banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 15:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2014, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Mnogi od vas fulaju poentu jer na pocetku razgovora treba uzeti u obzir da ovo skakanje uopste nije sport.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 15:59 
I da jest i da nije....nikakve veze nema...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
shakal je napisao:
Mnogi od vas fulaju poentu jer na pocetku razgovora treba uzeti u obzir da ovo skakanje uopste nije sport.

Shako, Pero.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
А ко је уопште релевантан да каже шта је спорт а шта не, можда неко ко прати све спортске портале чита спортску штампу разумије се у тактику, технику, физичку припрему, спортске повреде, баљезга по порталима и форумима и уз то се не бави спортом и изгледа ко морж такви обично и пишу сличне глупости. Код нас су сви стручњаци за спортске науке, а новинари експерти за спорт.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
prasica je napisao:
I, samo da razjasnim. Jel po tebi treba sve u Banjaluci da stoji, da ne bude podrzano, jer imamo ''slavni'' Borac?
Znaci, ne dati nikavu sansu drugim sportovima, nek se sami snalaze, jer su te pare potrebne ''slavnom'' Borcu ili si samo alergican na iznose za koje mislis da ce se neko ugraditi?

To niko nije rekao, neka nađu sponzore i pa nek obitavaju i prave prvenstva do mile volje, i jedni i drugi!
Rikas je napisao:
Код нас су сви стручњаци за спортске науке, а новинари експерти за спорт.

Tačno. Ali je dosta ovdje stručnijih za finansije oko kojih se i vrti diskusija.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ili to ili rekrativci koji svoj hobi pokusavaju podvaliti kao sport. ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
prasica je napisao:
I, samo da razjasnim. Jel po tebi treba sve u Banjaluci da stoji, da ne bude podrzano, jer imamo ''slavni'' Borac?
Znaci, ne dati nikavu sansu drugim sportovima, nek se sami snalaze, jer su te pare potrebne ''slavnom'' Borcu ili si samo alergican na iznose za koje mislis da ce se neko ugraditi?

To niko nije rekao, neka nađu sponzore i pa nek obitavaju i prave prvenstva do mile volje, i jedni i drugi!

Znači, ne treba uopšte izdvajati za sport?

Shako, jeste hobi. Divan hobi! :)
Imaš li ti hobi?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tebi je stvarno logika u kvaru.....

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa, prosvijetli me. Slabo sam spavala, ali me interesuje mišljenje. Kažeš da i jedni i drugi sebi nađu sponzore, pa nek obitavaju. Ja te pitam onda da li država u tom slučaju ne treba da finansira sport?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

prasica je napisao:
nepokoreni je napisao:
prasica je napisao:

Znači, ne treba uopšte izdvajati za sport?

Shako, jeste hobi. Divan hobi! :)
Imaš li ti hobi?

Imam, cak dva. Al' mi ne pada na pamet ni za jedan da tvrdim kako je to sport, svjetski priznat.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

prasica je napisao:
Pa, prosvijetli me. Slabo sam spavala, ali me interesuje mišljenje. Kažeš da i jedni i drugi sebi nađu sponzore, pa nek obitavaju. Ja te pitam onda da li država u tom slučaju ne treba da finansira sport?

O jbt....država treba da ti dadne aerodrom ili livadu na korištenje, a za sve ostale troškove nađi sponzore i finansije, osim budžeta grada i poreskih obveznika!

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:34 
Znaci to tako treba... hvala na info... :D

Shakp vas lozi...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
prasica je napisao:
Schlager je napisao:

uglavnom,taj milion za tri dana je cifra koju fk i rk borac dobiju zajedno za dvije-tri godine... :( ...a to su simboli banjaluke,koji uz to za taj novac zabavljaju hiljade i hiljade banjalučana te dve-tri godine iz nedjelje u nedjelju,a ovamo samo tri dana padobranstva...

ili da budem do kraja konkretan i opredjelim se nedvosmisleno....sve do od 100 000 maraka iz budzeta-podržavam organizaciju-sve preko,ne podržavam!

Neko me je pitao zasto branim padobrance. Branim ih jer je ovdje bilo direktnih prozivki da su se bas oni ugradili. Nisu i .

ovo što "slavni borac" stavljaš u navodne znake je jako maliciozno.

pretpostavljam da si suviše mlada za takvu vrstu ironije,ne stoji ti to...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ako se finansira fudbal, koji se u vecini ozbiljnih liga ne finansira, ne vidim zasto se ne bi finansirao sport kao sto je padobranstvo?
Sport ko sport i poimenicno organizatore je malo bezveze prozivati, iz razloga sto je to isto u sve i jednom nasem sportu.
Vecina sa ove teme zna kakve se stvari desavaju u fudbalu, kakve nas budale jebu, za par hiljada i za par miliona, za zemlju, za stadion, za gradnju tribine itd. U fudbalu nisu stvari kristalno jasne, a upuceniji smo hiljadu puta nego u ovo.

