Citiraj:
то је поприлично надувано
I nije bas kada je neko na dijeti i kada zeli da se momacki "izreze", a ko zeli samo da skine stomak da se ne vidi ispod majice kr. rukava moze i 1 gr po kg, ionako vecina njih ni nema misice koje mogu izgubiti...
Citiraj:
ти само треба да "обрнеш" однос мишића и сала.
Samo?
Pomislio bi covjek da je pi*kin dim skinuti 5-10 kila sala i zamijeniti ih misicima...
Citiraj:
Што се вјежби за трбушњаке (а и иначе) тиче, велики број понављања има мало смисла, све чега можеш урадити преко неких 20 понављања има мало утицаја на даљи раст мишића, повећава једино издржљивост, јер се онда претвара у кардио вјежбу. Кад радиш комплексније вјежбе за труп, трбушњаци такође јачају, па ни нема потребе да их радиш засебно, бар према мом искуству.
Amen i aleluja...ja nisam jedno vrijeme nikako radio trbusnjake i onda sjeo za onu spravu za trbusne i stavio je najjace i fino odradio 3-4 serije tako, cucanj i mrtvo stvarno odlicno jacaju trbusne misice, milion puta bolje nego bjesomucno radjenje po 1000 trbusnjaka,a onaj ko odradi polako i sa kontrakcijom 20 trbusnjaka upalice ih 10x bolje nego opet to batrganje na 100 komada...
Samo zajebano kod trbusnih misica je da su isto kao i recimo listovi, ili ih imas ili nemas, ja am bukvalno imao vene po stomaku, ali sam imao "plitke" trbusnjake koji se nisu bas isticali...moze se vidjeti i kod bildera, kod svjetskih takmicara i kod nasih takmicara, mala razlika u misicima stomaka, dok su svi ostali misici nebo i zemlja...