banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 06:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Dec 2013, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Popokatepetl je napisao:
БиХ ће, мислим, лакше играти против Нигерије, него Ирана. Нигерија нема неку одбрану, нису тактички јаки, а то су све ствари које иду на млин БиХ. Иран је, бар колико их памтим, екипа која воли гњавити и мрљати. То што су ови прваци Африке може се окачити мачку о реп.

Морам сад мало проучити овај костур, да израчунам кога ће све Италијани избацити на путу до финала.

Teško da će se poturice moći ganjati sa crnjama na +35,ima tu dobrih igrača Mikel,Emenike,Ameobi,Moses i najbolji golman u Francuskoj trenutno Enyeama.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Није њима никад недостајало добрих играча, али једноставно, само је питање хоће се распасти већ у групи, или у осмини финала ако којим случајем прођу. А ова екипа је ипак доста слабија од оне са Окочом и братијом. У сваком случају, БиХ лакше игра против таквих, хаотичних хо рук екипа (јер и сама има једну сличну црту), него против неких организованих, макар биле и слабије.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma Bosna ima očajnu odbranu sa Zukanovićem koji ni u Gentu ne igra pošteno,sa Bičakčićem koji je štoper posljednjeg tima u Bundesligi što sve govori,sa Mujdzom koji je 2 puta ušao u igru za Frajburg,sa Vranješom koji nije igrao pola godine zbog povrede i trenutno nema kluba.
Sve u svemu odbrana je u kurcu a prosjek izvlači Spahić koji nije neki znalac al uvijek odigra dobro za reprezentaciju i ovaj mali iz Šalkea Kolašinac..

Vezni red jebe mile mame sa Pjanićem,Misimovićem i Lulićem, jedino gdje nadjoše ovog Medunjanina :D

Dzeko,Ibišević-nema se šta reći

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 00:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
odbrana je gola voda, al' Bičačkić bi i ja malo Fernandine brazuke .Y.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

i tata bi sine

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 09:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2012, 09:20
Popokatepetl je napisao:
БиХ ће, мислим, лакше играти против Нигерије, него Ирана. Нигерија нема неку одбрану, нису тактички јаки, а то су све ствари које иду на млин БиХ. Иран је, бар колико их памтим, екипа која воли гњавити и мрљати. То што су ови прваци Африке може се окачити мачку о реп.

Морам сад мало проучити овај костур, да израчунам кога ће све Италијани избацити на путу до финала.

I Alžir je sličan Iranu po pitanju tih stvari...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 10:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Cosa Nostra je napisao:
Ma Bosna ima očajnu odbranu sa Zukanovićem koji ni u Gentu ne igra pošteno,sa Bičakčićem koji je štoper posljednjeg tima u Bundesligi što sve govori,sa Mujdzom koji je 2 puta ušao u igru za Frajburg,sa Vranješom koji nije igrao pola godine zbog povrede i trenutno nema kluba.
Sve u svemu odbrana je u kurcu a prosjek izvlači Spahić koji nije neki znalac al uvijek odigra dobro za reprezentaciju i ovaj mali iz Šalkea Kolašinac..

Vezni red jebe mile mame sa Pjanićem,Misimovićem i Lulićem, jedino gdje nadjoše ovog Medunjanina :D

Dzeko,Ibišević-nema se šta reći

Ja se samo nadam da ce Misimovic doci u red do prvenstva, stvarno ga je sjebala Kina sto se tice fizicke spreme. Takav nam tesko moze pomoci u Brazilu.
Vjerujem da je pametan momak i da ce ozbiljnoscu dokazati da je najveca legenda ove reprezentacije.

Sto se tice Medunjanina, on je bio velika nada holandskog fudbala, igrao je za njihovu u21 reprezentaciju, al et'...
Uglavnom, bez klasicnog zadnjeg veznog kako Susic forsira igru, ne trebamo se nicemu nadati, cak ni protiv Irana.
Zajebano je igrati prvu protiv Argentine :roll:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mogao bi Buffon izvuci jos jedan. :D Osim ako nije rekao da mu je ovo poslednji?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije rekao, i mogao bi, al' je rekao da ce se iz reprezentacije povuci kad procjeni da nije na nivou pa onda igrati jos malo za klub. Vjerovatno nakon EP.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa dobro, sa golmanima nikad nisi siguran. :) Mozda bude kao Van Der Sar, pa do 40-41 brani ko lud. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2013, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odmah nakon žreba u kome smo saznali raspored grupa na prvenstvu u Brazilu, kmpanija Bloomberg Sports, koja se bavi sportskom analizom, proračunala je aspekte kojima je napravila simulaciju konačnog ishoda Svetskog prvenstva.
Na osnovu proračuna koji je podrazumevao simulaciju svake pojedinačne utakmice po više od stotinu puta, BS je preračunao 6.4 miliona mečeva.
Reprezentacije su prethodno dobile koeficijente na koji su uticali forma, kvalitet, rejting, te i klimatski uslovi, a došlo se do rezultata koji pre svega pobednikom proglašavaju Brazil.

