banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2004, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...pa jeste,vecina dece tada se igrala plasticnim i drvenim puskama...cuvas li je jos... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2004, 17:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 19:34
Bas me interesuje,koliko ce doci "navijaca SiCG-e" u Sarajevo i sta planiraju,cistu provokaciju ili podrsku svojima.Ocekuju li kakvu frku ili nesto slicno?Cisto sumnjam da ce neko sa ovog foruma ici ali eto,nebi bilo lose cuti a i vidjeti slike iz (meni) druge perspektive.
Internet Hooligani nek zaobidju temu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2004, 17:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jul 2004, 18:08
imaces slike, izvjestaj, i nema problema.. ja idem na tekmu a sto se frke tive ima te li vi mozda problema sa nasim dolaskom.. nama je cilj da pokazemo za koga ko navija i bodrimo SCG
ako se neko zaleti, pa dovoljno smo odrasli cim dodjemo, a ako ste vi tolike mu..nje samo naprijed!!!
obecavam ti ovde post, nedelja ili ponedeljak

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Okt 2004, 17:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Meni licno jedini problem predstavlja unosenje digitalca jer ce kako kazu biti zestoke kontrole a bit ce steta sav taj spektakel ne ovjekovjeciti.
Licno bih volio da se sve zavrsi normalno ali cisto sumnjam jer su se tenzije pocele dizati jos prije par mjeseci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2004, 16:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
mlade repke 1:3 :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2004, 16:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jul 2004, 18:08
pa dobro.. ATV snima dokumentarac (emisija: dosije) tako da ce tu biti nekih detalja.. inace sve je pod kontrolom.. organizacija SRPSKOG korpusa od podgorice, SRPSKOG sarajeva, bgd, bl itd. ide po planu.

do ponedeljka, poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2004, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

žaoka je napisao:
BosnaCELIK je napisao:
BiH-SCG 2-0
Strelci:Misimović 18minut , Barbarez 73 minut
:wink: :wink:

...hi hi hi...

...hi , hi ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2004, 12:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
Na kraju je ipak bilo najpoštenije 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2004, 17:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Ni golova, ni frke, ni sranja, ni nichega ... jedino najeb'o jadni Savo ... pa kako ih nije sramota gadjati veterana ... pih seljaci, prvo Valerona, sad Savu ... gadno ce da izvale kesha FIFA-i za ta dva dogadjaja ... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2004, 18:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
*ebes tebe i tvoji "izdajnici". Pusti covjeka da igra za koga hoce.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2004, 19:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Michael Owen je iz Velsa a igra za Englesku. Jer i on "izdajnik?"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2004, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...domovina save milosevica je rs...bih ne postoji u njegovom srcu....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 15:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E moj becar, vidi se da ti pojma nemash, Milosevic je oborio sve moguce rekorde nastupa za reprezentaciju, ukupno ovo mu je bio 86. nastup, shto je vishe i od Dzajica, i od Piksija ... i shto je za full rishpekt !!!

A, koga je on izdao ? Reprezentaciju BiH ? Hahahahaaaa ... jel to neki izbor za vic godine 2004 ???

E ljudi moji, od ovih ruralaca stvarno svashta mozhesh da chujesh ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 15:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ZALI BOZE PREDJENIH 1700KM!
Pozitivno:vrijeme je bilo idealno(ja sam slepao zimsku jaknu po Sarajevu a temperatura preko 20 stepeni),igra Bosanaca(svaka cast Sergeju,Spahicu i co.)ali je ipak X bio realan;rad murije i kornjaca je bio na nivou-rezultat "samo" jedna razbijena glava te obezbjedjenje gostujucih navijaca koji po mom misljenju nisu lose navijali a nije ni cudo jer se skupilo njih oko 500 koji znaju da navijaju dok je na nasoj strani bio red navijaca,red papaka pa red krkana pa red penzionera pa tako u krug.

