banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 12 Dec 2013, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
baki je napisao:
goraniric je napisao:
NA TOTALU U PAKETU START PLUS UBACENI PINK EXTRA I PINK PLUS

Jesi ti siguran ?

Do mene, ja sam u prvom citanju preskocio ovo PLUS pa sam mislio da se to odnosi na osnovi start paket od 12KM. Da, da idu ti pinkovi od 01.11.2013. ali je neophodno da korisnik pozove korisnicki servis i prijavi te kanale.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2013, 21:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Maj 2010, 12:08
samo nekontam zasto prijava kada ide u cijenu od 16 km...opet neka varka

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2013, 12:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ne bi trebala biti varka. Uostalom i na sajtu stoji da su paketi - prepakovani. I sada je Pink paket bivsi - odnosno ubacen je u Total TV paket. Sada korisnici Total TV-a u BiH, imaju 6 Pink kanala: Pink BiH, Pink 2, Pink music, Pink plus, Pink extra i Pink kids.

http://www.totaltv.tv/TV/411/Raspored+kanala.shtml

Sada se ceka start Nove TV u ponudi. Piskara se da bi mogla startovati svakog trena.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2013, 15:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
Nova RS i Boka TV :)

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2013, 15:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nova TV Srbija na 119.
Total TV BiH

:wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2013, 12:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Feb 2009, 11:58
Stari sam korisnik Totala od 2009. godine i imam SD Echolite prijemnik. Znam da ne vrse zamjene ovog starog bez doplate od otprilike 120 KM, ali je valjda opcija da se odjavim pa prijavim ponovo kao novi korisnik za 60 KM uz tri mjeseca promo svih kanala. Da li neko zna da li novi standardni HD risiver (koji se daje osnovnim korisnicima, dakle bez HD kanala) ima funkciju snimanja?
Hvala unaprijed.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2013, 19:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2012, 09:14
Ima. A najbolje da odjavis stari i uzmes novi resiver. Uz 3mjeseca gratis, dobijes novi bukvalno dzabe.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2013, 14:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2008, 13:00
Pitanje,jesu li otkljucani PIN PLUS,PINK EXTRA I PINK KIDS. XXX I HD JESU AL OVI I HBO PAKET NISU ,jel tako ili moram zvati da mi puste pinkove pošto su uvrsteni u total tv od 16 km ???? Bravo za nove kanale a ima ih ,Nova RS,Boka Tv,cmc,vh1,prva plus,rtl.rtl2 .Šta li će se desiti sa BN TV kad je koditaju na satelitu,nisu valjda ludi da ne ostanu u totalovoj ponudi.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2013, 15:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Feb 2009, 11:58
Nisu otkljucani. Nazovi 249 999 i aktiviraj Pink kanale.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2014, 08:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2008, 13:00
Kako da uparim daljinski upravljac od samsung ue 32f5300 sa tptalovim daljinskim,da mogu da koristim samo ovaj samsungov?

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 19:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sada kad pozovete Total TV BiH na jednoj od opcija ide nasnimljena poruka izvinjenja gledaocima sto se RTV BN povremeno kodira, uz napomenu da su pregovori sa tom televizijskom kucom - u toku.

Kakva drama. :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Na SF forumu je jedan korisnik napisao:

Citiraj:
Danas sam poslao mail bn telaviziji sa pitanjem da li cemo moci gledati bn tv u totalu kada 1.februara kodiraju signal i evo sta su odgovorili: Moći ćete nas pratiti na total-u ,ali samo uz opciju da dodatno platite koju će vam ponuditi total-tv, izuzevši područje Srbije i Crne Gore. S poštovanjem BN TV.

Znači korisnici u BiH (logično), Srbiji i Crnoj Gori će i dalje moći gledati program, a ostali će dodatno plaćati da ga gledaju.

