banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 15:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2014, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
misliš na spontani udar :D

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
spijo je napisao:
Najjači su mi ovi koji su početkom devedesetih bivšu državu zvali tamnicom naroda a danas demonstriraju sve sa titinoim slikama na transparentima.

Imas onaj video na youtube sa picetma rata u Sarajevu gdje narod skandira Tito Partija, a Josip Pejakovic se drelji u mikrofon Bosna, Bosna.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 06 Feb 2014, 12:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ih, pa nama je super.

edit: Evo citam da tuzilastvo kupuje novo auto za 103.000KM, znaci da para ima.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Evo još jedne pozitivne slike :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
spijo je napisao:
Najjači su mi ovi koji su početkom devedesetih bivšu državu zvali tamnicom naroda a danas demonstriraju sve sa titinoim slikama na transparentima.

Imas onaj video na youtube sa picetma rata u Sarajevu gdje narod skandira Tito Partija, a Josip Pejakovic se drelji u mikrofon Bosna, Bosna.

To je samo logičan slijed stvari.Moraju se na neki način zahvaliti Titi i partiji jer im je priznao naciju (Kardelj) dok je Josip dreljio kruni "nacije".

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pogledaj video.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 14:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
evo postaje sve zanimljivije,i po ostatku federacije se širi bunt...razbijena stakla na vladi kantona sarajevo,demonstranti na ulicama bihaća,zenice,a u tuzli angažovana i specijalna policija!!....

moja lična prognoza je da se promjeniti neće ništa,ali ipak lijepo nek se konačno našao neko da pokaže da ono nije samo fraza..ono "možeš kako hoćeš.ali ne možeš dokle hoćeš"....nek ih ovako bar malo prpa uhvati :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
вечерас на дневнику ће леми да изјави:

"ови догађаји у федерацији су још један доказ чињеници коју ми тврдимо већ годинама а то је да је РС јака, стабилна, независна и боља половина БиХ. ови тамо у федерацији ће ускоро изразити жељу да се прикључе РСу ХА ХА ХА, шалим се мало"

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Danas pobjegnu kroz prozor sa posla, sutra dođu kao da se ništa nije desilo i sva šteta ide na teret građana...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno. Btw. prica se da plate muriji u FBiH kasne?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 14:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
ови догађаји у федерацији су још један доказ чињеници коју ми тврдимо већ годинама а то је да је РС јака, стабилна, независна и боља половина БиХ. ови тамо у федерацији ће ускоро изразити жељу да се прикључе РСу ХА ХА ХА, шалим се мало"

naš narod ovdje(većina) je pošten,radan,ali jbg,genetski nema usađenu tu vrstu buntovništva...ne skandiraju nama dzaba tamo muslimani na svakom gostovanju gdje odemo "nije malo 500 godina,500 godina" :( :( ...jednostavno,u genima nam je to "ćuti,trpi,bilo je i gore"...

u konkretnom primjeru,ovdje je duplo gore nego tamo....minimalna penzija ovdje je 169 maraka,a u fbih je 320 km....borac tamo,nebitno da li je iz komponente hvo ili abih, primi za svaki mjesec koliko ja za godinu!
od 20 najvećih firmi i izvoznika-19 je iz fbih....sačuvali su oba svoja telekoma...

zato akžem,niti je realno ovdje očekivati neki bunt,niti ja mislim da se buntovima može nešto promjenit u zemljama gdje postoje demokratski izbori...

stoga,neće se ni tamo promjenit ništa,ali lijepo je bar ponekad isprepadat te političke i tajkunske pičkice...čisto da vide da nisu "sposobni" već da su mali..jako mali...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Schlager je napisao:
Citiraj:
ови догађаји у федерацији су још један доказ чињеници коју ми тврдимо већ годинама а то је да је РС јака, стабилна, независна и боља половина БиХ. ови тамо у федерацији ће ускоро изразити жељу да се прикључе РСу ХА ХА ХА, шалим се мало"

naš narod ovdje(većina) je pošten,radan,ali jbg,genetski nema usađenu tu vrstu buntovništva...ne skandiraju nama dzaba tamo muslimani na svakom gostovanju gdje odemo "nije malo 500 godina,500 godina" :( :( ...jednostavno,u genima nam je to "ćuti,trpi,bilo je i gore"...

u konkretnom primjeru,ovdje je duplo gore nego tamo....minimalna penzija ovdje je 169 maraka,a u fbih je 320 km....borac tamo,nebitno da li je iz komponente hvo ili abih, primi za svaki mjesec koliko ja za godinu!
od 20 najvećih firmi i izvoznika-19 je iz fbih....sačuvali su oba svoja telekoma...

zato akžem,niti je realno ovdje očekivati neki bunt,niti ja mislim da se buntovima može nešto promjenit u zemljama gdje postoje demokratski izbori...

stoga,neće se ni tamo promjenit ništa,ali lijepo je bar ponekad isprepadat te političke i tajkunske pičkice...čisto da vide da nisu "sposobni" već da su mali..jako mali...

