banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 15:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2014, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ono svi se prave da kiša pada povodom protesta u F BiH, ali evo ipak se neko usudio da malkice začačka mečkicu, pa okreno preko Pantelije i njegovih bisera....

Jel to neka cenzura , ovdje niko ništa???

Skickas från min iPhone via Tapatalk

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kad urade nesto konkretno onda mozemo pisati, tih 26 borackih organizacija ne znaju gdje udaraju.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
BORS je nažalost od svog stvaranja išao niz dlaku svima na vlasti. Kada ga je vodio Bojić, koji je danas poslanik SDS u PS BiH, pa evo Ćurguz, koji je ispočetka bio neutralan, ali svi znamo kome se priklonio. Članovi BORS-a su ljudi koji imaju svoje političke opcije, poštujem, ali kada je riječ o esencijalnim problemima, BORS nikada nije pokazao onu svoju sirovu snagu koja je trebala plašiti ove što vode državu.

Forumski borci će reći malo više na ovu temu, a i ja bih volio da čujem njihovo mišljenje.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Forumski borci će reći malo više na ovu temu, a i ja bih volio da čujem njihovo mišljenje.

mi se nismo borili za pare i bilo kakve privilegije.

citav taj boracki budzet (koji je za ovo drustvo OGROMAN) treba dati invalidima,ali onima sto su ostali bez dijelova tijela,a ne ovim stojakovicevevim folirantima i ostalima koji su potplatili komisije da dobiju invalidninu....i stipendirati djecu poginulih boraca...

ako te zanima moj odgovor,nisam ratovao za pare i nemam namjeru protestvovati ni za kakva prava.

nakon rata sam prvo radio kao konobar,pa sam imao tezgu na pijaci,pa montirao antene.....

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Mislim da je BORS trebao nešto uraditi kada je vršena privatizacija, pravljena zgrada Vlade, autoput, kada je prodan Telekom, kada su prenošene neke nadležnosti i slično.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Kad nismo bili u stanju ništa uraditi septembra 93 čisto sumnjam da će od ovog išta biti.Odprilike ciljevi su isti a mogućnosti daleko manje.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
mozda bih i rekao treba nesto uciniti ali skupili se borci u parku Mladen Stojanovic nekidan sa onim Vukoticem i prvi megafon u ruke i drzi govor Zeljo....cijeli rat donator u 2. krajiskoj.....jebaji ga....

Poslednji put menjao _Krol_ dana 24 Feb 2014, 22:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
ERROR je napisao:
Ono svi se prave da kiša pada povodom protesta u F BiH, ali evo ipak se neko usudio da malkice začačka mečkicu, pa okreno preko Pantelije i njegovih bisera....

Jel to neka cenzura , ovdje niko ništa???

Skickas från min iPhone via Tapatalk

Pa niko se nista ne pravi. Srbi zaista ne zele da protestuju zajedno sa Muslimanima...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
a sto se tice naslova teme,i pantelije curguza,mogu i tu dati svoje misljenje,iako ne znam koliko mogu biti objektivan....naime,rijec je starom sds-ovcu,koji je bio u dubici svasta nesto,krizni stab,mozda cak i predsjednik opstine...zaboravio sam...

uglavnom,kad je sve padalo,nakon oluje,nakon pada glamoca,grahova,drvara,petrovca,jajca,kad je sve otislo u vrazju mater,a narod bio demoralisan skroz,takoreci spakovan,on je sa svojim momcima odigrao glavnu ulogu u onom opstem napadu hrvatske vojske....sigurno ne bi danas bilo ni dubice,ni kostajnice,novog grada,a vrlo vjerovatno ni prijedora,mozda cak ni banjaluke da nisu ti momci razbili 18 septembra 2 najjace hrvatske brigade,tigrove iz zagreba,a pogotovo gromove,u sisku je bila sedmodnevna zalost!...to je bio tracak nade za sav ovaj nas srpski narod ovdje,i jasan pokazatelj onoga sto ja stalno ponavljam-gdje god je pruzen ikakav otpor,nista nam nisu mogli!!!

a sto se tice njegove danasnje uloge,najvise me podsjeca na ranku misic...privjesak vlasti. :(

znaci,potpuno razdvajam njegovu ulogu iz tih sudbonosnih dana septembra 1995,i ovo u sta se danas pretvorio.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

krol2 je napisao:
mozda bih i rekao treba nesto uciniti ali skupili se borci u parku Mladen Stojanovic nekidan sa onim Vukoticem i prvi megafon u ruke i drzi govor Zeljo....cijeli rat donator u 2. krajiskoj.....jebaji ga....