Negativno:Gore spomenuti krkanluk i papanluk svih boja i mirisa,mala brojnost domacih pristalica kad sad nismo ispunili stadion,pitam se a kad onda.Ja predjem 1700 km a oni iz okoline jos i dobiju dzabe kartu pa nista.Negativno je i to da nemogu da uploadujem par slika da se vidi nesto od atmosfere kod katedrale.Smjesno je i negativno to da je bila jedna grupa navijaca BiH zvanih "Belaj Boys Bec" koji u svojim redovima imaju Srbina koji je medju prvima koji pjevaju "Ubi Srbina","Od Topole,od topole pa do ravne gore sve su Srbe vjesali na vrbe"i slicne pjesme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 17:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Posto je ovo sportsko navijacki forum malo da i ja koju navijacku kazem naravno sve u granicama NORMALE , KULTURE i u skladu sa nasim mentalitetom :angel: :JEBEM SVIMA MATER KOJI SU PJEVALI UBIJ SRBINA I OD TOPOLE I SLICNO .
POGOTOVO SVOIM SUNARODNJCAIMA KOJI SU PJEVALI I UYVIKIVALI FASISTICKE PAROLE TI SU NAJVECI NEPRIJATELJI OVE DRZAVE I REPREZENTACIJE .
Onom sto je pogodio SAVU MILOSEVICA[ispravan lik totalno ] JEBEM I STARU I SESTRU PEDERSKU.
Zivio multetnicki sastav REPREZENTACIJE
BIH NA KORMILU SA BAKOM,I POD KOMANDOM LETECEG MOSTARCA BARBAREZA.
SAvaka cast momci dobro odradjuju posao ne moramo vise pognute glave cekat kraj susreta.
Svi oni koji ne vole bosansku reprezentaciju koji JEBE

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 17:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Zbog papaka prava raja i nemoze da dodje na utakmicu .
Pederi sibicarski .
Ne mozes do karte doci nikako .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...dobar si biscanine...respektujem takve momke...imas puno pravo da volis svoju reprezentaciju , da se zbog njih nerviras i radujes...
...moras da shvatis da i mi imamo isto to sve samo se reprezentacija zove drugacije...zivot nije pravedan, jebiga...

