banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 14 Feb 2014, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
vlade_divac je napisao:
Kao frišak korisnik Total TV, imao bih dva pitanja za one koji bi možda bili voljni da odgovore, ako su se susretali s tim.

Kao prvo, kako naštimati teletekst, pošto na odgovarajući dugmić na daljinskom ne funkcioniše?
A kao drugo, da li iko ima opciju "Total kuća", kako funkcioniše, da li ima nekih problema ili na tom dodatnom ili na glavnom risiveru? Moj monter veli da je to kao fol još u povojima, da ima puno problema, da ledi slika, bla-bla truć-truć, pa ne znam koliko ima istine u svemu tome.

Unaprijed zahvaljujem.

Na tim HD daljincima teletext dobijes na tarabu-tipka ispod broja 9.

Sto se tice TTV kuce, neophodan je telefonska linija-parica a detalje mozes kod kolege Schlagera koji takodje prati ovu temu :)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 19:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
vjerovatno sam mu ja to i rekao za ttv kucu,lici mi na moj vokavular :lol: :lol: ..svima kazem,i ne lazem da je uvijek bolje imati twin i dvije pretplate..puozdanije je...

uglavnom,to je bilo u ono vrijeme kad je call back pravio probleme,pa se nije znalo ko je vise gubio zivce...domacin kome su majstori stalno u kuci,ili majstori koji samo trose svoje vrijeme i benzin na reklamacije za koje nisu krivi...sad je to sve mnogo bolje,ali ne mozes ih puskom natjerat vise da rade to..samo jos jednog imam koji to uopste hoce da radi,i to samo zato sto mora,jer sam mu rekao da je to nasa obaveza.

kad stigne roba,javi se,rijesicemo nesto.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 19:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Kolega Schlager, imam dva TV-a u stanu i ako bi kačio Total, šta su konkretno uslovi i koja je cijena svega? Unaprijed hvala!

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 19:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

u ovoj varijanti sa ttv kuca,platio bi 130 maraka u startu...nakon toga tri mjeseca gratis full paket,tj po 1km...a po isteku promo perioda biras paket....90% ih se opredjeljuje za ovaj od 16km mjesecno,imas sve sto ti treba...a posto imas dva tv,placao bi za taj drugi receiver 7km...znaci,23 marke mjesecno...

detaljnije o paketima na http://www.totaltv.tv

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 20:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Za pakete znam, samo su me zanimale tehničke finese. Hvala na infu :)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
u ovoj varijanti sa ttv kuca,platio bi 130 maraka u startu...nakon toga tri mjeseca gratis full paket,tj po 1km...a po isteku promo perioda biras paket....90% ih se opredjeljuje za ovaj od 16km mjesecno,imas sve sto ti treba...a posto imas dva tv,placao bi za taj drugi receiver 7km...znaci,23 marke mjesecno...

detaljnije o paketima na http://www.totaltv.tv

Vazil ovo i za dijasporu,mislim ovo sa dva tv i dva totala?

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 20:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne vazi,zato sto je uslov da se sve uveze sa fixnim telefonom.

uostalom,koliko ja znam,total tv bih nije ni predvidjen za dijasporu. 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 21:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Naravno. Nije logicno.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 22:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2012, 09:14
Javite se meni, ja sam kancelarija za dijasporu..hehe

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2014, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
ne vazi,zato sto je uslov da se sve uveze sa fixnim telefonom.

uostalom,koliko ja znam,total tv bih nije ni predvidjen za dijasporu. 8)

Можда није ал је направљен превид да сателит "баца" до Азербејџана скоро. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 16:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
Nova ekskluziva, AXN Spin :)

http://www.personalmag.rs/it/kablovska- ... otal-tv-u/

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 12:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2014, 13:03
strašan kanal nema šta, copy-paste osnovnog axn-a :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 13:04 
Pripravnik
Pripravnik

svaki strani lokalizovani kanal sa serijama i filmovima je imao siromasan program na pocetku.
fox nije imao dvije dobre serije, a vidi ga sad, ubjedljivo nesto najbolje sto postoji na kablovskoj, najbolje svjetske serije idu sa danom zakasnjenja za premijerama. ne sumnjam da ce i axn spin kada mu stigne finansijska injekcija od sbb-a biti izuzetno respektabilan kanal i uvijek sam za uvodjenje stranih lokalizovanih kanala.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Kakve veze ima AXN sa SBB-om. AXN-ov vlasnik je Sony Pictures Entertainment a SBB je u vlasništvu United Grupe. Operater nema nikakvog uticaja na uređivačku politiku AXN-a. Ono što će oni emitovati isključivo zavisi od strategije za Istočnu, Zapadnu, Srednju i ostale djelove Evrope.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:00 
Pripravnik
Pripravnik