:lol: Ja kad vidim onog "borca" iz Laktaša,koji je redovan na svim protestima,sa štakama i kartonskim transparentima obješenim o vrat,zastidim se što sam ikad obukao uniformu :angry4: .Lik je bio na ratištu sveukupno jedan mjesec.Nebi ni tad otišao da ga vojna policija nije uhvatila u selu i deportovala u jedinicu.Inače nije invalid već štake nosi samo kad su demonstracije :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka

sad me ti spijo podsjeti....hapsio ja nekog u Kosjerovu.....kazu bog ga uhvatiti ne moze...a on bandit iskopao rupu ispod psece kucice...cim nesto osjeti trk u rupu,zena namakne kucicu a ker hoce lanac da otkine kad udjes u dvoriste......srecom dezurna komsinica to vidjela pa nam dosapnula...... :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako je ime komšinici da je malo ucjenjujem :lol:
može pp

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka

ma ne znam jebi je.....stara zena bila...ne znam ni njemu prezime...ili je Lakic ili Vrzina.....dvojicu sam ganjao.....davno bilo a ja dole zasao tad i nikad vise :D

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 05:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa Erorrorko, kada ces prestati vjerovati vjerovati vlastitoj kvazi politickoj i kvazi novinarskoj eliti? I konacno se pouzdati u vlastite sposobnosti rasudjivanja? Jer nisi glup.
Hebo ga mish, sprdices tolike godine, a neces mrdnuti dalje od tipicnog pripadnika 1. Lake Malmö brigade.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 05:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

krol2 je napisao:
ma ne znam jebi je.....stara zena bila...ne znam ni njemu prezime...ili je Lakic ili Vrzina.....dvojicu sam ganjao.....davno bilo a ja dole zasao tad i nikad vise :D

A sto neces? :D

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Meni taj Curguz ide na kurac, kad god sam vodio neke saradnike na Mrakovicu uvijek je gore i krka nesto.
Da imam vremena isao bih pomoci ljudima da najure pedercinu.

Inace, ne treba mi nista, ni staz nisam htio upisivati, niti sam se upisivao u neki registar boraca kad su ga pravili.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka

ma boli uvo Panteliju...stucovao brke,navio viklere na siskice...guzi snase gdje stigne i trosi pare....kazu da je hrpu dubicana zaposlio u bl

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ja samo jedno ne kontam, zasto su borci koji se stvarno nalaze u stanju socijalne potrebe, dozvolili drzavi da ih povuce za nos i napravi im udruzenje ? Zbog cega ne bi osnovali nezavisna udruzenja, kao sto je to u federaciji, hrvatskoj ?
Tamo djeluju udruzenja na nivou bivsih jedinica, i to je po meni sasvim ok.
Iz budzeta dobijaju sredstva na osnovu brojnosti.

Pre par dana sam bio u selu na nekoj sahrani i razgovarao sa bivsim vojnicima, i kad sam im rekao za ovo nasli se u cudu, kao "zar to moze".

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.klix.ba/vijesti/bih/bivsi-bo ... /140224150

Tema je nastala odmah nakon emisije ;-)

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka

Rocker je napisao:
Ja samo jedno ne kontam, zasto su borci koji se stvarno nalaze u stanju socijalne potrebe, dozvolili drzavi da ih povuce za nos i napravi im udruzenje ? Zbog cega ne bi osnovali nezavisna udruzenja, kao sto je to u federaciji, hrvatskoj ?
Tamo djeluju udruzenja na nivou bivsih jedinica, i to je po meni sasvim ok.
Iz budzeta dobijaju sredstva na osnovu brojnosti.

Pre par dana sam bio u selu na nekoj sahrani i razgovarao sa bivsim vojnicima, i kad sam im rekao za ovo nasli se u cudu, kao "zar to moze".

postoji to i kod nas...ali nas drzava ne jebe ni 2%,samo preusmjeri na bors....

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]