banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 05:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 24 Jan 2014, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ne pratim, šta će DV sad promjena vlasti, pa zar nisu sa NIS-om dobili najveće državno sponzorstvo u istoriji, đe sad zapelo?

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2014, 23:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Мени су те приче око моћи и утицаја ван терена стране. Теби је то можда нормално,ја гледам у терен.
Да су сви гледали у терен,кошарка би нам била на много вишем нивоу. На жалост, људи у ККП годинама воде борбе и изван терена јер су им такви противници,шампиони у том пољу. Да не набрајам све те ликове опет,нису вриједни пажње... Више су за теме о политици и криминалу него за спорт. Пљување по ДВ и ПСД не може их ставити у исту раван,ма колико се неки трудили...

Што се тиче Милосављевића,по мени је то данак префорсираности. Такве ствари се дешавају,али три исте повреде у једној екипи су за вјеровали или не...Превише је пехова ове сезоне,играчи се повређују,Вујошевић је све више одсутан... Видјећемо каква ће бити реакција ркипе на све ово.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2014, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Gagi izdrži. Šteta prava za momka, kontam da ga ni Sale sada neće zvati a zaslužio je, mada po meni nije za reprezentacije, ali zaslužio je poziv bar na širi spisak. Čovjek se stalno trudi, bori, kida, nije ovo zaslužio.
Ne može se sa rotacijom od 7 igrača igrati cijela sezona, pa to je najgorem laiku jasno, ne znam što je to Dule radio.
Ako Dule uskoro ode sa klupe, najbolje riješenje bi bio Džikić.
Možda i onaj sa klupe Budućnosti Igor Jovović, pa čak i Slaven Rimac, mada sumnjam da bi Grobari dali ustaši da vodi.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2014, 23:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Rivaldinho je napisao:
Ne pratim, šta će DV sad promjena vlasti, pa zar nisu sa NIS-om dobili najveće državno sponzorstvo u istoriji, đe sad zapelo?

Mozes misliti sta je bilo dok nije bila "Zvezdina vlast" :) . A to o parama sto su forsirali vec nema smisla pa su se malo povukli, a tek ce se povuci kad siromasni Partizan sad dovede jos dva igraca da im igraju za dzabe :)

Ali jos cemo se nagledati viteza Duska u borbi protiv zla ove sezone, tek je pocelo, ne sumnjam :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 00:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Скева,свака власт је звездина. Ви другачије не знате да функционишете. Ви сте и ЛДП и СНС и ДС.
Навуци,намакни,отпиши,потпиши...Кризне групе,пријатељи клуба,потпредсједници предсједници...Замрзавања-одмрзавања...И тако у круг.
Ривалдињо,неко те гадно зај...о о том највећем спонзорству. Гаспром у фудбалу и телеком у кошарци ми можемо само да сањамо.
НВ- Џикић је наша школа,али рано је говорити још о Дулетовом одласку. Видим већ почињу лицитирања око нових играча,Паунић и слично...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 00:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
moze paunic,taman je naucio sutati i te trice a u odbrani je uvijek bio dobar

cuj ovoga,slaven rimac :lol: :lol: .pa gdje njega iskobelja

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Максимилијан je napisao:
Скева,свака власт је звездина. Ви другачије не знате да функционишете. Ви сте и ЛДП и СНС и ДС.
Навуци,намакни,отпиши,потпиши...Кризне групе,пријатељи клуба,потпредсједници предсједници...Замрзавања-одмрзавања...И тако у круг.
Ривалдињо,неко те гадно зај...о о том највећем спонзорству. Гаспром у фудбалу и телеком у кошарци ми можемо само да сањамо.
НВ- Џикић је наша школа,али рано је говорити још о Дулетовом одласку. Видим већ почињу лицитирања око нових играча,Паунић и слично...

Naravno da u ovo ne vjerujes, samo pises kontru sto je ok :) .

Draganu zelim sto brzi oporavak. Paunic je preskup 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa Gondra teško da će Dule još moći puno, eventualno ovu i sledeću sezonu. Zdravlje je zdravlje. A čovjek ima problema s bubrezima, još radi posao kakav radi, nije se zajebavati. Da ne spominjem rat izvan terena, sve je to prestresno, a i on nije baš trener u početnim godinama.

Mislim da i on snosi dio odgovornosti i to dobar za ove povrede. Preveliko forsiranje igrača, svi su polu povrijeđeni, Bogdan, Kinzi sad i Dragan završio sezonu.
Vjerovatno je on mislio da će centri igrati bolje ove sezone, pa neće puno trpiti rotacija na bekovskim pozicijama, ali kad je vidio da nema vajde od cenatara, a da su na niskim pozicijama rezerve katastrofične onda je došlo do ovoga.
Pojedinci igraju tempo četvrtak/vikend po 35+ minuta, da su Terminatori popadali bi. Sreća pa je ABA liga ove godine najslabija od osnivanja pa rezultat tamo ne trpi.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 19:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2013, 22:23
Pojačanja se vjerovatno neće dovoditi, gura se sa ovim što se ima dok se ne vrati Bertans...

