banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 05:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 95 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Dec 2013, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Hrvati luduju :lol:

Hrvatski desničari: Otkazati Severinu

Splitski ogranak HPS-a smatra da Severinin koncert u Spaladium areni u tom gradu treba otkazati, jer je "nemoralna i vrijeđa njihove osećaje".

Splitski HSP-ovci ljuti su na Severinu, piše "Slobodna Dalmacija" jer se usprotivila udruženju "U ime obitelji" i javno podržala sve one koji su na referendumu izabrali da zaokruže protiv (da se Ustavom brak definiše kao zajednica muškarca i žene).

Posebno su joj zamjerili što je na skupu na Trgu bana Jelačića uporedila gej populaciju s Dalmatincima u Zagrebu, što smatraju "neumjesnim, bezobraznim i opasnim".

"Te joj grijehe ne kane oprostiti i smatraju da zbog toga nije dobrodošla u Spaladium areni, gdje u petak namjerava održati koncert", navodi list.

Marijo Popović, predsjednik splitskog HSP-a, od nje je putem javnog saopštenja zatražio da koncert otkaže jer smatra da je svojim istupima uvrijedila 50.000 građana koji su u nedjelju na referendumu glasali za porodicu.

"Prije referenduma javno je stala na stranu tobože ugrožene gej populacije što je njeno legitimno pravo, ali samo do onog trenutka dok ne vrijeđa i ne proziva većinu hrvatskog naroda koja se zalaže za hrvatske i hrišćanske tradicionalne vrijednosti. Njen napad nastavio se i protiv crkve jer ona i njeni istomišljenici znaju da je crkva uz porodicu istinski temelj našeg društva" poručio je nesuđeni splitski gradonačelnik.

Međutim, njen "recentni aktivizam" nije jedino što splitski HSP spočitava Severini: nije im po guštu ni to što se još nije udala, a nekoliko je puta bila vjerena.

Stoga Popović poručuje gradskoj vlasti da je pogriješila što je odlučila da da 350.000 kuna "da ona drži moralne lekcije mladima koji dolaze na koncert".

Naravno, nije im po volji ni što je Severina u izbornoj kampanji pjevala za SDP, što više ne nosi bedževe s brojem nezaposlenih, kao ni to što je sina učlanila u Hajduk i Crvenu zvezdu. A čime ih još Seve vrijeđa:

"Smatramo da nije dobrodošla u Spaladium Arenu, ako ni zbog čega onda zbog govora mržnje u kojem veliki dio naše populacije vrijeđa zbog njihovog svetonazora, zbog toga što u svojim koncertima javno iznosi ženske šovinističke izjave u kojima mladu žensku populaciju poziva riječima: citiramo "...uzmite (otmite) im sve što imaju (muškarcima)". Sigurni smo da osoba s takvim porukama mržnje prema muškarcima ali i onima koji ne misle kao ona, nije dobrodošla u Spaladium Arenu u Splitu"m zaključio je Popović u svom saopštenju.

Ko je rekao inkvizicija? Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
spijo je napisao:
Ne izvrći(po običaju) :wink: .Prethodnica služi da se snimi situacija i da se akcija izvede sa što manje rizika i troška.Mora se znati u kom pravcu djelovati.

Jeftinije ovako kako sam ti rekao. Nije to neki prekrupan zalogaj. Boza obicna.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 18:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nisam sto godina napisao ozbiljan post,vrijeme je 8)

ponukalo me to sto malo vise gledam tv ovih dana,zahladnilo :lol:

jako inteligentan narod ovi hrvati..da smo mi bili takvi,sad nas ne bi bilo 7-8 miliona,vec 30 miliona-minimum!! :(

cak i previse inteligentan,pa mi se cini da neko sa tim narodom prica...da li su to fratri,biskupi,pa oni rade po onoj "selo radi sto pop kaze",ili imaju urodjen talenat da prepoznaju istorijski trenutak-ne znam!