15 hiljada je sasvim ok, dok je 15 miliona za sjesti i plakati i ne zelim da vjerujem u to.
Meni licno, do nekih 150 hiljada bi bilo prihvatljivo, za ovakvu jednu manifestaciju, koja ce se odrzati sad i ko zna kad.
Pogotovo, ako su ove kotizacije i njihovi iznosi tacni.

Nepokoreni, citas li ti sta brane pise? Preko pola miliona se treba skupiti upravo od kotizacija. Koliko je to kerozina?

To da li je sport ili nije, to su uglavnom kompleksaske rasprave.
Ljudi treniraju, imaju formacije, fizicke treninge, takticke, tehnicke... Bla, bla. Pogotovo ono ciljano "skakanje".
Ne vidim zasto to nije sport, a ski-skokovi jesu? Koji je to faktor odluke? A ski-skokove gledamo svi, manje-vise.

Svaki sport treba biti podrzan od strane Grada i Drzave, ali proporcionalno.
U zavisnosti od toga koliko djece/ljudi igra taj sport, gleda taj sport i narvno mora biti neki bonus za ove "tradicionalne" banjalucke sportove i kolektive. Uopste se ne smiju dovoditi u istu ravan RK i FK Borac sa bilo kim.

Npr, odbojkaski klubovi Banjaluke dobiju za godinu dana 10.000 maraka. Deset hiljada!
A misim da su 4 kluba. 2500 hiljade svakom. Kotizacije u RS i BiH savezu su skuplje od tih 2500. Tj, dodju taman tu negdje, ali treba jos 17% i vec ste probili budzet.
I sad da se za padobranstvo izdvajaju toliki milioni je samo takav autogo pred izbore, tako da se nadam da nece od toga biti nista.
Pogotovo, sto se za ono padobranstvo u Aleksandrovcu daju silni novci godinama, od privatnih i javnih preduzeca, pa shodno tome odbojkasi i svi ostali probiju budzet, a da godina nije ni krenula.

Ipak, Nada Tesanovic je BL i RS sport ukopavala do sada vise puta, pa se zbog toga plasim ovih miliona.
Pa da sledece godine damo jos 3-4 miliona za njen Rukometni Klub, kad vec za ovo moze 15.

P.S. Ko god se ugradi vise od dopune za telefon i rezervoara goriva, jebo mu ja mater.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Imam 30 godina, nije maliciozno ni najmanje, već realno. "Slavni" Borac je bio, sada nije. Znam za Borac i za Lešinare, od kad znam za sebe. Odrasla sam u Boriku. Znam i za auto trke na koje me je tata vodio prije rata, kao i za padobrance u Banjaluci. Znam i za boks u Banjaluci, družila sam se ćerkom Nermina Šabanovića.
Imam ljubav prema gradu i prema onome što potiče iz grada, ali vi očigledno nemate, jer ste popljuvali ljude koji sebe nesebično daju u padobranstvo i pokušavaju da se za grad čuje i na neki drugi način.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Prasice, necemo pretjerivati. Vijesti i desavanja su od danas do sutra. Kako se zvao onaj grad u Japanu gdje je sjebana nuklearka?

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 06 Feb 2014, 17:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 16:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Nepokoreni, citas li ti sta brane pise? Preko pola miliona se treba skupiti upravo od kotizacija. Koliko je to kerozina?

Čovječe oni nemaju avion za taj sport, koji moraju da zakupe za lovu, kerozin je manja briga..ili će možda neka od država u regionu da pokloni avion sve sa posadom i opremom? Ni kanadere za požare ne daju džabe a kamo li za ovaj "sport".

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Koliko kosta takva jedna Cesna? Ili dvije. Ili neki treci avion.
Koliko je uopste aviona potrebno? Je l' se to sve obavi jednim?
Kontam, Cesne su malene, one su za 4-5 ljudi...

Evo npr, RK Borac je dobio od RK Zagreb besplatno podlogu, istina polovnu, ali i takva vrijedi preko 100.000 KM.
Bar se tako pisalo u to vrijeme na temi RK. Naravno, mi smo zasrali nesto oko prevoza, nismo imali da platimo, bla-bla...
Sad se iskreno ne sjecam, je l' to ova trenutna podloga, jedna te ista, ali rekao bih da jeste.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 17:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
previše vjeruješ onoj lollipop :lol:

ja mislim da je ova podloga ili od ovog zadnjeg svjetskog juniorskog prvenstva,ili su nas iz seha lige uslovili da je kupimo,a ne od rk zagreb...

šalim se ovo za lollipop,kasnije sam i sa druge strane čuo da su nam nudili,ali mi nismo mogli riješiti čak ni carinu i prevoz :( :(

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 17:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Koliko kosta takva jedna Cesna? Ili dvije. Ili neki treci avion.
Koliko je uopste aviona potrebno? Je l' se to sve obavi jednim?
Kontam, Cesne su malene, one su za 4-5 ljudi..

To je premalen avion za manifestaciju takvog tipa (puno takmičara)....treba ti veći avion ili više takvih Cesni opet ti dođe na isto - veliki troškovi :-? Cesne su avioni za trenažu padobranaca klupskog tipa.

Poslednji put menjao nepokoreni dana 06 Feb 2014, 17:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]