shakal je napisao:
Poceh u jesen 1999, neki Derby je bio. Nisam bio toliko glup k'o Slager ali sam takodje ocekivao dosta lake pare.

Ја у пролеће 2000те (био 6. разред), исто у ,,Derby'' кладионици у ПД. Која је то рупчага била, али ми је била срећна да га јебеш, а радио неки лик, намћор, кад сам добио 250КМ, 'ладно ми исплатио 150КМ, кад сам му рекао да фали још стоџер он је извади испод пулта и даде без речи. А први добитак ми је био финале ЛШ Реал М. - Валенсија, Валенсија била фаворит и лик који ме је и навукао на клађење је ставио 10КМ на Валенсију, а ја непознавајући добро тај клуб лагано опалим 3КМ на 1, јер Реал је Реал, а за Валенсију тако рећи никад чуо до те године, тако је мој први добитак био 11КМ, јер је Реал развалио Валенсију 3:0. Европско првенство 2000. ми је донело профита око 50КМ што је за то време и мене школарца била лова. Онда сам у рано пролеће 2001. након пар добијених тикета по 20-40КМ, утрефио 16 парова (максималан број на тикету у то време) на једном тикету, играо све зицере, једва су дошли али су дошли, квота била 51, а улог 5КМ. Јако ми је жао што тад нисам имао чим усликати тај тикет, јер то се вероватно више никад неће поновити, пошто сам одустао од такве игре, јер сад је већина утакмица намештено и бар трећина чистих фаворита кикса. Пошто је тад Дарсовт имао бољу понуду и интернет страницу, почео сам код њих да се кладим и тад је све кренуло наопако, а прво право и веће губљење пара ме задесило на светском првенству 2002. Тад сам пук'о око 150КМ, што је био велик животни пораз за мене тад и рушење снова о лакој заради. А после тога се свашта догађало и успони и падови и велика губљења и добијања, системи разни, најчешће дуплање, велик стрес и на крају извлакуша уз доста среће и нервирања, па дужа пауза и одмор, па опет са новим начином игре и тако, сад сам у минусу негде око 1200КМ, а био сам и 4600КМ у мијнусу и око 700КМ у плусу. Јбг... то је живот, а живот је игра.

Водим евиденцију још од те давне 2000. год. и била је све у марку тачна док нисам заиграо преко н ета, а он да сам мало се погубио у прецизности углавном ту је то 100КМ +/-.