uglavnom,ovo sto se sad desava u vukovaru sa cirilicnim tablama,sa referendumom,sa dzooom simunicem i ustastvom na svakom stadionu,svakom koraku,prijetnje radnicima u jasenovcu,pa ovaj juce anti-gay referendum...te stvari nikome u hrvatskoj nisu padale na pamet,da tako otvoreno rade,dobrih 10 godina,koliko je trajalo njihovo pregovaranje o pristupu EU!...naravno,bilo je i tad cavoglava,ponekog skandiranja,ali ni 0,01 ovolike desnicarsko-ustaske histerije kao sad!
Ne..tad je bilo Hristos se rodi (Sanader) i slicne manifestacije europejstva i zastite manjinskih prava...Sad svojom nepogrijesivom latinskom lukavoscu,znaju da su punopravna clanica EU,da ih niko nece izbaciti,i sve ono sto su suzbijali 10 godina-izbacuju iz sebe!

uvijek su znali kako...kad im je 1990 trebao pravi ustasa,cvrst,nepokolobljiv,da im ispuni vjekovni san-izabrali su sa 95% tudjmana!....situacija u kojoj je on preuzeo hrvatsku,bila je sledeca...nenaoruzan narod,oreol zlocinaca iz WW2,separatisticke ambicije koje niko u svijetu nije podrzavao osim tri nasa dokazana neprijatelja (vatikan,njemacka,austrija)...a na drugoj strani cetvrta vojna sila u evropi,avijacija,hiljade tenkova i transportera,brojnost,moral,oreol pobjedika u WW1 i 2,i saveznistva sa USA i ostalim svjetskim silama u svim dotadasnjim svjetskim previranjima...ali i komunisticka picka na celu svega toga! :(

epilog je poznat,i kako je sve zavrsilo :( .....sa daleko najmanje zrtava od sva tri naroda-uzeo je sve,stvorio drzavu,prvi put u istoriji.... ...1000 kilometara mora,izmedju ostalog!..ustasa je shvatio sta znaci rusenje berlinskog zida,jednim okom pregovarao i balansirao,a drugim se naoruzavao-i na kraju nas ponizio,kao niko nikad u istoriji!
od tog samara se necemo oporaviti dok ne udjemo u knin ponovo,pa za 300 godina,za 300!

Takodje,znali su istom tom tudjmanovom hdz-u pokazati i da odu 2000,kad im je to postalo teret u evroatlantskim integracijama.
da se ne vracam dalje u istoriju,gdje su u oba svjetska rata-zavrsili na pobjednickoj strani :( :( ...a znamo sta su radili i na cijoj strani su bili tokom tih ratova.

da su jos uspjeli sacuvati ekonomiju i svoje resurse-rekao bih da su genijalci...ali tu im je sa druge strane krupni medjunarodni kapital,mnogo pametniji protivnik od srba...ti ne ostavljaju sansu nikome...mada se i pored svega,tamo jos uvijek zivi bar 50% bolje nego ovdje i u srbiji,ipak je propast.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uradili su sve po tvojoj volji, samo imaju tu falinku sto, eto, nisu Srbi?

Dok god budemo tako razmisljali nista od nas biti nece.
Pusti Hrvate, pusti Knin. Neka se oni opterecuju tim. Ako im je do toga.
Gledaj sta ces sutra jesti. Budi pragmatican.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 19:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

drzi se teme,demantuj,potvrdi,ignorisi...a tu papansku pricu da gledam sta cu jesti,prosipaj nekom drugom,mozda imam vise od tebe....batali se toga.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
То шта ће ко да једе, или неће, се односи на државу нам. А при томе не мислим на БиХ...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 19:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
То шта ће ко да једе, или неће, се односи на државу нам. А при томе не мислим на БиХ...

jel ti pises sa jednog naloga,a odgovaras sa drugog? :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 19:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Сад сам провјерио, још увијек сам једна личност. :) Ако могу сам себи да вјерујем.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 19:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jebo ovo,vise ne znam ni s kim pisem,ni kome odgovaram,otiso forum u q...bolje da se vratim neozbiljnim postovima.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlageru, bome je kriticno ako ti sinip mora objasnjavati ;-)

Da, mislio sam na narod/drzavu/naciju... Kako god hoces...
Ako ce Hrvati generalno biti optereceni Srbima, neka izvole. Treba im pozeljeti puno srece.

