banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 20:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2014, 03:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Hertzog je napisao:
Mesas babe i zabe, problem u komunikaciji sa tobom je razlika izmedju emotivnog i objektivnog gledanja na temu

Да је једини, па да човјек каже, али 90% људи на овој теми има тај проблем. Зато и настају ове бесмислене расправе типа "не треба њима, треба овим нашима".

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 12:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nisi ti mene @drug razumio :D

nisam ja fudbalski klub borac nijednom ni izdvojio,već sam isključivo pisao o brandu borac...osim ako te nije zbunilo ovo što sam pominjao okser,la korunju i kajzerslautern..

rk borac je i mnogo veći brand od fk borac..pričaju ovi naši treneri i igrači koji su godinama radili i rade u njemačkoj,petković,marka itd,da nema nijemca srednjih godina i starijih da nije čuo za banjaluku i da ne zna tačno gdje se nalazi,upravo zbog rk borac...a nije samo u njemačkoj tako bilo,već u većini evrope..

fk borac nije baš taj globalni nivo,ali regionalno apsolutno jeste..

kk borac već ne spada u ovu priču,osim onih par godina poslije rata,to je uglavnom bila trećeligaška priča kao što je i danas..

uglavnom,takve svoje znamenitosti treba i grad da pomaže maximalno,samo naći neki način kako da to bude transparentno...sa što manje đoga,šipovaca,ringa i janjetovića.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Slika

Od prošle godine.

Nadam se da ćemo moći vidjeti ove godine ovo:

Slika

Naravno, neće ih biti ovoliko, ali sličan fazon.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ima kod nas i fudbalski klub. Naravno, ne igraju k'o Real al' slican fazon. :)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 13:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Мени, на примјер, није јасно како у земљама много богатијим од наше, фудбалске лиге функционишу као полупрофесионалне, па и као такви имају исто или више успјеха од наших "професионалаца". Добар вид помоћи градова својим фудбалским клубовима би био кроз неке олакшице при запошљавању, да фудбалерима опет остане времена за тренирање. Онда би и трошкови клубова и лиге били много мањи, а све остало би ионако било исто, и посјете на стадионима, и резултати у Европи. Са кошарком, рукометом и сл. би то ишло још лакше.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
shakal je napisao:
Ima kod nas i fudbalski klub. Naravno, ne igraju k'o Real al' slican fazon. :)

Mislila sam samo reći da će ih biti manje, ali na isti fazon. Ovo je bilo obaranje rekorda i ova disciplina (canopy formation) je jedna od planiranih na Svjetskom prvenstvu.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 21:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Schlager je napisao:
nisi ti mene @drug razumio :D
nisam ja fudbalski klub borac nijednom ni izdvojio,već sam isključivo pisao o brandu borac...osim ako te nije zbunilo ovo što sam pominjao okser,la korunju i kajzerslautern..
rk borac je i mnogo veći brand od fk borac..pričaju ovi naši treneri i igrači koji su godinama radili i rade u njemačkoj,petković,marka itd,da nema nijemca srednjih godina i starijih da nije čuo za banjaluku i da ne zna tačno gdje se nalazi,upravo zbog rk borac...a nije samo u njemačkoj tako bilo,već u većini evrope..

Tacno. Nije sad zbog toga sto unosim subjektivnost u cijelu pricu :D vec je stvarno tako, bez obzira ko sta mislio. Da se razumijemo, i meni je fudbalski dio brenda Borac najbitniji. Ipak fudbal je fudbal. Ja bih najsretniji bio kad bi FK Borac u anrednih 5 godina uzeo vezano 5 trofeja prvaka BiH, kad bi taj isti FK Borac stigao do grupne faze Lige sampiona, kad bi RK Borac bio konstatno medju tri u SEHA ligi, kad bi KK Borac bio bar stalni ucesnik Lige BiH, kad bi Sandro Poletan bio momak kome cemo se diviti, kad bi Branka Vranjes i brat i sestra Ceprkalo otisli na OI, kad bi dobili Vaterpolo klub koji bi dostojanstveno mogao igrati Ligu Srbije, kad bi kajakas Darko Savic bar otisao na OI, kad bi se politicari prestali "ugradjivati" u sportske manifestacije, izgradnju sportskih objekata i terena. Na zalost, onda sam se probudio :(

Ali, nada umire posljednja. :wink:

Sto se tice padobraskog prvenstva, zna li ko kakav je stav roditelja poginulih padobranaca. Mislim da je njihov stav na ova desavanja i u savezu ali i oko odrzavanja samog SP veoma bitan.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2014, 23:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mislim da nije loše da se kod nas održavaju svakakve manifestacije, pa i ti kajaci, dajaci, raftinzi i slično. Treba dati šansu i tim ljudima što treniraju i trude se da nešto postignu, ali i svaka čast ovima što uspiju dobiti organizaciju. Samo, to ne treba koštati milione, ali kod nas ne može drugačije.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 02:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A7dFjdA_0HU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Erazmo Roterdamski je napisao:
Mislim da nije loše da se kod nas održavaju svakakve manifestacije, pa i ti kajaci, dajaci, raftinzi i slično. Treba dati šansu i tim ljudima što treniraju i trude se da nešto postignu, ali i svaka čast ovima što uspiju dobiti organizaciju. Samo, to ne treba koštati milione, ali kod nas ne može drugačije.