Domaćin je prema projekciji pomenute firme jedini imao stoprocentan učinak, a u finalu takmičenja savladao je Španiju rezultatom 1:0.
Kada je u pitanju učinak reprezentacija, konkretno naših suseda, Hrvatska će se od Svetskog prvenstva oprostiti još u grupnoj fazi takmčenja, dok će Bosna i Hercegovina, nakon glatkog prolaza grupe, u osmini finala izgubiti od selekcije Francuske rezultatom 2:1.

Identičnim rezultatom bi u četvrtfinalu Francuzi izgubili od Nemačke, dok bi u polufinalne okršaje Nemci bili na trećem mestu po procentima za prolaz u finale.
Najviše šansi se daju domaćinu (49.5%), Argentini (36.7%), Nemačkoj (32.4%) i Španiji (29.3%).

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2013, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yaJ3qpaAjG0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2013, 09:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Kljuc za izdanje BIH na prvenstvu - koliko ce Susic biti u stanju "podici" moral igraca nakon DEBAKLA koji cemo zasigurno dozivjeti protiv Argentine u prvom kolu.

Kod zrijeba mi grupa nije toliko smetala koliko RASPORED - a o kojem je malo ko govorio...
Ne samo da cemo otvoriti prvenstvo sa propisnim "ass-whoopingom", nego Nigerija (koja ce nam biti konkurent za drugo mjesto) protiv Argentine igra tek u zadnjem kolu - gdje Argentincima vjerovatno rezultat nece znaciti nista (vec ce osigurati prvo mjesto)...teoretski, naravno - ali raspored utakmica nije mogao biti gori.

Sto se tice taktike - dobili smo sa Kolasincem na lijevom beku, te bi bilo logicno da Kolasinac ostane lijevo, a da se Salihovic sa beka gurne u sredinu (gdje mu je i mjesto) umjesto Medunjanina/Misimovica...to bi bila fakticki izmjena Kolasinac za Medunjanina - sto je dobro jer smo trenutno svakako previse napadacki tim, a to dobre ekipe kaznjavaju.

Ali, dugo do ljeta...

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2013, 11:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ajd nek neko postavi raspored svih utakmica,ono po danima,satnicama......da vidim hoću li morati uzimati godišnji odmor tih mjesec dana,ili ću moći gledati utakmice i ustajati na posao,ako se ne igra prekasno... :D

i kakve su ovo gluposti što se pišu po portalima o nekim velikim vrućinama,prekidima u svakom poluvreemenu po 2 minuta da se igrači osvježe?

zar nije na južnoj polulopti,tj u brazilu,u to vrijeme (jun)- zima? :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2013, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Je l' se ti kod zene upisujes za godisnji? :D

Tad su u Brazilu najmanje padavine i najmanja prosjecna temperatura. Koja uopste nije puno manja od ostalih mjeseci.
24-28, od grada do grada. Prosjecna!
Ali opet, blizu Ekvatora... Prasuma jebena. Ko da u Kongu igras.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2013, 11:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Je l' se ti kod zene upisujes za godisnji? :D

pa moram misliti unaprijed 8)

1990 italia,dan pred prvenstvo dajem otkaz u kalvanu,koji je u to vrijeme bio daleko najjači lokal u gradu,pjevao gera,haris dzinović....ludilo

1994,SP USA-na vlašiću,najbliže selo i struja 20 kilometara,nađem "vezu" da izvadim krajnike na živo,kako bih dobio dve-tri sedmice..

1998-u dijamantu najavim otkaz milanu dva mjeseca ranije,kao dzajić :lol: :lol:

od 2002 sam privatnik i koliko toliko nezavistan,pa pratim svjetska prvenstva nesmetano :D

Poslednji put menjao Schlager dana 16 Dec 2013, 11:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2013, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo cijenim.

Ne brini sada, neme termina posle 00:00

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2013, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Simunicu 10 utakmica kazne!

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2013, 18:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
e sad je za dom spreman :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]