Pozdrav za forumaše i prije svega pitao bih cijenjene administratore zašto je potrebno pet dana za aktivaciju naloga? U međuvremenu, skoro sam i zaboravio o čemu sam htio pisati...BlicTV? Šta reći? Da li su oni kod vas neažurni? Da li se vama dešavalo, kao meni, na analogiji, da kanal bude "zaleđen" dva dana? Ili više? Tako je meni bilo sa, recimo, ES2 prije nekoliko dana. Da li vama odgovaraju kad im pošaljete mejl sa pitanjem ili sugestijom? Meni nisu? Možda mi Outlook Express nije ispravan?! Znam ja da, pa ugovoru, oni nisu u obavezi da imaju neke kanale. I znam da smo mi, kao potrošači, prilično nezaštićeni. Nezaštićeni od, recimo, Pink terora. Izbacuju Nat Geo, alfu i omegu svakog obrazovnog programa. A ubacuju PinkPediu! Je li misle da su gledaoci, široka masa, zapravo idioti? Evo sad nema ni B92. A nema ni Prve. Šta reći za SportKlub? Za Foxove kanale. Ali tu je Balkanika. Nesumnjivo će do kraja godine biti i 7-8 ArenaSportova. Ili 5-6 Pink Musica, folkova i koječega još. Da li se kvantitetom može nadomjestiti kvalitet? Od Pinkovih kanala, makar za analogiju, treba ubaciti premium, film i, eventualno, klasik ili vestern. I to je to. I još, pored toliko fta na astri informativnih kanala kao npr. russia today, bbc world ili euronews...Nijedan. Ali, tu je RTL2.de. Ko to gleda? Bolje imati samo Boomerang ili Cartoon nego pet šest drugih, lošijih dječijih kanala, slabog kvaliteta. Evo sad gledam info kanal u kome obavještavaju za zagreb indoors a on završio prije ihajhaj vremena. Mislio sam, kupio ih slovenački telekom i tu će biti ozbiljnost kad ono... Eto, sad mi je lakše kad sam se makar vama izjadao. Pozdrav!!!
|