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 12 Okt 2004, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Da se i ja ukratko osvrnem na gore pomenutu utakmicu. Politiku, za sada, ostavljamo po strani.
Prvo, očigledno je da ako hoćemo da naš fudbal vidi išta dobro, Ilija Petković mora momentalno da podnese ostavku i da povede sa sobom Kežmana, Stankovića, Vukića, Đorđevića i veliki broj drugih igrača. Mislim, ovo je jednostavno strašno. Da je protiv nas igrala samo malo jača reprezentacija nego što je Bosna, primili bismo tri komada. Sreća te imamo fenomenalnog Jevrića na golu, inače... brrr, ne smijem ni da pomislim. Sad bez ikakve sumnje možemo da konstatujemo da imamo treću najgoru reprezentaciju u Evropi. Bolji smo jedino od San Marina i Andore. Lihtenštajn je igrao neriješeno sa Portugalom (vice-prvak Evrope), Makedonci sa Holandijom, Slovenci pobijedili Italijane...
Očigledno je da su Bosanci imali ogromnu želju za pobjedom (što govori i posjed lopte, negdje oko 70-30 za njih, bruka i sramota), dok su se ove naše balerine samo šetkale po terenu i čekale da se utakmica završi. I poslije pričaju "Ovo je dobar rezultat, odgovara nam". A prije utakmice najavljuju juriš na pobjedu (?). Pa neko je ovde lud. Takođe, prije utakmice Petković najavljuje "iznenađenje" za protivničku reprezentaciju. Tokom utakmice smo skontali koje je to iznenađenje bilo - povukao je Savu Miloševića u sredinu terena (???), a Vukića na lijevi bok (?????????). Tako smo vrlo """lukavo""" usporili igru u sredini a kad je trebalo hvatati centaršuteve s boka, u šesnaestercu nema nikoga. Zašto? Pa zato što Ljuboja centrira, a Savo je tamo negdje na centru igrališta. Bravo Petkoviću, idiote neopjevani. U drugom poluvremenu promjene. SAVO ide na lijevi bok a Vukić u špic napada. Da nije tužno bilo bi smiješno. A odbrana je tek prava tuga. Naravno, Krstajić i Gavrančić standardno dobri, ali ovi po boku... da lupaš glavom o zid. Ne znam odakle Petku genijalna ideja da ubaci Đorđevića, taj je taraba i u Partizanu, a ovde je to najbolje demonstrirao. A i ne znam šta je s Dragutinovićem. Prije je bio dobar, sad veze nije imao. Bosanski bočni igrači su pored njih dvojice prolazili kao pored stabala i ovi su jedino mogli da ih fauliraju i da dobijaju žute kartone. Sreća te Petka pogodi dašak zdravog razuma, pa je izveo Đorđevića na vrijeme, inače bi ovaj klipan dobio i crveni karton. Igra u sredini terena nula, po bokovima isto tako. Koroman je nešto pokušavao, trudio se, na kraju je čak i LJuboja morao da pređe sa svoje pozicije na desnu stranu i da lično počne da centrira. Doduše, nije imao kome da centrira, Savo je kulirao na sredini terena, a u špicu bandera zvana Vukić. I još na kraju vrhunsko poniženje, Petko pravi taktičku izmjenu u posljednjim sekundama i uspijevamo da sačuvamo rezultat. Bravo naši, svaka vam čast! Protiv VELIKE Bosne veoma uspješnih 0:0! Šta će biti s nama kad nas Španci dohvate, ne smijem ni da pomislim. Bolje bi bilo da smo izgubili 5:0, bar bi pale neke ostavke, nešto bi se mijenjalo, ovako nas oni smradovi ubjeđuju kako je sve odlično, super, kao da smo u najmanju ruku retardirani. Dva naša navodno najbolja igrača (Vukić i Stanković) se bukvalno ne vide (Stanković imao dvije akcije u čitavoj utakmici i oba puta izgubio loptu), Vukić cijelo vrijeme nešto mrljavio, na kraju propustio stopostotnu priliku. Savo iz nekog razloga umjesto u šesnaestercu, kao što rekoh, kulira na sredini terena, gubi lopte... Mada, vjerovatno je Petko kriv za to. Kud njega ne pogodi ona flaša... Đorđević - katastrofa, Dragutinović isto, ali najgori od svih je naš vrli strateg, kuća mu se zapalila.
Od onog što je bilo dobro, valja izdvojiti prvo Jevrića, koji je odlično branio i spasio nam glavu, zatim standardne Krstajića i Gavrančića, Koromana i naravno Danijela LJuboju, koji je pretrčao više nego svi ostali u ovom našem napaćenom timu zajedno. Ne sumnjam da će Stanković i Vukić već u sljedećem kolu mnogo bolje da igraju za svoj Inter, odnosno Šahtjor. Tamo se ipak mnogo bolje plaća.
Zaključak - Petko napolje i nek povede sa sobom Stankovića, Vukića, Kežmana (sreća te se povrijedio, inače bi opet bio u timu)... U A reprezentaciju treba pod hitno staviti Danka Lazovića, Boška Jankovića, Marka Perovića, Simona Vukčevića i druge koji bi za promjenu IGRALI a ne 'vatali zjale po terenu.
U ovoj utakmici smo o trudu i zalaganju mogli dosta toga da naučimo od Bosanaca, ali čisto sumnjam da će nam se išta pozitivno desiti dok nam je ovakva "vladajuća garnitura". Ne promijeni li se nešto vrlo brzo, nabiće nas i Španci i Belgijanci. Petkoviću KRETENU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Da i ne spominjem da sam izgubio 15 maraka u kladionici zbog ovih mrljavaca, nabijem ih...)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2004, 09:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Moram da ti odgovorim na ovo, jer je isto kao ti, samo uzhivo, u kafani reagovao jedan moj drugar, koji je pao 200 KM :wink:

