banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 16:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 12 Jan 2014, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
neizreverbiliziran je napisao:
Ja od kada sam za jedan uranak vidio lika kako ga policija juri i upada u otvoren šaht, pa kada su ga poslije izvadili i vodili u kola vezanog dok ponavlja "vidite narode šta su mi uradili", ne vjerujem nikakvim izjavama na ovakve teme u medijima.

Pa najbolji je primjer roditelji pokojne Tijane.. U vijestima izaslo kako su pokupili sve pare... Svi digli hajku na njih, kako su ovakvi ili onakvi, i na kraju se ispostavi da nista nije istina, i ljudi su poplacali sve sto je bilo, i ostatak dali u humanitarne svrhe (takodje bilo na TVu)...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
A sad bi ti poredio te roditelje i našu policiju? :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
A sad bi ti poredio te roditelje i našu policiju? :roll:

Ne, nego poredim vijesti od jednog i drugog... Vidi se da ne pratis... Komentarisao sam cinjenicu da ne treba vjerovati svemu sto se vidi na vijestima, jer ne mora znaciti da je to istina... U principu: za novine/vijesti treba koristiti onu advokatsku (malo izmjenjenu) "laz dok se ne dokaze drugacije"... Jer oni rade samo na tome da sebi podignu rating, a ne brinu o tome sta je istina a sta ne...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Pratim ja i saglasan sam da se ne treba vjerovati svemu na vjestima samo bih prije vjerovao ovoj vijesti nego onoj za Tijanine roditelje, pogotovo jer je ta vijest prva izašla u Kuriru ako se ne varam. Svaki dan svjedočimo tome kako policija nekog pretuče, u Srbiji žandarmi prave haos, niko im ništa ne može i sad je nemoguće da policija jednom nije u pravu? Super, policija služi narodu kao i treba joj vjerovati ali ako ti svaki drugi dan iskače vijest o policijskoj brutalnosti onda je normalno za pomisliti da se tu nešto sumnjivo dešava...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne kazem da se ne desava sumnjivo... Ali eto, za svoje 25god nikada nisam imao problema sa policijom... Aj dobro, ja ne izlazim toliko (bar zadnje 2-3god), ali uzecu za primer svoje prijatelje, koji su svaki vikend u gradu po klubovima i kaficima... Racije upadaju redovno... Nikada se nijedan drug nije pozalio da je imao problema sa policijom... Kako je to moguce... Sigurno da policajci nisu cvecke, ali necu stati ni na ciju stranu dok ne saznam sta se tacno desilo, uzimajuci u obzir ko je momak koji je pretucen, gdje se sta desilo, sta se tacno desilo i dr...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Koliko medije boli falus za istinom i posljedicama govori da su Pošte Srpske zamolile da ne objavljuju kada počinju isplate penzija i tako tih javnih plaćanja narodu zbog rizika od napada na poštare, poslije ubistva jednog poštara.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 18:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Archangel je napisao:
A sta je bilo u stanici? U redu, pretukli su ga (ako su ga pretukli tamo)... Jesu ga zavezali za pod i udarali? Jesu ga ispitivali pa je on poludio i uzeo stolicu i napao ih? Jesu se policajci izmjenjivali kao u Ima li pilota u avionu? Sta od cinjenica mi znamo? Znamo da je pretucen (od koga god vec) i da je on izasao na TV i rekao da ga je pretukla policija... to je to... U principu, ne znamo nista...

Zasto se svi ponasaju kao da su od bukve odvaljeni, pa sve shvataju bukvalno... Ako sam naveo nesto kao primjer, nisam rekao da se tako desilo, ili da se tako moglo desiti... Zelim samo da skrenem paznju da ne znamo cijelu pricu, i ne mozemo suditi na onoga sto imamo...

boze sacuvaj kakvo ti je razmisljanje!??! molim se bogu da se tebi nesto slicno ne des,i da te na pravdi boga neko od tih koje branis ne unakazi! ovo ti iskreno govorim i zelim, a nemoj da prosipas suplju kako se tebi to ne moze desiti jer si miran, bubica,ne izlazis...mozes da budes andjeo, bogorodica, majka tereza licno, pa da ti se desi ovako nesto.
jer, vjeruj, desava se!
a necu da pricam cega sam se sve nagledao za 30 i kusur godina zivota u ovom gradu od nase policije!

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo primjera. Upada racija u TNT. Ja mislim da se tako zove ona kafana/diskoteka u Trnu. Svi stavili ruke na astal. Lipar zapinje ramenom za momka koji stoji i kreće dramaturgija. Ispendrečiše ga i eto tako to.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
Archangel je napisao:
A sta je bilo u stanici? U redu, pretukli su ga (ako su ga pretukli tamo)... Jesu ga zavezali za pod i udarali? Jesu ga ispitivali pa je on poludio i uzeo stolicu i napao ih? Jesu se policajci izmjenjivali kao u Ima li pilota u avionu? Sta od cinjenica mi znamo? Znamo da je pretucen (od koga god vec) i da je on izasao na TV i rekao da ga je pretukla policija... to je to... U principu, ne znamo nista...

