banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 08:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jan 2014, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kako igra cibona, fenoemalno, sve sa dva igrača Planinić - ŠArić, jednim dobrim basketašim Blesingejmom, veteranom Siriščevićem, solidnim Kuridžom i vetereanima Rozićem i Kusom, s tim da ovaj drugi večeras nije igrao.
Atraktivno, s puno energije. Svaka im čast, jesu ustaše, ali kidaju najstrašnije.

A i Rimac pokazuje da zna.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 21:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2013, 22:23
Siriscevic nije veteran, 1987 je godiste (danas je bio odlican), a Kus vrlo malo igra ove sezone, njima je zapravo prijalo sto su se oslobodili Stroberija i Dzeninga koji su poprilicni divljaci. Za ABA ligu imaju vrlo dobru ekipu.
PS Jagodic-Kuridza je nas :)

Poslednji put menjao Uncle_Scrooge dana 25 Jan 2014, 21:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stroberi i nije divilji. Mogao bi on pomoći ovoj ekipi. Janing manje više

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 21:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

A jesi li gledao onu utakmicu protiv Zvezde kad su im najavljivali raspad, zadnju u kojoj su igrali njih dvojica sta su radili, katastrofa...igrali su privatnu utakmicu sto rece komentator tada.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste tada, ali kad su već bili "otišli" onda su se zajebavali. Ali Stroberi je baš vukao i prošle i ove sezone.
Sumnjam da bi se njega odrekli da je bilo para, pa čak i Jeninga.
Možda jesu malo gušili ostale, ali u suštini su njihove poene preuzeli ŠArić i Bleingejm, tako da ti na dođe isto, i ova dvojica sad troše sijaset lopti. Ali i nemaju nekog izbora.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A nešto kontam, pošto je vrlo vjerovatno da će Zvezda završiti prva, njima bi bilo bolje da u polufinalu igraju sa cibonom ,nego Cedevitom i Budućnosti. Jest Cibona u naletu sada, ali ne mogu 2-3 igrača vući toliko, pogotovo u punom pioniru, protiv dosta jače ekipe.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 21:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa i taj Blesingejm je sto ti rece basketas ali mora se imati jedan takav, a trojica su previse :)

Planinic se popravio u odnosu na prvi dio sezone, valjda je i on bio u odlasku.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

PA Janing je šuter klasični, daj blok na 45 stepeni i on šuta. Stroberija ja gotivim pa sam možda subjektivan, ali on kad se naljuti kida u oba prva. REcimo, mogao bi doći ko zamjena Šilbu. 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Uncle_Scrooge je napisao:
Od kada se "raspala", Cibona razvaljuje...a ovaj u postu iznad mog se kao i obicno provaljuje sa svojim genijalnim prognozama na ovom forumu...internet sve trpi...ti "raspadi" ex-Yu ekipa koje imaju ledja me podsjecaju na socijalizam u kome firma dodje do stecaja, dobije prinudnog upravnika, sve se slegne nakon kratkog vremena i gura se dalje kao i do tada...ili jos i bolje.

Sacekaj kraj sezone pa onda mudro zakljucuj ko je pogrijesio i provaljivao se. Kako si samo pametan, odusevljen sam :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 17:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Imao si ti jos bisera, kao onda kad si pred kraj prosle sezone ismijavao Bogdana kako ce on "kao" da izdominira u finalima ABA i Superlige, pa kad si pricao kako ce "siromasni" Partizan da dovuce ne znam kakva pojacanja, sada ovo za Cibonu, pa na kraju nisi u stanju ni da zapamtis da se Bertans zove Bertans a ne BertRans kako stalno pises...i to samo na ovo malo tema koje ja pratim, sta tek pises na ostalim...steta sto nema ignore opcije da bi se mogle izbjeci neke gluposti...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Za nekoga ko se registrovao u avgustu prošle godine dobro si upratio i prethodnu sezonu :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 18:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sto se tice Cibone, ocito im je uletio neki sponzor jer su zadrzali Planinica koji je bio u kanalu i pred odlaskom a sad igra vrlo dobro i puno motivisanije, doveli par solidnih igraca iz hrvatske lige, taman posla da jedna Cibona igra samo sa juniorima...a i ovih par juniora poput Arapovica su dobri.

@danijell
registrovao sam se upravo da bih mogao da podsjetim ljude na neke gluposti koje su pisali posto sam citao forum i prije registracije - a ovaj lik mi je upao u oci posto cesto pise bez veze...niko ne voli kritiku i nece da prizna svoju gresku vec odmah staju u neki odbrambeni stav i ironisu...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
danijell je napisao:
Za nekoga ko se registrovao u avgustu prošle godine dobro si upratio i prethodnu sezonu :)

Momak je bistar i vidovit, pri tom par puta banovan ali jebiga, ne moze da shvati sta znaci ban :)
Takodje ne moze da shvati kako izgleda kad jedan kosarkas izdominira, kao ni to da ce se Cibona do kraja sezone raspasti totalno ako neke pare ne udju u klub. Ali trudi se momak, ne bih da grijesim dusu :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 18:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Evo, opet...staje u odbrambeni stav i ironise umjesto da prizna da lupa gluposti cim tapne po tastaturi.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 22:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakva monotona utakmica između PArtizana i MZT-a. Imam osjećaj da su i jedni i drugi mrske volje izašli na teren, a kad su već izašli jedva čekali kraj iste. Slobodno bacanja kao nogom da tuku, lopta ide lelujavo ka košu. Geševski po stare dane igra koliko treba, centri Partizana to samo prate, kao da ih ne zanima šta ovaj radi.
Nakon utakmice kao da se nije ništa ni desilo, MZT kao da je pobjedio Vršac, pa ajd ko veli, očekivalo se. NA areni smanjili zvuk, imam osjećaj kao da je 100 ljudi u dvorani a ne 5 milja.
Tepić se ni izčeg povrijedi, valjda nije ozbiljno.
Situacija s Bogdanom više nego interesantna :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 22:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Raspad sistema kod komsije

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 22:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Bravo za post cacice,sve si rekao a i ti gio si u pravu za raspad sistema

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 23:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Losa je situacija,to je neupitno.Pa bio je raspad i prosle sezone bas negdje u ovo doba.Totalni.Davane su nam male sanse za F4 uopste.Mnogi se nasladjivali,ponadali se mnogo cemu i svi smo bili svjedoci sta se desilo na kraju.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa nije bila bas ovako losa, nikada vise povreda i to kljucnih igraca, mada ce se do F4 oporaviti neki od njih, u svakom slucaju mozete biti treci, sto vam je svejedno jer u oba slucaja verovatno idete na cedevitu

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ovaj Radnicki je stvarno trula ekipa, pa to je strasno... Zao mi Mega Vizure, ali samo neka zavrse ispred ovih Mutinih levata

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]