T.L.T.I je napisao:
Na vidjeno, u uporodjenu, "The Wire" je samo jedan dobar vic.
Prvo, ne laprdaj. True detective je za sada dobra serija, koja ima potencijal da postane mnogo dobra. Nakon gledanja 6 epizoda svako poredjenje (jos uvijek) sa Wire-om je naivno (da ne govorim o nazivanju Wire-a vicom).
Drizzt je napisao:
Serija je ok, samo sve što se desilo u proteklih 5 epizoda možeš skontati i da odgledaš samo prvu. Valjda će sad krenuti da bude nepredvidljiva.
Istina, ja sam odma' skontao da je crnicma cilj da saznaju jel Kohle otresao ovome suprugu, pa da i oni okusaju srecu

Jeste spora, ali mi se to svidja (mada ima isforsiranih dijaloga koji se javljaju iznenada i nicim izazvani, a kojima se nastoji prikazati intelektualna superiornost Rust-a i njegovi unutrasnji nemiri). I, da, gotovo svaka epizoda je imala jedan veoma jak momenat, koji se uglavnom vezivao za njegov lik. ("fuck this life", npr.)
T.L.T.I je napisao:
Prostakluk i nevaspitanje, to su vase danasnje glavne karakteristike (čast retkim izuzecima).
Zalosno i činjenično stanje, zato i jesmo tu gde jesmo.
Ako se neko razlikuje i nije po vasem kalupu i sablonu, onda je prepotentan i bahat.
Izvinjavam se sto sam vam na tren poremetio vasu "dupe-čkapi" idilu i "long way" vasim Grand Paradama, Terminatorima, Facebook-ovima & Co

Jesi ti petnaestogodisnji gimnazijalac?

Vidim da gledas kvalitetne filmove i uglavnom ih dobro opisujes, ali iz tvojih postova mi se ipak cini da nemas blizak dodir sa stvarnoscu (malo slusas i posmatras ljude oko sebe i uglavnom, vjerujuci u sopstvenu intelektualnu superiornost nad vecinom- otuda i ljubav ovolika prema Kolu, cime i prema seriji, ne postujes tudja misljenja; citas klasike; gledas klasicne filmove; ucis filozofije; imas istu djevojku sedam godina, a i dalje ti ne da u dupe nego samo u čkapi, ili nemas djevojku uopste; povremeno koristis lake droge, pijes slatke rakije sa dvije crvenokose prijateljice), sto se vidi jer navodis da drugi ljudi vole Grand (ko moye da voli grand? to smo gledali iskljucivo zbog labudica kada smo bili u sedmom razredu i dok nije bilo interneta, da bi imali materijala za laksi san), a ti koji vole grand uglavnom nisu na forumu, ovdje smo svi ili fakultet zavrsili ili smo na vrijeme shvatili besmislenost toga cina, pismeni smo, visoki, lijepi, dakle imamo sve ono sto nedostaje onima koji gledaju pomenutu emisiju. FB je dobra stvar, Terminator je prelijep (osim treceg dijela, naravno) i samo musko koje sumnja u svoje opredjeljenje moze reci drugacije. Ovo Co nikad nisam gledao...