banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Feb 2014, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Na rukometašima Borca se vidjelo da su van trenažnog procesa, totalno, jer su pravili 2-3 puta "pauze za odmor" gdje praktično po 5 min nisu uspjevali ni pogoditi okvir gola Partizana.
Partizan tokom čitavog meča ko pogubljen, razgoropadili su se tek u posljednja dva minuta i 15 sekundi kada je Borac uveo mladiće sa klupe i prepolovili prednost sa 26:16 na konačnih 26:21.

Hvala ljudima sa Bel TV

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 22:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nikad u zivotu nisam vidio profesionalog sportistu, da je toliko operisan od sporta koji prakticira, od onog nesretnog Mandica :lol: :lol:

Cim coek primi loptu, ja se pocinjem smijati, znam da ce napraviti neki skandal :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
:lol:

„Nesrećno smo izgubili u prethodnom kolu, ali nas to nije obeshrabrilo da i u narednim utakmicama idemo isključivo na pobedu. Znamo da nas u Banja Luci čeka puna hala navijača jer su karte već rasprodate. To nas posebno raduje jer je to publika koja voli rukomet i Partizan“, kaže golman crno-belih, Radivoje Ristanović
................. danas malo drugačija priča iz tabora crno bijelih, nisu više toliko nadobudni
„Banjalučani su pokazali da zaslužuju da imaju ozbiljan rukometni klub. Više nego zaslužena pobeda Borca, održali su nam lekciju iz sporta. Krivo mi je što smo se Banjalučanima predstavili u očajnom svetlu. Nadam se da ćemo izvući neku korist. Rezultat ovog meča nije realan, treba da bude 10 razlike, na moju žalost. Hteli smo da uvećamo bodovni saldo na tabeli, nismo uspeli, a kako stvari stoje, očigledno ćemo i ostati na mestu na kom se sada nalazimo", rekao je trener Partizana Aleksandar Brković.

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 15 Feb 2014, 22:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Čas i na terenu i na tribinama! Banja Luka je Borcev grad, a ostali simpatizeri su statisticka greška u crveno-plavom gradu. "Ne damo Borac", ko se nije najezio kada vidiš da cijela dvorana skandira!

Momci pored svega deklasiraju partizan koji je najavio pobjedu ovde :lol:
Tešić, Šubara, Mario odlični, ali sramota bi bilo nekog kritikovati za bilo šta znajući u kakvim uslovima rade momci.

Kapa dole.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 22:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Odlična atmosfera, šteta zbog pada na kraju. Ladno je moglo i 10+.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
ako je ovo najbolji klub u srbiji onda je srbijanski rukomet u ambisu totalnom..

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 23:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Cosa Nostra je napisao:
ako je ovo najbolji klub u srbiji onda je srbijanski rukomet u ambisu totalnom..

A kad je to njihov klupski rukomet bio nesto previse bolji od naseg?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 00:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 01:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Свака част играчима !
Видјело се да играју за публику,видјело се да играју срцем.
Након сваког гола крило,Тешић,се окрето према публици и виленио.
И момак средњи бек,Јанковић,је л' се мени учинило или је у једном тренутку трго грб и галамио "Ово је Борац" ?
Биће ипак да сам се ја гадно истрпао. :)

У сваком случају опет свака част играчима,у штрајку су,боре се са индијанцима из управе и опет није им тешко када су видјели препуну дворану да играју срцем и одувају партизан.

Свака част и свима који су били синоћ.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 12:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja uvijek pisem i sto treba i sto ne treba,a vjerovatno me niko dosad nije napusio samo zbog godina,i zbog toga sto pratim borac vec 40 godina...ali mozda je i doslo vrijeme da me neko konacno napusi...

prvo da kazem da nisam bio na utakmici sinoc jer nisam u bl,ali mi je suza krenula jutros gledajuc ovaj klip "NE DAMO- BORAC!!"..

i nesto sto vam se nece svidjet...naime,neuporedivo bih ponosniji bio da je ovako krcata dvorana bila protiv metalurga,meskova,vardara,tatrana,ili ostalih ekipa koje su ucesnici Lige Sampiona i 10 puta jace od raspalog partizana,zadnjeg na tabeli...protiv gorepomenutih dodje 700 ljudi..

nek izvlaci zakljucak ko kakav hoce,nek pljuje..ali ima nesto u meni sto se svadja protiv toga sto samo dolazak zvezde ili partizana izaziva ovakvu euforiju...

opletite,vrijedjajte slobodno...ne ljutim se...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Пише се Јанковић, а чита се Шубара.

