banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 00:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 256  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jan 2014, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Aciki,ali bi nakon toga odsjekao sebi ruku :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne razumjem se ja nešto u tu politiku, ali koliko vidim dotični Ivica ionako radi šta mu ovaj kaže...samim tim posrednika izbaciti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 09:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zasto Aci Maci ;-)

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zato što smo ipak dio jebene Evrope i tu treba graditi svoje mjesto.Usvakom drugom slučajubit ćemo moneta za potkusurivanje atlanskih imperija.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U tom kontekstu Ivici jer cemo imati bar neke sanse da brzo naucimo kako da postanemo dio te jebene Evrope a da to nije na nasu stetu.

Svabe jos uvijek nisu ni greskom negdje izvezli bolji zivot i napredak. Amerima se to bar nekoliko puta omaklo.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Svabe jos uvijek nisu ni greskom negdje izvezli bolji zivot i napredak

Slovačka mi prva na um pade :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pomogli su tako sto je KIA otvorila poveliku fabriku automobila. A Kia dolazi iz Juzne Koreje, inace poznate kao veliki i stari prijatelj Njemacke ;-)

Na primjer :-)

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 11:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slovačka spada u red najvećih proizvođača automobila ali Njemačka važi za njenog najvećeg kupca.Nego da se mi vratimo na pređašnju priču.

Citiraj:
U tom kontekstu Ivici jer cemo imati bar neke sanse da brzo naucimo kako da postanemo dio te jebene Evrope a da to nije na nasu stetu.

Znači da nema štete priklanjanjem Atlanskim silama dok sa druge strane nam oteše Kosovo,teritorijalno.Privredno,samo se sjeti kome su prodane duvanska industrija i Sartid nakon Đinđićevog ubistva,po kojoj cjeni i koliko su građani od toga imali koristi.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

KosoVo smo izgubili zato sto Sloba nije ucinio nista da Klintonu na krilima Dejtona ponudi rjesavanje i drugog tihog zarista ;-)

To pred izbore.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: Počeo si me zabavljati ili me navlačiš da ja pričam o onome što u stvari i ti misliš.Al nema veze,idemo dalje.
U vezi nauka kako da postanemo,kako ti kažeš,dio EU a da to ne bude na našu štetu:
Spoiler:
Citiraj:
Danas, na godišnjicu ubistva Zorana Đinđića, je zapravo dan kad se pre svega treba podsetiti lupeške privatizacije Sartida koja je realizovana dve nedelje nakon atentata i usred onog morbidnog vanrednog stanja koje se kobajagi “protiv organizovanog kriminala” borilo zabranjujući radničke štrajkove i skupove.

U to vreme, u Srbiji se odvijala pritajena i potmula ali žestoka borba između USA i nemačkog kapitala za kontrolu nad privatizacijom Srbije uopšte i za privatizaciju Sartida napose. Izvan Srbije, ta borba i suprotnost interesa su se najjasnije izrazili transparentima na USA tenkovima prilikom ulaska u Bagdad – transparentima na kojima je pisalo “Sledeće stanice – Berlin i Pariz”. Pretnja je više nego jasna.

Ako su tako otvoreno mogli pretiti velikim silama Nemačkoj i Francuskoj, zašto onda ne bi mogli organizovati i atentat na predsednika kukavne srpske vlade koji nije bio spreman da im baš bezuslovno i bezobzirno pomogne u potiskivanju nemačkog i evropskog kapitala. Nije to ni mogao biti jer su njegove obaveze prema Nemačkoj bile mnogo veće i jače od obaveza prema USA. Zbog toga je i slovio i slovi i danas za tadašnjeg ključnog nemačkog čoveka u vladi Srbije.

Najveći poverioci Sartida bili su upravo nemački i austrijski investitori i u slučaju stečaja oni su imali pravo njegove preče kupovine. Jedini način da Ameri tada maznu Sartid bio je da se spreči regularan stečaj preduzeća i aukcija njegove imovine i da im se preda “direktnom nagodbom sa državom” i upravo to je i učinjeno – dve nedelje posle ubistva Đinđića. Umesto blebetanja šuplje mantre o “Đinđićevoj viziji” bilo bi mnogo razumnije preispitati taj kontekst sukobljenih interesa u otimanju oko privatizacije Srbije i njegov epilog i veze tog konteksta i tog epiloga sa atentatom na Đinđića. Lično sam uveren da je on ubijen pre svega zbog toga što nije bio niti je mogao biti lojalan USA privatizatorima Srbije u meri u kojoj su oni to zahtevali.

Sartid je privatizovan arhibanditski i US Stil ga je cedio dok je u arsenalu nekadašnje vojske Jugoslavije i Srbije bilo dovoljno teškog naoružanja da kao “staro gvožđe” posluži kao skoro besplatna sirovina za jeftinu proizvodnju čelika. Kada su ti resursi iscrpljeni, Ameri su ga isceđenog “velikodušno” vratili vladi Srbije, ostavivši joj u miraz još i stotine miliona evra svojih dugova. Činjenica da je ta privatizacija Sartida jedna od privatizacija čiju reviziju i danas zahteva EU pokazuje da ni evropski gaulajteri USA imperijalizma – Angela Merkel i Nikolas Narkozi - nisu uspeli da sasvim zataškaju taj USA banditizam i prema Srbiji i prema Balkanu i prema Evropi, a pre svega prema EU zagovornicima “slobodne i lojalne konkurencije u privatizaciji”.

No, posle Darka Šarića najbolji drug DEA-e na Balkanu, Ivica Koferče Dačić, je jasno, glasno i slavljenički izjavio da bi baš voleo da vidi ko će to i kako da vodi istragu o privatizaciji Sartida u USA. Od tada ta istraga nestaje iz medija i polako ali sigurno se gura u zaborav. Na redu je priprema novog grandioznog američko-balkanskog marifetluka uz pomoć srBskih SNSPS patriJota: američka privatizacija kosovskih rudnika njihovom direktnom kupovinom od vlade Srbije. Kad američkim imperijalistima zatreba, onda i oni spremno i otvoreno staju iza sulude pljačkaške parole “Kosovo je Srbija”. Za sada je u toj priči na dobitku jedino kukavni srpski ministar rudarstva koji u sklopu pripreme te privatizacijske prljavštine tuđe imovine uz debele dnevnice putuje na račun državnog budžeta po Americi koju drugačije nikad ne bi video.

http://www.danas.rs/danasrs/politika/ev ... _id=274989 :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tekst pristaje uz Pozdav iz Zenice :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma i ja tako nešto kontam,vjerovatno ga je Koštunica ucmekao :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Pazite ovu savjetnicu ministra - https://www.facebook.com/amazonka88

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vucic u akciji.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bW5ZkBXRDDk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Timotic je napisao:
Vucic u akciji.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bW5ZkBXRDDk[/youtube]

Сачувај Боже...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Meni to izgleda k'o da krade dijete... :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jadno dijete

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
Jadno dijete

Jadan Vucic, nadam se da ima kosmodisk.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2014, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Pa jest, ono što nosi ima jedno 12-13 godina najmanje i 60kg.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 256  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]