Ali dve godine zaredom odrzavati neko suludo takmicenje koje izmuze bruku para, stvarno nema smisla

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 09:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mnogo vise ljudi se trudi da prehrani svoje porodice pa im je malo nejasano trosenje tolikih para na trud nekoliko pojedinaca.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 09:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42

Bas me zanima ko im je konkurencija, ako je uospte imaju? Butan, Svazilend, Lesoto?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 09:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Svjetski krovni savezi samo traže budale koje će se kandidovati da dobiju ovakvo takmičenje, jer da od ovoga ima nekakve koristi zar postoji neko ko misli da bi mi to uspjeli da dobijemo pored Svicarske, Njemačke ili neke druge zemlje koja zna kako da svaki uloženi Evro pretvori u pet zarađenih.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
35th CISM World Military Parachuting Championship Buochs (Switzerland) 15 Jul to 27 Jul 2010

8th FAI World Cup of Artistic Events Saarlouis (Germany) 01 Aug to 07 Aug 2011 Details
10th FAI European Formation Skydiving Championships Saarlouis (Germany) 01 Aug to 07 Aug 2011 Details
17th FAI World Cup of Formation Skydiving Saarlouis (Germany) 01 Aug to 07 Aug 2011

5th CISM Military World Games Rio de Janeiro (Brazil) 17 Jul to 24 Jul 2011

2nd FAI European Canopy Piloting Parachuting Championship Klatovy (Czech Rep.) 22 Aug to 27 Aug 2011 Details
6th FAI World Cup of Canopy Piloting Klatovy (Czech Rep.) 22 Aug to 27 Aug 2011

8th FAI Open European Artistic Events Parachuting Championships Prostejov (Czech Rep.) 26 Aug to 02 Sep 2012 Details
18th FAI World Cup of Formation Skydiving Prostejov (Czech Rep.) 26 Aug to 02 Sep 2012 Details
9th FAI World Cup of Artistic Events Prostejov (Czech Rep.) 26 Aug to 02 Sep 2012

13th FAI World Canopy Formation Parachuting Championships Teuge (Netherlands) 08 Sep to 14 Sep 2008

18th FAI World Formation Skydiving Championships La Salmagne - Maubeuge (France) 09 Aug to 14 Aug 2008 Details
7th FAI World Artistic Skydiving Championships La Salmagne - Maubeuge (France) 09 Aug to 14 Aug 2008 Details
2008 Europa Cup Belluno (Italy) 08 Aug to 10 Aug 2008 Details
30th FAI World Style and Accuracy Parachuting Championship Lucenec (Slovakia) 26 Jul to 02 Aug 2008 Details
4th FAI Junior World Style & Accuracy Parachuting Championships Lucenec (Slovakia) 26 Jul to 02 Aug 2008

mrsko mi kopirati vise, ali jos nisu odrzane u butanu, svazilendu a ocam ni u lesotu...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A koliko je npr. Svica budzetskih para dala u organizaciju?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

koliko smo mi?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 09:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve preko 0.00 KM je skupo.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 10:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
shakal je napisao:

Bas me zanima ko im je konkurencija, ako je uospte imaju? Butan, Svazilend, Lesoto?

Nemam pojma to.
Herc, slažem se da ovi pretjeruju. Htio sam reći da je dobro kada se nešto dešava u gradu. Sad, što smo mi stoka, to je druga stvar. Vidjeli smo svi šta je bilo na onom SP u rukometu. Toga nam fali, ali ne možemo dobiti ni jednu takvu utakmicu u nekom ekipnom sportu, pa ni u bosku gdje smo nekada haralli, jer su uništili sveijedan klub pa ne mogu ni prismrditi nekom evropskom takmičenju koje bi privuklo ljude.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo. Bez ljudi nema sponzora. A bez sponzora nema para. I to je to.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2014, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne znam kako ce biti ove godine, ali evo info za proslu:
Citiraj:
Complete Package Basic Package
FS – one discipline 890 EUR 640 EUR
FS – two disciplines 1190 EUR 940 EUR
VFS 790 EUR 540 EUR
FS + VFS 1040 EUR 790 EUR
AE – one discipline 750 EUR 500 EUR
AE – two disciplines 1050 EUR 800 EUR
Officials and alternates 540 EUR 290 EUR
Accompanying persons 450 EUR 200EUR

Entry fee for training judges is (if there will be 4 training judges):
- Formation skydiving – 980 EUR
- Artistic events – 980 EUR
In case that there are Training Judges that would like to stay extra days, it will be possible.
This option will be charged 80EUR for person per day.

For training jumps we will use the same types of aircrafts as determined in Paragraph 16.
Training jumps from L410 will start on August the 8th.
Training jumps from PC6 will start on August the 10th.
The price of the jump for – 4-way open and 4-way female – will be 20 EUR per jump.
The price of jump from – 8-way, VFS, AE – will be 22 EUR per jump.

nije mi poznato koju je cifru grad dao, tj ne znam da li su uopste nesto dali mimo redovnih davanja za klub (oko 10 hiljada KM cini mi se )... ako su i dali nesto vraceno je kroz poreze... prvenstvo je fakticki samoodrzivo, a u organizaciji su vecinom borci VRS i istinski zaljubljenici u padobranstvo...

ako vi imate druge informacije slobodno ih iznesite... glupo je ovo porediti sa otimacinom u kanjonu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]