Slika

Nego, mislim da bi neko od ovih grijača klupe mogao da u skladu sa većom minutažom proradi, i Milosav je kao underdog gurao dok nije postao ovo što jeste...tuga
:(

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 22:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Dule najavljuje jedno pojacanje.
Evo jedan lijep post o Gagiju sa drugog foruma, koji moram da kopiram i ovde :'(

"Zašto je Milosavljević kapiten Partizana? Zato što ne da na klub i sebe po cenu svega. Svojevremeno je Kecman na -21 u tom prokletom izraelu režirao jedan od najvećih preokreta ikada i trasirao put u pariz. Možda je trebao da ne zapinje, -21 je mnogo, pa još u gostima, dosta nam je i top 8... Biti igrač Partizana nije isto što i biti igrač ma kog drugog tima u el. Zato što igrač Partizana igra do samouništenja, a ne dok prva plata ne zakasni. Zato što igrač Partizana ne izgoni evidentna sidra u ekipi uličarskim rečnikom, već zapne još više. A Dragan nije običan igrač, već kapiten Partizana."

P.S.
Nekad je neko na forumu pominjao Ranka Socanca koji je jedan od top biznismena u Srbiji (u smislu da Partizan guraju mocni ljudi, pa i on, kao i Nebojsa Saponjic)...taj lik je u upravnom odboru Partizana pro forme, a ima toliko novca da mu koji milioncic evra ne bi bilo ni kao meni 10 maraka da prilozi i izvuce Partizan iz dubioze...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 22:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Нисам чуо за тог лика до сада...Ја контам да морају довести неког. ДВ прије неки дан изјави да ће центра довести тек за следећу сезону ако Мусли не поправи форму?! Партизан је одувјек био екипа тешких центара па ја никако не могу да се навикнем на овај стил игре,без класичне петице.

НВ- играчи јесу преоптерћени,али није баш то толико страшно да би био разлог за овакве повреде.
Пошто сам из те струке,мислим да је више заказао кондициони тренер јер играчи нису очито квалитетно припремљени.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 22:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

http://www.kkpartizan.rs/sr/uprava.php

Evo tog lika ovdje, a sto se tice njegovog CV, ima dosta toga na netu...
Prethodni kondicioni trener - profesor Koprivica je vodio racuna o preopterecenosti igraca na treningu, ishrani i oporavcima od treninga, a Radoman valjda te stvari prepusta igracima radeci na njihovim fizikalijama i jacanju misica a zanemarujuci i ove ostale jako bitne stvari. Na ove povrede treba dodati i Lucica.

Za vrijeme Koprivice se ni jedan igrac nije teze povrijedio.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 23:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ништа,вратити Копривицу што прије,иначе ће Пера Божић морати да се скида како је кренуло.

п.с. Да нисам отворио овај линк горе никад не бих сазнао да имамо и маркетинг...Боже сачувај. :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 03:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Ништа,вратити Копривицу што прије

Славишу?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za vrijeme Koprivice igrači nisu ovoliko igrali. Stoji to da je donekle kondicioni zakazao, ali ne može te niko spremiti da konstantno grbačiš 35+ minuta u tempu srijeda-subota.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 10:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pojavljuje se veliki broj nekakvih teorija a zapravo niko ne moze da bude siguran sta se zaista desava...mozda je sve slucajnost.
Bertans se povrijedio krajem sezone u kojoj nije igrao ni priblizno 35 minuta po mecu, a npr Janis Berzins za koga se govorilo da ce doci u Partizan na pocetku ove sezone je dozivio takodje povredu ACL i sta bi se tek pricalo da se i njemu to desilo u Partizanu kao sto rece DV.
Westermann je obnovio povredu koju je vec imao ranije...mozda je sve samo nesretan skup dogadjaja.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 10:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

PA i sve da jeste nesrećan splet okolnosti, jer tebi normalno da pojedinci igraju 35+ minuta i to +20 i -20?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 11:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Igrao je Capin prosle sezone 40 minuta po mecu pa mu nije bilo nista :)
Salu na stranu, evo Galatasaraja koji ima povrijedjenu jednu cijelu petorku a bar su oni imali dovoljno igraca za rotaciju da igraci ne provode toliko vremena u igri pa se opet desavaju takve stvari...

A to sto nosioci igre Partizana provode toliko vremena...pa sve je moguce, ja nisam strucnjak ali neki kazu da je igracima smijesan fizicki napor igranja utakmice u odnosu na trening, drugi kazu da bi igraci u tim godinama morali da izdrze i vise jer tako rade i u NBA, treci kazu da se povrede ACL mogu desiti i pri ulasku u autobus, cetvrti kazu da je slucajnost, peti krive kondicione trenere sto ih ne pripreme kako valja...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 12:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Jest Capin igrao ali na kom nivou...
Nije preforsiranost glavni ali jeste jedan od razloga

Ja sam spominjao dvojicu ''biznismena'' koji mogu da pomognu i koji su pomagali . Oni su pretezno placali amerikance koji su dovodjeni, a o nekim drugim stvarima necu obecao sam :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 12:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
nije upuceno nikom ovde na forumu ali koliko su ljudi optereceni partizanom to je cudo.sta koga boli qrac kakvi su treninzi partizana,koliko koji igrac igra,koliko koji igrac ne igra i ostale stvari.

interesantno da se svake godine nesto pokusava nabaciti partizanu,prosle godine sve one silne price i pisanja o duletovoj nestrucnosti i porazima od solnoka,zadra,sirokog....pa ove godine ovo, pa jedne godine gepekovanje.uglavnom sve dodje i prodje a mi ostajemo institucija

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]