Ali plaćati BN :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 19:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma glupost. Ne pada mi na pamet - dodatno placati BN. Obzirom da je za isti dovoljna - sobna antena. :D

S druge strane, Total bi svakako trebao - uvrstiti BN - u ponudu. Ipak je rijec o televiziji koja pokriva cijelu RS.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Davno su trebali da uvedu zemaljski BN. Ova verzija (sa latiničnim logotipom) je za dijasporu, a ne za gledaoce u RS / BiH i nema isti program kao ova zemaljska (sa ćiriličnim logotipom) koju imaju kablovski i iptv operateri u BiH i koja se gleda preko obične antene.
Isto tako nemaju ni Hayat koji pokriva cijelu Federaciju, a nemaju ga iz istog razloga, zato što Hayat prodaje svoje posebne kartice i misli da bi ulazak u Total ugrozio prodaju tih kartica, što bi se svakako desilo.
Ne znam koliko ljudi u Federaciji koristi Total, to bi bila zanimljiva informacija. :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 19:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pazi, potpuno si u pravu. Ja cak mislim da je regulatorno tijelo, tacnije RAK, trebao propisati i uslove poslovanja DTH platformi na tlu BiH. Tako bi, recimo, svi kanali, koji pokrivaju cijelu RS ili FBiH, a nacionalni pogotovo, morali - biti u ponudi. Oko tehnickih detalja bi se dalje - ustimavali. Ali, morali bi biti u ponudi, inace, operater ne bi dobio dozvolu za rad na datoj teritoriji. Ali, kod nas - sve moze, pa tako i ovo, da nemamo BN zemaljski u Total TV BiH.

S druge strane, malo su svi usli, u cijelu pricu - prepodignutih noseva. :D
Stanovnici Republike Srpske mogu loviti BN i sa - sobnom antenom, tako da na njima BN nece zaraditi, a ni ucjenjvanje Totala - tu nece proci. S druge strane, u BN-u to znaju, i svoju uslugu naplacuju - iskljucivo u inostranstvu.

Nego, ono ide BN zemaljski ide na AB 1 - nekodirano? :D
http://www.lyngsat.com/Eutelsat-12-West-A.html

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa naveli su svakako da će za korisnike Total TV iz BiH, Srbije i Crne Gore BN ostati besplatan, a da će ostali plaćati. ;) A sličan zakon postoji i kod nas i u okruženju, a to je su operateri obavezni da u ponudi imaju javne servise. Total je isto imao problema sa BHT 1 dok je još išao samostalno na satelitu kad su prodavali svoje kartice.

Da, ide nekodirano. To je namijenjeno distribuciji za operatere isto kao i OBN na 16E pa je valjda zato nekodiran. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2014, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Samo reci gdje trebas ?!

Spoiler:
Slika
8)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 13:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2013, 17:56
START

RTRS, Federalna TV, Alternativna TV, OBN, Alfa, B92 Info, SOS, TV1, BHT 1, Atlas, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature, National Geographic, Disney, Discovery, MTV, Motors TV, TLC, 24 Kitchen, AXN, RTS Sat, RTS 1, RTS 2, Happy, Al Jazeera Balkans, 24 Vesti, K::CN3, K3, RT Doc*, RT*; Russia 24, RTR Planeta*, BBC World News*
12 KM 12 KM
TOTAL TV

START + Pink BH, Pink Music, Pink Plus, Pink Extra, SK 1, SK 2, SK 3, Eurosport, SK Golf, Fishing & Hunting, TV1000, Fox Crime, Fox Life, Minimax, Animal Planet, E! Entertaiment, Universal Channel, Mini Ultra, History, Eurosport 2, Discovery ID, MGM, CBS Drama, CBS Reality, SciFi, Ginx, CineStar TV, CineStar Action & Thriller, Ultra, Fight Channel, Crime & Investigation, Fox Movies, iQS.Life, Comedy Central Extra, FOX, Klasik TV, RTL, RTL 2, VH1, CMC, K::CN, K::CN Music, Palma plus
16 KM 16
Pošto vidim da u zvaničnoj ponudi nema BN i Prve, može li mi neko reći jel ima ta dva kanala?

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Od Marta ce biti u ponudi BN paket i on ce se posebno placati u totalu nesto dodatno ko bude zelio taj BN paket, ko ne bude zelio nece moci ni gledati je ce biti kodiran.
U Srbiji takodje u ponudi totala nece biti BN tv jer se nisu uspjeli dogovoriti sa BN televizijom.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 18:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Kao frišak korisnik Total TV, imao bih dva pitanja za one koji bi možda bili voljni da odgovore, ako su se susretali s tim.

Kao prvo, kako naštimati teletekst, pošto na odgovarajući dugmić na daljinskom ne funkcioniše?
A kao drugo, da li iko ima opciju "Total kuća", kako funkcioniše, da li ima nekih problema ili na tom dodatnom ili na glavnom risiveru? Moj monter veli da je to kao fol još u povojima, da ima puno problema, da ledi slika, bla-bla truć-truć, pa ne znam koliko ima istine u svemu tome.

Unaprijed zahvaljujem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]