90 posto stranih kanala su lokalizovani/razvijani zahvaljujuci sbb-u, naravno pricam o srpskoj lokalizaciji. evo i ovdje vidimo termin ekskluzivno na sbb-u, neka uzimaju i 15 centi od svakog korisnika opet ce dobiti vise para nego od svih ostalih ostalih operatera zajedno, a kada neko ima pare, taj moze i da ojaca program, imamo odlican primjer foxovih i viasatovih kanala koje "razvija sbb"

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 14:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
E jos napisi da sbb pise scenario i snima serije za HBO pa da "zaokruzimo" pricu o SBB-u. Smanji malo pobi djecu. SBB jedino moze sa bazom svojih pretplatnika uticati na lokalizaciju da u tom segmentu finansira neki kanal.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik

uopste nije tajna da sbb lokalizuje kanale na srpski, da ubaca na total tv samo lokalizovane kanale(nekad zone, sad cbs su jedini izuzetak) od nekih lokalizacija su odustali(motors), neke su platili(scifi, comedy central), neke razvijaju i nemaju ih iptv u srbiji i crnoj gori, niti ce ih imati(foxovi, cinestarovi)

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 19:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Nije problem u titlovanju nego u tome sto ti tvrdis da total placa foxu za serije koje ce emitovati. Pretjera ga brate. Da si vlasnik sbb-a opet ga pretjera.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 00:16 
Pripravnik
Pripravnik

bice da me nisi razumio, strani kanali najvise para dobiju od sbb-a i kada dodju kod njih, posebno ako su im ekskluziva u srbiji onda zestoko podignu kvalitet. sjecam se odlicno fox lifea i fox crimea na pocetku, vremenom su dosli do visokog nivoa, a o foxu sad i da ne pricam. znam isto kakav je program bio comedy centrala na pocetku, a kakav je sad, naravno da pare koje dobijaju od svakog korisnika zestoko doprinose da podignu nivo, a necemo se lagati jedno je elta sa svojih 100-ak hiljada(iako nije prijavila ni pola toga), a nesto drugo united grupa sa preko milion.
isto nije tajna da nikad ne bi imali ovoliko lokalizovanih kanala da nema sbb-a, pogledaj koliko ih je samo malo lokalizovao telekom, nije to lako iznijeti.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 12:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
garry69 je napisao:
imamo odlican primjer foxovih i viasatovih kanala koje "razvija sbb"

joj mene joj, što ti nama napriča :o :križa-se-lijevom-i-desnom-u-isto-vrijeme:

Viasatove kanale razvija SBB? Jel znaš ti koliko miliona ljudi gleda Viastove kanale? Isti kanal (isti feed, isti program, samo drugi titlovi/audio) koji ti gledaš na recimo Viasat History, gleda još 140 miliona Rusa, 40 miliona Poljaka i da ne nabrajam dalje koliko Čeha, Mađara, Šveđana, Danaca itd .. i sad reče, "razvija ih SBB" i "zato su oni na početku imali loš program i čim su došli u SBB se naglo popraviše"? Samo da kažem OMG i još jednom da OMG, ne znam što drugo da kažem :o

Ista stvar je sa Comedy Central Extra, aj pogledaj u koliko zemalja ide ISTI KANAL, ISTI FEED, ISTI PROGRAM samo različiti titlovi/audio, jer meni je neugodno napisati popis zemalja ispast će da te namjerno brukam :o

FOX kanali (naš feed) idu u nešto manje zemalja, namijenjen je za ovu Balkan regiju, ali opet reći da ga "razvija SBB" je i više nego hrabro :o I kad smo kod programa FOX-a, nešto se ne bi složio da se on nešto puno razvijao, otkako je plasirao toliko programa sve više ima repriza, na FOX Movies umjesto filmova gledamo njemačke serije, serije koje su premijerno išle na FOX Life-u sad idu na FOX-u a Life je postao reprizni kanal. Da ne bude zabune, volim ja FOX kanale, ali da se nešto puno razvijao od starta - i nije baš, umjesto 2 deci soka sa litrom vode, dobili smo 3 deci soka sa 5 litara vode.. :wink:

I p.s. AXN Spin (isti feed) nije kako reče "tek krenuo", taj kanal sa istim programom postoji već godinu dana i u tom periodu je mogao da malo "razvije" svoj program, ali nije. On je eksluziva samo u Srbiji i BiH (CG ne znam).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]