Кад нам се вратио Трки Фризер? То нико не помиње :)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 12:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
dolazila je grupa i protiv metalurga i sloge iz doboja i sl...
nemoj to tako da gledas, zasto to ne posmatrati u kontekstu situacije u kojoj se klub nalazi, da se momcima pruzi podrska u jebenoj situaciji???
NIJEDNOM se sinoc nije j.bala majka partizanu,grobarima i sl...koga boli neka stvar za njima?!

@Ташко sjedi 1 !!!! nisi upratio trade na relaciji Prijedor - BL !?!?! nama Trkulja, a njima Hercegovac :D molim ocjenu ovog transfera sa strucne strane :D

Poslednji put menjao vlakanje dana 16 Feb 2014, 12:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Činjenica je da su kod Srba CZ i Partizan konkurencija svim manjim klubovima, u bilo kom sportu. Tako je kako je, to ima svoje dublje razloge i ne da se promijeniti preko noći. Bitno je pokazati, i pokazali smo, da je u Banjaluci glavni klub Borac. To je nešto što u ovolikoj mjeri ne može da se ostvari ni u Novom Sadu, ni u Nišu, ni u Kragujevcu. Bez obzira što je u dvorani juče bio i određeni broj pristalica Partizana koji su ćutke pratili utakmicu, ogromna većina je glasno i jasno bila uz Borac i to je poruka koju prije svega treba da čuju mladi u ovom gradu.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Теша синоћ подсјетио на Мелу и Ђукића у неким моментима :D Напредовао је мали гадно, само константа је мајка.

А ово за навијаче, управо што каже китопсина, било је потребно показати ко је газда у граду па и шире. Свијест у граду што се тиче навијања се драстично промјенила, а ја вјерујем да је управо доступност информација допринијела да је данас Борац једини клуб о којем се прича у граду.
Раније се гледало оно што телевизије сервирају, данас се навија за клуб из свог града, част изузецима, који се, већ сам рекао полако своде на ниво статистичке грешке.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 12:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
dolazila je grupa i protiv metalurga i sloge iz doboja i sl...

nije se moj post ni odnosio na grupu Lesinari,oni su jedino i sto podsjeca na nekadasnji BORAC.

Vec na ostale,koji protiv degenerisanog partizana nakrcaju borik,a protiv ucesnika LS ih nema nigdje,osim ako dolazi RK Zagreb...ma,nebitno..

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
vjerovao ili ne, ali kad su ljudi culi da ce i lesinari organizovano u Borik, velika vecina se i odlucila da ide u dvoranu

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 13:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

gledajuci jesenas utakmicu radnicki nis-crvena zvezda na arenasport,prvi put sam se poslije rata najezio,vidjevsi da postoji sredina gdje ove delije i grobari ne dominiraju...na svakom drugom stadionu,cak i gradovima sa tradicijom,kao novi sad,krusevac,subotica,tokom prenosa se cuje samo pjesma delija i grobara :( :( ...

to me iz srca podsjetilo na nekadsnju banjaluku,gdje zvezda i kad je bila sampion evrope,nije imala vise od 15% pristalica na gradskom (ZA PARTIZAN JOS DUPLO MANJE!)!!!

volio bih da sam sinoc bio dio svega,ali isto bih tako volio da se ljubav prema borcu ne iskazuje samo protiv tih blizanaca...

al dobro,eto ima i to pozitivno...ako opet zaigramo neku regionalnu za bodove,bar se zna za koga ce kucat banjalucko srce!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
vlakanje je napisao:

@Ташко sjedi 1 !!!! nisi upratio trade na relaciji Prijedor - BL !?!?! nama Trkulja, a njima Hercegovac :D molim ocjenu ovog transfera sa strucne strane :D

Pa nisam pratio temu uopste... Znam da je Dule Fantom otisao, ali nisam znao da je Trki dio dogovora.
Transfer je i vise nego odlican :D

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G3vH1G8EgDs[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]