banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 498  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Dec 2013, 15:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
a sad on topic,ali samo moilim bez smijanja :lol: :lol: ...sexcor me ohrabrio,posto isto razmisljamo 8)

ako nekome stvarno treba telefon,a ne kompjuter,tablet,laptop,onda mu od srca mogu preporucit ovaj svoj samsung 5610!

preporodio sam se otkad sam kcerki dao onaj HTC EVO 3D :angry4: :angry4: ...nek im ga tata puni svaki dan,i jebo ih touch i smartphone u usta!! :D .....

punim ga najvise dvaput mjesecno,ima sve sto mi treba,sms,internet gdje god se nalazim,alarm,digitron,mp3,fm 8)

a nije nesto ni demode,2011 se poceo proizvodit..ja sam ga platio 50 maraka kolegi,ali vjerujem da u mtelu ima i po marku...

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 20:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2010, 22:09
danas slusam,prica ovaj sto drzi pin radnju u gospodskoj kako su telefoni sa mtel-a skart,kontam vuce vodu na svoj mlin,kasnije dolazi cura u teratanu,digla s4 neki dan,i poceo joj se odmah gasiti...

sad nisam pametan da li da uzimam od njih :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
V@nja je napisao:
Citiraj:
Vanja, meni su te silikonske ok na vecini telefona

Dakle, ja nijedne, a da mi se dopada vidio nisam :oops:
Ni ja u BL nisam našao. Neki dan sam u Sarajevu u Univerzalno.com radnji uzeo OVO, nekih 10-15 maraka je. Kvalitet - Bože pomozi, ali radi posao, mislim da mi je jednom i spasilo ekran...
Imaju na Piku radnju. U principu su po 2-3 marke skuplji nego kinezi sa Ebaya.

Inače se isto užasavam tih maski, "covera", itd...
Nick_85 je napisao:
Ima i jednog i drugog. Ja sam imao dodira sa dosta telefona iz mtela i uglavnom su bili ok, ali ima ih i da nisu. Šta znam. Ako se dobro sjećam tog iz Pin-a, problemi su to.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Te sa poklopcima nisu lose
Imao sam jednu za One S, al' sam ju pocupao u nekom alkoholnom delirijumu
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Nick_85 je napisao:
danas slusam,prica ovaj sto drzi pin radnju u gospodskoj kako su telefoni sa mtel-a skart,kontam vuce vodu na svoj mlin,kasnije dolazi cura u teratanu,digla s4 neki dan,i poceo joj se odmah gasiti...

Imas garanciju od dve godine, mislim ne bi ni oni uvozili neispravne telefone. Jer bi tim samo sebi pravili dodatni posao. Znam tri covjeka sa S4 iz mtela i svima radi dobro. Wizzy sa foruma ima note 3 iz mtela i ne sjecam se da se zalio nesto. Mozda neko ubode losak nekad, ali... :)

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam One takodje uzeo na mrezi
Zasad radi bez zamjerki

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 20:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2010, 22:09
i ja idem na to,dve god. garancije,dobijam ga relativno povoljno za kesh,po prodavnicama su oko 850KM i god. garancije...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 23:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
V@nja je napisao:
Citiraj:
Nes` se ti leba najesti od tog gErilla glass-a. Vjeruj mi, ako se iko nagledao sjebanih ekrana, to sam ja. Xperia Z, Xperia Z1, sta god je u dzepu bez folije strada zacas.

Meni pre neki dan ispade One, premijerno
Pri vrhu se malo ogrebao
Doslo mi cekicem da ga stucam, a onda i sebi ruku da polomim sto nisam neku zastitu kupio (mada su mi one "maske" nesto najogavnije sto postoji u kosmosu) :?
Kupio na kraju one lafo "torbice" kozne, ako nista ne grebe se u dzepu
Sad samo moliti Boga da mi opet ne ispadne (a hoce, sto posto)

Ista stvar, baš mi po prvi put ispade Nexus 4 prije par dana, direkt na ekran, i odmah dvije ogrebotine, nisu velike, ali je bih se pojeo, sa jedno pola metra na laminat pao. A da sam imao naljepnicu, ne bi ništa bilo, ali bezveze mi naljepnica, ljepše mi tač ovako radi.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2013, 23:25 
Jok, mat naljepnica je zakon, nema otisaka, nema odsjaja od svjetla, sunca itd, itd...