пази, ти бројеви тако кад кажеш дјелују као да је тамо боље али ја тај дојам не стичем кад одем тамо.
послом сам често ишао у федерацију, мени тамо све изгледа бједније, сиромашније и запуштеније него код нас.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
The_new_Statesman je napisao:
Naravno. Btw. prica se da plate muriji u FBiH kasne?

Konkretno sto se tice Tuzlanskog kantona, oni su pred kolapsom, nemaju cvonjka vise.

Schlager je napisao:

u konkretnom primjeru,ovdje je duplo gore nego tamo....minimalna penzija ovdje je 169 maraka,a u fbih je 320 km....

Kao prvo, nista oni nisu bolji od nas, isto je to sve samo sto su oni odrodili. :)

Kao drugo, dzaba ti penzija od 320 ako je ne dobijas. Daleko od tog da hvalim ovo nase, al' nije tudja trava bas toliko zelenija.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Tesko je prognozirat ovje bilo sta.Mi smo cudan narod. :roll:

Moze doci do sirenja bunta i nezadovoljstva. Medjutim bunt kao bunt nista ne znaci i nista ne mijenja ako nije organizovan.
A pitanje je koje su to snage koje ce dati nesto novo i povesti??? Nema ih.

Ne postoji stepen bijede i siromastva koji ce da dovede do neke promjene sam od sebe. Nema veze koliko se prikazivalo na tv i vidio sraman, bjedan i nistavan zivot ljudi pa i ovje u BiH.
Romani, filmovi, slike, clanci, koncerti, pjesme ne mjenjaju svijet.

Samo organizovani napor moze promjenit stvari.
Dodje li do vecih talasanja svuda po ovoj zemlji sto ju napravise novim Guzistanom onda ce doci i lova...oce oce.

Na politcarima je sad da podignu temperaturu do usijanja da se to vani dobro vidi kao los primjer(nedaj boze da se prosiri u region).
Znaci treba eskalirat a u isto vrijeme sacuvat svoje fotelje,a politicari to mogu, oni to znaju najbolje.
Ako zestoko eskaliraju socijalni nemiri a oni su najopasniji, nacionalni ili nacionalisticki se daju rijesit i sve poslije ostaje isto.
Socijalni nemiri su opasani cesto su radikalni, traze duboke i sustinske promjene. Socijalni nemiri nekad znaju da ruse i temelje i prave nove gradjevine koje nisu pozeljne da se vide ili da nicu.

Zato lova mora da dodje od nekud u krajnjoj situaciji zna se od kud.
Ne od onih koji ju imaju ovdje u BiH vec iz vana.

Lova ce doci od EU u obliku novih uslovljenih kredita i zaduzenja(citaj rasprodaje u bescenje drzavni firmi i resursa tj skidanje gaca a gaca vise nema... jbg onda ostaje samo saginjanje i vazelin).

Od tih novih kredita iz EU ako dodju 99 % ce kanalisat ekipa a 1% procenat ce bit dato narodu da se smire nemiri.
Naravno, ovih 99% sto ce ekipa skloni ce narod da vraca plus onaj svoj 1%.

Jer kako neko rece sirotinja je najbogatija ona uvijek na kraju sve plati. :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
"Циљеви! Циљеви! Циљеви!"

студенати Студентског дома "Митар Мирић" у Сарајеву на демонстрацијама 1991. године, ТЛН3

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Za sutra najavljeni protesti u Banjoj Luci u znak podrške Tuzlacima

http://www.klix.ba/vijesti/bih/za-sutra-najavljeni-protesti-u-banjoj-luci-u-znak-podrske-tuzlacima/140206100

A u komentaru ispod:
pijana_semsa: Jos ga nikad od srbina nisam primila,a tako bih voljela 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Tagovi: građanski bunt u BiH

Evo ih opet kao i sa JMBG :D

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Prosli put sam se zaletio, ovaj put cu biti oprezan i reci cu da je MOZDA napokon to prava stvar. Ako nema politicke pozadine onda jeste, ako ima, dovidjenja i prijatno

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uz Kljiks kao upravljacem javnog mjenja sa one strane jastuka? Nemoj da si smjesan :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]