ekrana koliko hoćeš...komotno su mogle stati hardverske kontrolne tipke (a tako mi se i na motorli G čini kad je gledam)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
p2 je bolji telefon. jedino nece dobijati nadogradnje. vjerovatno ce dobiti najvise 4.2. ja samm zbog toga odustao od Matea

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2014, 19:58 
Refresh, 340 km...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 13:58 
Par slika...

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 11:51 
Moze lock...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]