Silikonska maska takodje zakon, meni je dtkbl-ov evo 3D ispadao 4-5 puta na beton i nikada ni najmanjeg problema zahvaljujuci silikonskoj masci, a ovo za dzep ne znam kako ste uspjeli...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 00:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2013, 02:12
Staklo od iPhone 4 se ne može izgrebati ni ekserom. Provjereno!
Za ostale modele ne znam.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Note 3 sa mtela radi ko zmaj..uostalom..kao i ovih 5 telefona prije njega :)

Izmedju mtel i xy prodavnica telefona..uvijke bih uzeo iz mtela...jer su od direktnog uvoznika(za samsung je to firma roaming) ...i samo ti oni mogu dati pravu garanciju os 2 god..(kako se izboriti zs svoja prava..to je druga prica)

Da sam cuo kako se ljudima kvaree telefoni..jesam..al po meni..to je samo zakon velikih brojeva..mtel proda ubjedljivo najvise aparata..logicno da ces naici na najvise ljudi kojim se nesto pokvarilo na nekom mtel telefonu...

Prica o skartu mi ne pije vode..jer kod ovakvih procesa proizvodnje...jako je tesko napraviti odstupanje od standarda...tako da skart ne postoji(moje misljenje)...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Jedino kineski telefoni (no name) koji su vec dizajnirani u startu kao skart :D

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 08:50 
diogen je napisao:
Staklo od iPhone 4 se ne može izgrebati ni ekserom. Provjereno!
Za ostale modele ne znam.

Ne moze ni GG2, ne znam kako su ovi uspjeli izgrebati isto noseci ga u dzepovima...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TAExzHJIHHE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2012, 19:02
Ne može ga izgrebati ekser, ključevi i skalpel ali mislim da može pijesak, on je tvrđi od Gorila glass-a.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ja sam vidio xperiu Z sa bukvalno rupama po ekranu. Kupljen takav polovan, ne zna se kako je to neko uspio napraviti.
Z1 sam vidio prije mjesec dana...koliko vec koze biti star sa mtela... Mislio sam da imamat foliju, cijeli ekran pun sitnih ogrebotina, mozda bas od pijeska. Kaze covjek u dzepu stradao.
A sta sam tek vidio onih sto im je ova maska ruzna, ona debela, treca glomazna, pa kad vrisnu 300-400KM za novi ekran za xperiji Z ili na S4, onda prestanu gledati na ljepotu, ali kasno.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 10:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta nosate vi u džepovima? Ja telefon stalno nosim u džepu, nikada nisam imao ni jednu ogrebotinu na ekranu. Skor sam prvi put u životu stavio foliju na ekran, a i to jer se fol ne masti...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 10:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Vrlo dobro pitanje... i kod mene je telefon stalno u džepu, doduše sam, i nikada nije zaradio ogrebotinu na taj način... RAZR sam imao skoro 2 godine, jedini tragovi koji su bili su na dnu telefona, od stavljanja i vađenja iz džepa, na ekranu ništa.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Šta nosate vi u džepovima? Ja telefon stalno nosim u džepu

2 telefona
Ja sam nekako kontao, ako se budu dovoljno trljali jedan o drugi, rodice se novi mali telefon
Medjutim, rodise se samo ogrebotine
:lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 10:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2012, 19:02
Ako su oba telefona istog pola, džaba si ih trljao.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2013, 10:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Možda si ubacio dva muška telefona.
Meni je suludo nositi po džepovima od hlača bilo šta osim telefona i eventualno olovke. Ključevi, novčanici, privjesci...Tome je mjesto ili u jakni ili u torbici. U džepu od hlača samo smeta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9942 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 498  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]