Necemo mi imati reprezentacije dok ovi mladi ne predju u seniore !!! Zapamti to !!! Mladu reprezentaciju vuku 2 chovjeka - Vukchevic i Basta, i sjajni su, igraju i mozgom i nogama i ono najbitnije je da ih ostali prate i naravno, rezultati su vidljivi. :wink:

Shto se tiche svega, slazhem se sa tobom. Necu poreci ni jednu rechenicu. Znachi, ostaje nam da chekamo da mladi proslave josh koji rodjendan i da predju u seniore i da se nerviramo dok se tako neshto ne desi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2004, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Pa ajde da ne budemo previse kriticni do kraj kvalifikacija.Igra nije bila na nivou ali ispunjen je neki primarni cilj, a to je bilo ne izgubiti.Kad bi ostalo ovako do kraja kvalifikacija, tj. da na strani igramo nerjeseno a kod kuce dobijamo, mislim da ne bi bilo problema sa plasmanom na prvenstvo, ali sa ovakvom igrom ipak ne mozemo puno da ocekujemo. . .
Ruku na srce BiH je ipak samo jedna solidna selekcija, dakle po igrackom kvalitetu ni blizu nasima, ali ipak su mnogo bolji nego sto im je trenutn rejting na FIFA tabeli. . .
Ipak, Petkovic bi trebalo da se zamisli i da konacno oformi okosnicu selekcije, da nekima kaze hvala i dovidjenja, a konacno da pruzi i priliku nekim mladjim igracima iz mlade selekcije. Stankovic i Vukic su nosioci igre u svojim timovima, a u reprezentaciji ne mogu da se sastave sa loptom. Vukicu teba malo vise slobode u igri, jer je vrhunski plejmejker, ali sticem utisak da ga Petkovic nepotebno gusi i sputava u igri.Stankovicu treba nesto ofanzivnija uloga, da vise ucestvuje u napadu, a Vukic bi morao da vise ucestvuje u gradjenju igre jer je Duljaj prilicno "drven" i nekreativan pa s njegove strane ne moze da ocekuje pomoc. Da je postavka igre prava Stankovic i Vukic bi vezali protivnike u cvor na sredini terena, a ovako nepotrebno guse jedan drugoga. Mislim da uopste na sredini terena fali Mladenovic jer je igrac koji uvijek ima prava rjesenja i nikad ne komplikuje bez potrebe. U svakom slucaju je korisniji od Duljaja.
Savo Milosevic u ovakvoj postavi ne moze da igra, jer je klasicni sidras i u postavi 4-4-2 gdje se zahtjeva maksimalna pokretljviost napadaca on se jednostavno gubi i previse gusi igru jer nije covjek koji je u stanju da odigra iz prve.Ljuboja i Pantelic su po meni bili idealna rjesenja, jer je Ljuboja i sam u nekoliko navrata pravio rusvaj u bosanskoj odbrani.Sa jos jednim takvim napadacem, a Pantelic je bio taj, bosanska odbrana bi sigurno imala vise problema nego sa staticnim Milosevicem.
Odbrani svaka cast, ali Djordjevic je imao nekih ispada koje po meni ne bi pravio ni neki treceligaski igrac, a pogotovo reprezentativac.Zuti karton je dobio za prekrsaj za koji je malo reci da je bolidan, vec je prosto nevjerovatno da neko moze da uradi takvu glupost, a sam Bog ga je spasio da ne dobije i drugi zuti karton.
Sve u svemu ne izgleda dobro, ali nije toliko ni lose.Mozda Petkovic svjesno taktizira i krije prave adute pred duele sa Spanijom i Belgijom u kojima ce se sve odlucivati.Ostaje nam samo da vidimo i da se nadamo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]