Ali ja ne vidim zasto da se mi opterecujemo njima. Ili, jos gore, da im se divimo?

Povratak u Knin... Kome ili cemu? I zasto? Da zajebemo Kroasane? Wauuuu! Big deal! I sta onda?

Budi ponosan sto se divis ili iznosis svoje misljenje Hrvatima, a da te masa ne lincuje. Tako nesto se ne gleda na CRO forumima. Ima sanse za nas. Vjeruj mi.
Nije sve protiv nas kao sto neki vole reci.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 20:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jevreji su se 1000 godina,umjesto "dobar dan" pozdravljali sa "Dogodine u Jerusalimu"...pa 1948 dodjose u Jerusalim...Knin je skoro 100% bio srpski,i ne samo Knin..Pa su iskoristili priliku,napravili etnicko ciscenje...uzeli tudje....a sa tudjim se niko nije usrecio....Nisam retardiran,ne prizivam nikakve ratove,ko ga zeli-u kuci mu bio...zato sam i napisao 300 godina...bice ovdje i u svijetu svakakvih previranja,istorija je trajan proces...prvi oni ce udariti na nas,jer jos oni nisu zaboravili da je granica NDH bila na Drini i u Zemunu,da im je Banjaluka bila prijstonica NDH,kako ju je krstio Pavelic u obilasku..i dan danas sa tolikom mrznjom pominju tzv RS..a kad dodje do toga,onda ne trebamo biti ponovo ovce za klanje....zato...

Slika

i dosta od mene na ovu temu,necu da jos ispadnem ratnohuskac :(

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Treba prvo Jovu pitat bil se vratio pa onda reći hop

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2013, 21:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vise Jovinih je po Amerikama i Finskama nego sto bi ih se vratilo. Hop.

Schlageru, ni na kraj pameti mi nije da tebe zamisljam kao ratnog huskaca. Sta ti je pobogu? Ali ti kazem, ako ce oni biti optereceni Srbima, Srbi nece biti optereceni njima, onda su Srbi u prednosti jer nemaju svakojakog balasta. A vjeruj mi da jesmo.

Da nas Arsenije (za razliku od danasnjih popove je zivio u ovom svijetu) nije povukao preko rijeka, pitanje bi bilo sta bi ostalo i od Srbije i od Srba. Narodi se nekada mjenjaju, teritorije na kojima zive se nekada mjenjaju. Nekada i ne. Pa sta?

Zato kazem da trebamo biti pragmaticni i vidjeti kako da si namaknemo tu koru hljeba. Tek onda cemo doci do respekta. A kao sto znamo iz Hladnog rata, respekt je garant mira ;-)
Od upiranja prsta u druge nema nista.

Podji od sebe samog, da si nakon rata sjeo u birtiju i samo kukao na nepravdu gdje bi danas bio? Vec je bilo, zasuci rukave, radi i uci. I hvala Bogu da je tako bilo.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 07:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mirise vam li malo na nasu raspravu ovde?

http://www.nezavisne.com/komentari/kolu ... 20723.html

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 07:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šupljara.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 07:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel to bi onaj sto bakce kilo i megawatima?

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Referendum je pokazao da su Istra i Rijeka sa okolinom jedina normalna područja u Hrvatskoj. Tu bi valjalo povući kakvu granicu.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Da, onu Šešeljevu...

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prije da će biti Musolinijeva

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2013, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Udariti bilo kakvu pa makar i autonomnu da se razdvoji žito od kukolja. Čitao sam da su se poslije ovog referenduma mogli čuti zahtjevi iz Rijeke za kulturnom autonomijom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 95 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]