Zasto se svi ponasaju kao da su od bukve odvaljeni, pa sve shvataju bukvalno... Ako sam naveo nesto kao primjer, nisam rekao da se tako desilo, ili da se tako moglo desiti... Zelim samo da skrenem paznju da ne znamo cijelu pricu, i ne mozemo suditi na onoga sto imamo...

boze sacuvaj kakvo ti je razmisljanje!??! molim se bogu da se tebi nesto slicno ne des,i da te na pravdi boga neko od tih koje branis ne unakazi! ovo ti iskreno govorim i zelim, a nemoj da prosipas suplju kako se tebi to ne moze desiti jer si miran, bubica,ne izlazis...mozes da budes andjeo, bogorodica, majka tereza licno, pa da ti se desi ovako nesto.
jer, vjeruj, desava se!
a necu da pricam cega sam se sve nagledao za 30 i kusur godina zivota u ovom gradu od nase policije!

A cek, pa kakvo je tebi razmisljanje... Nikada se nije desilo ni meni, niti bilo kome koga znam, i sada ja trebam kontati da se to moze desiti... Pa gdje je u tome logika... Valjda zakljucak treba izvoditi iz cinjenica... Cinjenica je da se meni nije desilo... Cinjenica je da se nije desilo nikom koga znam... Jedini zakljucak koji mogu izvesti je da se to ne desava "normalnim" osobama... Mozda nisam u pravu, ali to je ono sto mogu zakljuciti iz datih cinjenica...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 19:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
meni se desilo! drugarima, i DRUGARICAMA se desilo.
ja nisam imao full tretman kao ovaj nesretnik,ali da nisam zasluzio sta me snaslo, nisam.
po tvojoj logici, ja nisam normalan ili sta?!

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Kad upadnu i kad je racija ministar je neku vece savjetovao da se stoji mirno i nekomentarise da se ceka svoj red i nece biti problema ... Al znam ja kako je rakija kad progovori ... :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Inače policija očekuje u kafani da zatekne žestoke protivnike alkohola.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vlakanje je napisao:
meni se desilo! drugarima, i DRUGARICAMA se desilo.
ja nisam imao full tretman kao ovaj nesretnik,ali da nisam zasluzio sta me snaslo, nisam.
po tvojoj logici, ja nisam normalan ili sta?!

Ne ne znaci... Ali ti imas takva iskustva... ja nemam... I ja ne mogu svjedociti drugacije, nego onako kako znam... Razumijes sta hocu da ti kazem? Nije moje razmisljanje pogresno, samo ti i ja imamo razlicita iskustva...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Jebes miliciju koja ne udara

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
I koja ne dila.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Imali bi lazni osjecaj da smo u civilizovanom svijetu. Ovako je sve na svome mjestu.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 21:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Archangel je napisao:
Aj dobro, ja ne izlazim toliko (bar zadnje 2-3god),

Izgleda sine da ti nisi nikad ni bio vani iza 21.00
Svakom ko opravdava brutalnost policije želim da licno iskusi tu "samoodbranu"...i ne prosipaj vise te gluposti.
P.S. I uopste neznam kud si ti hodao i izlazio kad kao nikad nisi čuo a kamo vidio kako policija mlati čisto iz bahatosti.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Wrangler je napisao:
Archangel je napisao:
Aj dobro, ja ne izlazim toliko (bar zadnje 2-3god),

Izgleda sine da ti nisi nikad ni bio vani iza 21.00
Svakom ko opravdava brutalnost policije želim da licno iskusi tu "samoodbranu"...i ne prosipaj vise te gluposti.
P.S. I uopste neznam kud si ti hodao i izlazio kad kao nikad nisi čuo a kamo vidio kako policija mlati čisto iz bahatosti.

Jbg, bio sam u Signumu, Kristalu, Undergroundu, City Pubu... Najneugodnije je bilo u Signumu, ali policija nije imala veze sa tim, nego se neki likovi napili, potukli, dosla policija, prosla pored nas, njih privela i to je to... I ja ne opravdavam brutalnost... ja NE OPRAVDAVAM donosenje zakljucaka bez ikakvih dokaza... Culi smo jednu stranu i doneta je osuda..

Ali eto, da ne idemo bezze u bespotrebnu raspravu... Vi ste u pravu... Policajci su garant krivi, jer je covjek pretucen, i rekao je na vijestima da su policajci uradili bez razloga...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 22:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Jest, samo malo-malo citamo u novinama o takvim slucajevima...ne moze svaki put biti da se jadna policija branila od nekog jare ili je opet taj jaro upao u saht.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2014, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Citiraj:
Poznavajući Kopanju i njegovo ponašanje koliko god da ga je tuklo,malo ga je tuklo. Jadni roditelji sa beterom i budalom. Nije ih jednom pijan izbacio iz kuće... Policijo samo udri majmune !!!!

komentar sa FB od jedne cure

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]